|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
cyrk z wycierakami reflektorow po regeneracji skrzynek mkII |
| Autor |
Wiadomość |
KubusWariat

Auto: Scorpio Cossi, '93, srebrna hbta :D
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Gru 2005 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 07:37 cyrk z wycierakami reflektorow po regeneracji skrzynek mkII
|
|
|
bezposrednio po podmianie skrzynek na takie zregenerowane wszystko miod malina, az pewnego razu, nie wiem powiedzmy po 3 tygodniach jak zalaczyla sie wycieraczka od strony kierowcy, tak chodzila nawet po wylaczeniu zaplonu do momentu, kiedy po prostu nie odlaczylem wtyczki wycieraczki za reflektorem..
Gdzie przyczyna takiego stanu rzeczy??? |
_________________ cosworth BOA |
|
|
|
 |
pepi
pepi

Auto: a8 w12 6,0 2x bob mondeo 2,5
Pomógł: 48 razy Wiek: 50 Dołączył: 28 Sty 2007 Skąd: Krzczonów
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 07:39
|
|
|
w skrzynce |
_________________ v8 4.2 agis p13
nie bądź łosiem kup Fał Osiem |
|
|
|
 |
Zysio
LKR 55077

Auto: '06 Citroen C8 2.0 HDi 136KM
Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Paź 2004 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 07:41
|
|
|
Chyba nie taki całkiem miód z maliną jest po tej regeneracji
Bardziej lipa z miodem skoro wycieraczka przez cały czas trybi. |
_________________ Tomek (Żysio)
------------
Jest:
'06 Citroen C8 2.0 HDi
Było:
'03 Yamaha TDM 900
'99 W210 E430
'05 Volvo V70 2.4 D5
'88 2.9 V6 Ghia + LPG |
|
|
|
 |
KubusWariat

|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 08:28
|
|
|
tylko tak sie sklada, ze regenerowali je Dwaj Fachowcy z forum, jeden po drugiem..
[ Dodano: |26 Kwi 2013|, 2013 08:30 ]
pozal sie boze F2f, zas po nim Kat.. |
|
|
|
 |
kat

Auto: E38 2,8 Shadow Line
Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lis 2006 Skąd: katowice
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 08:52
|
|
|
tak,a dokładnie to 2 lub 3 lata temu...
i z tego co pamietam zakladales juz skrzynki do siebie i popaliles instalacje nawet ,z wlasnej glupoty, obcinajac prowadnice wtyczek i wpychajac je na chama do gniazdek
skrzynki byly jak nowe wysylane do ciebie ,od tego czasu co sie z nimi dzialo to nikt nie ma pojecia |
_________________ Złodziej najgłośniej krzyczy " Łapać złodzieja !" |
|
|
|
 |
PiotrekGran
730 563 952

Auto: 3x24v
Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Lut 2012 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 09:01
|
|
|
U mnie ze skrzynkami wszystko git, a wycieraczki działają dokładnie tak samo |
_________________ Po co mieć jednego Forda, skoro można mieć trzy |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
Pomógł: 67 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2004 Skąd: Kraków
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 15:04
|
|
|
| A krańcówka sprawna w silniczku? |
_________________ "mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało..."
tel.: 502894108. |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 20:35
|
|
|
| KubusWariat napisał/a: | | pozal sie boze F2f, zas po nim Kat.. |
możesz się nie wypowiadać o kolegach z forum w tak deprecjonujący sposób? - stawiasz ich w złym świetle a co można wyczytać z reszty Twoich i nie Twoich wypowiedzi to że nie jesteś tego pewien bo sam popełniłeś błędy przy montażu więc mogłeś je zepsuć
opanuj się |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
KubusWariat

