|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Zegarek MK1 i lusterko samościemniające ze Scorpio do... |
| Autor |
Wiadomość |
_Mu. [Usunięty]
|
Wysłany: |24 Maj 2007|, 2007 01:18 Zegarek MK1 i lusterko samościemniające ze Scorpio do...
|
|
|
Supry...
Elo.
Mam zamiar przenieść niektór przydatne mi elementy ze Skorka do Superki - mam na mysli:
1. Lampkę podsufitkę z soczewkami,
2. Zegarek z lub bez termometra.
3. Oraz lusterko samościemniejące.
Jak sądzicie czy wystarczy skorzystać z + i masy Suprowej podebranych z oryginalnego oświetlania czy zabawa raczej nie ma sensu?
Marzą mi się też fotele ze Socrpio, te Suprowe to niby skóra i pompowane elektrycznie w 2 płaszczyznach, ale pod względem wygody do Skorka niestety się nie umywają... Inna sprawa, że wiem iż ten patens nie sprawdzi się...
Jak już się wyleczę z Supry i nieco wzbogacę to przesiądę się chyba na Thunderbirda - ale w manualu i z silnikiem 8v 5.7 l z kompresorem. Thunder, jak przystało na Forda jest po prostu bardzo wygodny.
No i kultowy, ma się rozumieć. |
| Ostatnio zmieniony przez _Mu. |24 Maj 2007|, 2007 01:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |