|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Przeprosiny |
| Autor |
Wiadomość |
GhiaDohc [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Mar 2008|, 2008 21:51 Przeprosiny
|
|
|
Bardzo chcial bym przeprosic wszystkich za te glupoty co pisalem Teraz juz nic nie bede pisal tylko jak mi pozwolicie to bede czytal |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 08:23
|
|
|
GhiaDohc, przepraszać to sobie możesz...ale znając Życie i naszego kochanego Administratora Waskiego i tak nic to nie da
Arek, możesz mi wytłumaczyć jedna rzecz,wymyśliłeś ten konkurs bo... ponoć nie lubisz donosicielstwa,a właśnie namawiasz innych żeby Ci przysyłali linki z wypowiedziami.
Przecież w dzisiejszych czasach donoszenie na kogoś jest "NETYKIETA"czymś złym za co można oberwać, rozumiem ze w czasach komuny współpraca z tamtejsza jeszcze milicja była cacy, ktos współpracował z organem ścigania mógł wyjechać za granice czy coś załatwić, czyli u nas na forum jest podobnie doniesiesz Waskiemu i zdobywasz punkcik, to ile trzeba takich punkcików zdobyć żeby być twoim kumplem |
|
|
|
 |
ZOMO

Auto: Nysan Patrol 2.9 24V LPG
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 08:24
|
|
|
Ja doniosłem z tysiąc razy i nie jestem kumplem |
_________________ Pozdrawiam
Wasze ZOMO |
|
|
|
 |
JasPierdola [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 08:25
|
|
|
A ja doniosłem Wąskiemu na swoją mamę i na samego siebie i też mnie nie lubi |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 08:27
|
|
|
dobra dobra, wszyscy wiemy ze pod nickami ZOMO i JasPierdola, kryją sie administratorzy lub moderatorzy
[ Dodano: 2008-03-29, 08:38 ]
trzeba zacisnąć zęby i miejmy nadzieje ze to za 2 miesiące zniknie,Arek najbardziej niewiem czemu zdenerwował mnie ten kolorek nie powiem jak żeby innych użytkowników forum może nie urazić, nie ma innych kolorów na świecie |
|
|
|
 |
krzyhoo
FST Member

Auto: Foguar
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 09:09
|
|
|
| GhiaDohc napisał/a: | | Bardzo chcial bym przeprosic wszystkich za te glupoty co pisalem | pierwszy krok do poprawy, gratulacje |
_________________ były:
Milka 95' 2.0 16V sedan
Black Betty 90' 2.0 DOHC sedan
Taunus 82' 1.6 w automacie
------------------- |
|
|
|
 |
fiebik

Auto: citroen C5 '05 2.2 hdi asb kombi
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 09:29
|
|
|
| Jankes napisał/a: | GhiaDohc, przepraszać to sobie możesz...ale znając Życie i naszego kochanego Administratora Waskiego i tak nic to nie da
Arek, możesz mi wytłumaczyć jedna rzecz,wymyśliłeś ten konkurs bo... ponoć nie lubisz donosicielstwa,a właśnie namawiasz innych żeby Ci przysyłali linki z wypowiedziami.
Przecież w dzisiejszych czasach donoszenie na kogoś jest "NETYKIETA"czymś złym za co można oberwać, rozumiem ze w czasach komuny współpraca z tamtejsza jeszcze milicja była cacy, ktos współpracował z organem ścigania mógł wyjechać za granice czy coś załatwić, czyli u nas na forum jest podobnie doniesiesz Waskiemu i zdobywasz punkcik, to ile trzeba takich punkcików zdobyć żeby być twoim kumplem |
niestety czytając cały ten tekst, jestem już ostatecznie przekonany, że "grupa końkursowa" powstała słusznie i słusznie zostałeś zakwalifikowany do tej "grupy".
| Jankes napisał/a: | | dobra dobra, wszyscy wiemy ze pod nickami ZOMO i JasPierdola, kryją sie administratorzy lub moderatorzy | taaak, "a maria skłodowska-curie też była kobietą". |
_________________ `93 2.9 V6 12V asb nolpg
citroen C5 `05 2.2 hdi asb kombi - żony
z powodów technicznych nie używam wielkich liter za co z góry przepraszam |
|
|
|
 |
Kevin Xy
WSK x3

Auto: '90, 2.9 12V, GHIA, ASB, wreszcie SEDAN
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 09:33
|
|
|
| Jankes napisał/a: | | dobra dobra, wszyscy wiemy ze pod nickami ZOMO i JasPierdola, kryją sie administratorzy lub moderatorzy |
o tym to ja wiedzialem- przeciez belka ZOMO to moderator |
_________________ Kevin Xy
535 015 788
'88 2.0 OHC GL
'90 2.9 12V GHIA ASB
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'96 2.3 16V GHIA ASB SEDAN |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 09:41
|
|
|
Może do tej grupy konkursowej jak to nazwałeś nic niemam,poczekam dwa miesiące i zniknie, tylko dla mnie to ten konkurs to zwykle donosicielstwo, kablowanie na drugiego, chciałbym zobaczyć po tych dwóch miesiącach kto przysłał linki, myślę ze nikt nie przyśle bo po prostu zostanie kablem.
Arek, przepraszać to Cię juz przeprosiłem ale jeszcze raz przepraszam, jak Cie uraziłem to sorry, co złego to nie ja , ale kurcze weź człowieku zmień ten kolor |
|
|
|
 |
GhiaDohc [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 14:10
|
|
|
| Co to znaczy KM-GhiaDohc ? ;p |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
|
|
|
|
 |
GhiaDohc [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 14:18
|
|
|
| hehe D: fajny ten kolorek xd mi sie podoba |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 14:23
|
|
|
GhiaDohc, no strasznie dużo masz lat z tego co widzę, co Ty w ogole robisz na tym forum, masz jakąś wiedzę o Scorpio, wiesz przynajmniej jak to auto wyglada czy tylko tak się tu zarejestrowałeś żeby handlować lewym towarem i robić głupie numery. |
|
|
|
 |
Zysio
LKR 55077

Auto: '06 Citroen C8 2.0 HDi 136KM
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 14:30
|
|
|
Jankes, a to trzeba mieć wiedzę żeby się zarejestrować? Po przeszło 3 latach się dowiaduję...
Może jeszcze oprócz formularza, zanim się wciśnie przycisk "Rejestruj" to quiz albo test ze 138 pytań z odpowiedziami typu wybór wielokrotny i 2 zadania otwarte niech będą...
Ehhh |
_________________ Tomek (Żysio)
------------
Jest:
'06 Citroen C8 2.0 HDi
Było:
'03 Yamaha TDM 900
'99 W210 E430
'05 Volvo V70 2.4 D5
'88 2.9 V6 Ghia + LPG |
|
|
|
 |
maca_maca [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Mar 2008|, 2008 14:32
|
|
|
| GhiaDohc napisał/a: | | hehe D: fajny ten kolorek xd mi sie podoba | widzę że sa tu osoby którym się podoba członkowstwo w "KM | Jankes napisał/a: | | co Ty w ogole robisz na tym forum, masz jakąś wiedzę o Scorpio, wiesz przynajmniej jak to auto wyglada | "Myślę żę można by było to inaczej powiedzieć. Myślę że kultura nie wymaga wielkiego wysiłku |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |