|
Pokrowce na siedzenia Wielorybek |
| Autor |
Wiadomość |
k0al4 [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 20:42 Pokrowce na siedzenia Wielorybek
|
|
|
Witam szukam pokrowców macie jakies sprawdzone nie chce by niszczyły sie kanapy i fotele od poniedziałku auto zaczyna prace.
pokrowce szyte na miare? hmm czy jakies inne? |
|
|
|
 |
Kuzyn [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 23:03
|
|
|
Kupić pokrowce, oklejać ranty drzwi gumowymi paseczkami, na zderzaki nakładać łezki z gumy(odboje), auta nie myć bo lakier się psuje, na kierownice założyć plastikową imitację drewna żeby się skóra nie wycierała.
Jak się siedzenie wytrze, a akurat wszystkie dostępne na allegro nagle się zgubią to można oddać do tapicera. Nie rób kaszany z limuzyny.... starej bo starej ale jednak.
Po co mieć ładne auto i nie korzystać z jego uroków, szpecąc go np pokrowcami... |
|
|
|
 |
maup
FST 008

Auto: Subaru OBK '96 2.2 MT LPG
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 23:17
|
|
|
...a jak np. autko idzie na taxi?
Będzie wymieniał/prał tapicerkę po każdym napranym gościu, który narobi gnoju??
Bez przesady |
_________________ == Im lepsze auto terenowe ======
== tym dalej trzeba iść po ciągnik === |
|
|
|
 |
k0al4 [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 23:37
|
|
|
własnie o to chodzi nie bedzie mnie bawiło sprzatanie co kilka dni...
nie chodzi mi o pokrowce typu koszulka czy cos takiego gruby welur najlepiej pod kolor siedzen
Kuzyn masz racje najelpiej kupic i nie jezdzic. ale nie w typ przypadku jestem ciekaw kiedy zostanie oficjalnie ochrzczone... |
| Ostatnio zmieniony przez k0al4 |24 Sty 2009|, 2009 12:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maup
FST 008

Auto: Subaru OBK '96 2.2 MT LPG
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 23:44
|
|
|
| bardzo dobre pokrowce szyje Kegel&Błażusiak z Nowego Targu ale one są chyba jedne z najdroższych na rynku - to już lepiej kupić jakieś mniej firmowe i drugi komplet prędzej.. |
_________________ == Im lepsze auto terenowe ======
== tym dalej trzeba iść po ciągnik === |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Cze 2007|, 2007 01:37
|
|
|
Witam! | maup napisał/a: | | ..a jak np. autko idzie na taxi? | -sa myjnie.Pranie siedzenia to(w Szczecinie) 30 zl. | k0al4 napisał/a: | | nie bedzie mnie bawiło sprzatanie co kilka dni.. | -w "dryndzie" to normalne. | maup napisał/a: | | Będzie wymieniał/prał tapicerkę po każdym napranym gościu, który narobi gnoju?? | -kazdy moze zamowic taksowke.Nie wszyscy moga(sa w stanie)pojechac...... Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
Kuzyn [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Cze 2007|, 2007 21:10
|
|
|
Nie zrozumiałem że to do taxi. No i nie wiem jak brudzą klienci. Pisałeś o niszczeniu foteli. Zniszczyć to one się chyba zużyją razem z całą resztą samochodu w miarę równomiernie. Jeżeli z powodu utrzymania czystości to jestem w stanie zrozumieć.
Pozdrawiam i powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|