|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 21:58
|
|
|
| kat napisał/a: | tak,a dokładnie to 2 lub 3 lata temu...
i z tego co pamietam zakladales juz skrzynki do siebie i popaliles instalacje nawet ,z wlasnej glupoty, obcinajac prowadnice wtyczek i wpychajac je na chama do gniazdek
skrzynki byly jak nowe wysylane do ciebie ,od tego czasu co sie z nimi dzialo to nikt nie ma pojecia |
heh dobre.. owszem ze dosyc dawno, ale wowczas pojezdzily 4 miesiace i trzymalem w szafce w suchej piwnicy.. nastepnie zamontowalem w polowie czerwca 2012, po czym po dwoch tygodniach dzezy z wycierakami reflektorow..
ciekawe tylko, ze nic nie mowiles o upalonej instalacji/skrzynce, poza tym ze Romek niedokladnie wyczyscil jakies tam sciezki..
rowniez ciekawe, w jaki sposob skoro nie da rady wlozyc kazdej z wtyczek w niewlasciwe miejsca, nawet sposobem na chama Panie Specjalisto..
o tym, ze zlamales prawego wasa do mocowania klapki duzej skrzynki tez nic nie mowiles, co prawda przykleiles czyms tam, ale niestety odpadlo to to przy pierwszym zamykaniu skrzynki, a skoro zlamales to raczej powinies wymienic na taka w calosci..
Waski a ja po nikim nie jade, pisze tylko jak bylo i tyle.. |
| Ostatnio zmieniony przez KubusWariat |26 Kwi 2013|, 2013 22:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kat

Auto: E38 2,8 Shadow Line
Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lis 2006 Skąd: katowice
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 22:52
|
|
|
mysle,ze wyczerpales temat
dziekuje
radze przeczytac jednak swoj stary temat gdzie przyznales sie do wepchania na sile wtyczek do skrzynki,moze ci wroci pamiec co robiles przy swoich autkach i jak ci koledzy uzmyslowili,ze popaliles instalacje
na koniec
regeneruje skrzynki dla innych na tym forum i do tej pory nie mialem zadnej reklamacji na taka usluge,oprocz informacji ,ze auta jezdza na nich
co wiecej,moje auta tez jezdzily i jezdza na skrzynkach ktore sam sobie zregenerowalem
jakim to cudem??a wszystkie mialy i maja pelny wypas,a nawet pelniejszy
dla twojej informacji
nie ma technicznej mozliwosci pomylenia i ulozenia inaczej sciezek w skrzynkach,bo ich po prostu nie zamkniesz
eh Kubus
wlaczam na ciebie ignora,bo szkoda mojego czasu
i jeszcze jedna prosba
nie miaucz mi na gg o byle pierdole,bo nie chce mi sie z toba gadac na tematy oczywiste dla 10 letniego dziecka |
_________________ Złodziej najgłośniej krzyczy " Łapać złodzieja !" |
| Ostatnio zmieniony przez kat |26 Kwi 2013|, 2013 22:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 22:58
|
|
|
| KubusWariat napisał/a: | | Waski a ja po nikim nie jade, pisze tylko jak bylo i tyle.. |
a kogo to obchodzi na forum ? macie problem załatwcie sobie to na boku - przecież to nie nasz interes - gdy ja Cię zrobię w konia albo Speedo to jeszcze zrozumiem, że będziesz chciał się na mnie wyżalić ludziom na forum bo niby Admin a swoich userów w trąbę robi - zaprawdę nie przystoi - ale Kat ? przecież to Wasza prywatna sprawa - na pomówienia i takie dyskusje na forum nie ma miejsca
tyle w temacie i grzeje mnie to czy zrobił Ci dobrze czy źle - jak dla mnie mógł Ci wykąpać w Odrze.... w co nie wierzę bo ..... do Odry ma pewnie daleko
prawdziwi mężczyźni jak mają coś do siebie to albo walą w ryj albo się dogadują - więc złap za telefon i wyraź swoje pretensje katowi a nie chodzisz i piszesz po murach że kat to świnia bo przez niego hanka Cię już nie kofa |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
KubusWariat

|
Wysłany: |26 Kwi 2013|, 2013 23:25
|
|
|
w ostatniej wiadomosci Kat odniosl sie wylacznie do tego, co bylo Mu na reke, o urwanym mocowaniu pokrywy zapomniawszy
o tym ze niby popalilem instalke pisaliscie owszem, jednak to sie stalo zanim wyslalem skrzynki do Ciebie Andrzej.. |
| Ostatnio zmieniony przez KubusWariat |26 Kwi 2013|, 2013 23:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |