|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
klapka wlewu paliwa |
| Autor |
Wiadomość |
kal!ber [Usunięty]
|
Wysłany: |30 Lip 2008|, 2008 17:59 klapka wlewu paliwa
|
|
|
| OHC(z kompem od OHC EFI ale na gazniku)panowie jakie byly roznice w tych klapkach??bo w mojej "zamek"sie zgubil i teraz sie otwiera kiedy chce;/mam 2 od OHC EFI z 88 roku i jest calkowicie inaczej to zbudowane.moj z 86 roku moze ma ktos taktowna kompletna[/code] |
| Ostatnio zmieniony przez kal!ber |30 Lip 2008|, 2008 18:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ford2fast
603911630

Auto: Szlachetny De Łochac
Pomógł: 77 razy Dołączył: 28 Lip 2008 Skąd: Zabrze Maciejow
|
Wysłany: |11 Sie 2008|, 2008 19:03 Re: klapka wlewu paliwa
|
|
|
| kal!ber napisał/a: | | OHC(z kompem od OHC EFI ale na gazniku)panowie jakie byly roznice w tych klapkach??bo w mojej "zamek"sie zgubil i teraz sie otwiera kiedy chce;/mam 2 od OHC EFI z 88 roku i jest calkowicie inaczej to zbudowane.moj z 86 roku moze ma ktos taktowna kompletna[/code] |
W Twoim modelu powinna być klapka przykręcana wkrętami do karoserii
Jeżeli jeszcze takiej nie załatwiłeś , zadzwoń na numer telefonu z mojego podpisu lub pisz PW
Koszt klapki 20 zł + wysyłka |
_________________ Scorpio 4ever |
| Ostatnio zmieniony przez ford2fast |9 Gru 2015|, 2015 10:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Orzel666 [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Sie 2008|, 2008 11:08
|
|
|
mam klapke w swoim kalmocie który właśnie jedzie na złom
rok 86
jak coś daj znać na gg
moge zrobić zdjęcia |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |