|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
ile bedzie to kosztowalo??? |
| Autor |
Wiadomość |
DobryZiom [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Sty 2005|, 2005 14:12 ile bedzie to kosztowalo???
|
|
|
wczoraj w nocy stala sie przykra sprawa wchodzilem za szybko w zakretasa i scorupka sie nie wyrobila i wpadlem w poslizg no i sie troche uszkodzilem zawadzilem naszczescie tylko bokiem o latarnie boglo byc oczywiscie gorzezj ale jakos mi sie udalo i nietsty samochod do robienia wiec sparwa wyglada tak odpadla prawa strona zderzaka, zbity kirunek, gnieciona karoseria od kirunku do kola. Wiec chyba bede musial kupic nowy zderzak kieunek i nadkole albo jakies prostowanko ile moze to kosztowac bo ja nie mam pojec??? nie chce zeby mnie wpuscili na drzewo w warsztacie z gory dzieki |
|
|
|
 |
Jacek EL [Usunięty]
|
Wysłany: |23 Sty 2005|, 2005 14:19
|
|
|
| nowy zderzak - nie oryginał - 320 zł. wymiana i lakier około 300-400 |
|
|
|
 |
Marcin
-=Marcin=-

Auto: Honda CB500S / Toyota Camry
|
Wysłany: |23 Sty 2005|, 2005 14:28
|
|
|
| ja za robienie przedniego błotnika w starej budzie płaciłem 3 stówy, wchociaż w sumie mogłem sobie to olać bo to był tylko wgniot, było wyklepywanie [albo szpachel] i lakierowanie |
_________________ Było:
-Scorpio sedan; 2.0 DOHC; 1990r
-Scorpio sedan; 2.3 DOHC; 1996r
- Toyota Camry 2,2 DOHC; 1996r
Jest:
- Honda CB 500S 0,5DOHC; 1998r |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |