|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Szczotki w rozruszniku |
| Autor |
Wiadomość |
powerek22 [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Cze 2007|, 2007 22:00 Szczotki w rozruszniku
|
|
|
| Witajcie.Zmienilem ostatnio szczotki w rozruszniku i mam problem.Mianowicie- przy przekręceniu kluczyka w stacyjce lampki sie zapalaja normalnie, za chwile przygasaja troszke.Odpala troche z trudem. Troche slabiutko kreci.Akumulator naladowany.Pomozcie!! |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Cze 2007|, 2007 01:45
|
|
|
Witam! Czy sprawdziles jak chodza w prowadnicach?Jak to zostalo polaczone(lutowanie?) z reszta uzwojen? Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
Grzesio_87 [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Cze 2007|, 2007 12:41
|
|
|
| sprawdz klemy na akumulatorze, moze sa zasniedziale, luzne. Wogle sprawdz cale okablowanie idace do rozrusznika. I szczotki wymieniles z szczotkocztymaczem?? |
| Ostatnio zmieniony przez Grzesio_87 |24 Cze 2007|, 2007 14:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
powerek22 [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Cze 2007|, 2007 09:05
|
|
|
| Nie wiem czy byly lutowane.W kazdym razie wzialem slabszy akumulator od szwagra(ja mam 72Ah on ma 60Ah) i normalnie odpala.Moze akumulator??Spawali mi ostatnio wydech (przepalil sie) i mogli nie odpiac akumulatora od masy.Po tej wizycie w warsztacie zaczelo sie tak dziac, czyli czasami nie dalo sie go odpalic.Dopiero z pomoca innych odpalal.Pchanie:) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |