|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Rozładowało akumulator do zera |
| Autor |
Wiadomość |
scorpiorobert [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Sty 2011|, 2011 19:33 Rozładowało akumulator do zera
|
|
|
| Witam,coś rozładowało mi akumulator do zera,po naładowaniu aku.brak iskry i chyba pompa niepodaje paliwa, świece suche.Stało się to z soboty na niedziele,scorpio stało na górce przodem do dołu w sobote był mały mróz,a w niedziele temp.dodatnia.zamorzł mi zamek od klapy bag.i wcisnołem go na chama i tak chyba został,potem zamknołem klape i zamknołem auto centralnym zamkiem na pilota,prawdopodobnie zamochód niezamknął się.Odczego zacząć poszukiwania. |
|
|
|
 |
pandy

Auto: Scorpio Mk3 96, 2.3, MAN, sedan, benzyna
|
Wysłany: |18 Sty 2011|, 2011 10:17
|
|
|
| Od prostownika? naladowac spokojnie akumulator przez zarowke 20W/12V potem wstawic i zobaczyc co i jak. Moze to po prostu sie zdarzylo i tyle. |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |18 Sty 2011|, 2011 11:02
|
|
|
| scorpiorobert napisał/a: | | Odczego zacząć poszukiwania. |
A od
| scorpiorobert napisał/a: | | zamorzł mi zamek od klapy bag.i wcisnołem go na chama i tak chyba został |
wciśnięty guzior cały czas podaje sterowanie do zamka. |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
ford2fast
603911630

Auto: Szlachetny De Łochac
Pomógł: 77 razy Dołączył: 28 Lip 2008 Skąd: Zabrze Maciejow
|
Wysłany: |18 Sty 2011|, 2011 12:26
|
|
|
Skrzynki + wiązki
O ile :
| scorpiorobert napisał/a: | | po naładowaniu aku.brak iskry i chyba pompa niepodaje paliwa, |
|
_________________ Scorpio 4ever |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |