|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Zamek |
| Autor |
Wiadomość |
Enzo [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Sty 2009|, 2009 19:10 Zamek
|
|
|
| Mam problem, bo zdiołem dziś z klapy tą wykładzinkę, ale niczego nie odkryłem, a chciałem zdemontować wkładkę, do przerobienia. Więc mam pytanko jak mam zdemontować wkładkę, bo najmniejszej śróbki nie widziałem, która wkładkę trzyma. |
|
|
|
 |
YGH
Jaco

Auto: Laguna II 1.9dCi, Golf II GTD
|
Wysłany: |2 Sty 2009|, 2009 19:12
|
|
|
| przy samej blaszy klapy przy wkładce jest blaszka zabezpieczająca którą musisz wysunąć na bok, odpinasz wtyczke i powinno wyleźć |
| Ostatnio zmieniony przez YGH |2 Sty 2009|, 2009 19:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Enzo [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Sty 2009|, 2009 19:31
|
|
|
| ale ta blaszeczka jest od środka tak ? czy pod tym plastikiem z zewnątrz ? |
|
|
|
 |
masa300789

Auto: Mondeo 2,5 v6
|
Wysłany: |2 Sty 2009|, 2009 19:31
|
|
|
blaszke odciagnij w prawo (zlotawa)i caly zamek wysuwa sie na zewnatrz ... naprawde caly srodek potrafi byc mocno zardzewialy i brudny i tak jak pisal YGH mlotek szmata wd 40 poskladac tez proste nic nie spieprzysz bo wyciecia nie pozwola .NIe zapomnij muzyki wlaczyc jak bedziesz siedzial w bagazniku
[ Dodano: 2009-01-02, 19:32 ]
od srodka |
_________________ Pozdrawiam Robert |
|
|
|
 |
Enzo [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Sty 2009|, 2009 19:34
|
|
|
| dobra dzięki chłopaki dziś już tego nie sprawdzę, bo ciemnawo, a do garażu jechać mi się nie chce, więc jutro to sprawdzę i zobaczymy co tam w zaku piszczy hehehe |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |