|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Scorpio Piotrka |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr_pan [Usunięty]
|
Wysłany: |5 Mar 2009|, 2009 10:35 Scorpio Piotrka
|
|
|
Witam, to i ja mogę się pochwalić swoim Fordem
Rok produkcji 1997 pierwsza rejestracja 13.03.1997 r.
Kraj pochodzenia: Belgia
Motor: 2.3 16 V niestety miał być 2.9 24 V Cosworth następny będzie
Skrzynia: Automat
Wyposażenie:
Skóra (czarna); wspomaganie, klima (ręczna) szyberdach elektryczny (bez silnika ktoś pożyczył sobie), podgrzewane fotele, ABS z TCS (jeszcze nie działa ), podgrzewana przednia i tylna szyba, elektryczne lusterka, szyby, fotel kierowcy (góra, dół), radio Ford 5000 RDS ze sterowaniem w kierownicy, temopomat i to chyba wszystko zaznaczam że autko utrzymane idealnie kupiłem z przebiegiem 137000 i na moje oko tyle ma, serwisowane do końca w belgi, uszkodzony tylny zderzak, wymieniony przedni i lewa lampa , konstrukcja auta nie uszkodzona, rudej jeszcze nie znalazłem , na razie wymieniłem olej we wspomaganiu i silniku, przymierzam się do wymiany w ASB i dyfrze.
W niedalekiej przyszłości zamierzam zepsuć auto gazem Lani Renzo Omegagas ale czekam na informacje z Banku Ochrony Środowiska na uruchomienie preferencyjnego kredytu na założenie instalacji gazowej w moim samochodzie.
Linki do albumu ze zdjęciami mojego scorpio:
SCORPIO ZDJĘCIA |
| Ostatnio zmieniony przez Piotr_pan |7 Lip 2009|, 2009 12:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |