|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
KLIMATRONIK 95r |
| Autor |
Wiadomość |
Hes [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Maj 2007|, 2007 11:14 KLIMATRONIK 95r
|
|
|
| Witam, mam problem z klimatyzacją, od pewnwgo czasu sam włącza się kompresor klimy mimo iż pokrętła nie są ustawione na AUTO ani też na nawiew na przednią szybę. Klima cały czas pracuje i nie można jej wyłączyć oraz wieje ciepłym powietrzem. Przyciski regulacji temperatury ustawione są na LO lub 17 (próbowałem różnych opcji). Prosze o fochową pomoc. Dzęki. |
|
|
|
 |
fiebik

Auto: citroen C5 '05 2.2 hdi asb kombi
Pomógł: 14 razy Wiek: 56 Dołączył: 16 Paź 2005 Skąd: Iława Warm-Maz
|
Wysłany: |13 Maj 2007|, 2007 22:12
|
|
|
| próbowałes zrobic reset klimatronika? |
_________________ `93 2.9 V6 12V asb nolpg
citroen C5 `05 2.2 hdi asb kombi - żony
z powodów technicznych nie używam wielkich liter za co z góry przepraszam |
|
|
|
 |
Hes [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Maj 2007|, 2007 19:11
|
|
|
| nie, nie próbowałem bo nie mam pojęcia jak to zrobić |
|
|
|
 |
mazi [Usunięty]
|
Wysłany: |21 Maj 2007|, 2007 20:09
|
|
|
| a ja potrzebuje pomocy i porady co mam zrobic jak klima jest sprawna nabita i w ogole jak bylem u goscia co robi klime to sie okazalo ze cos mi jej nie zalacza i nie ma tego strzalu co jest zwykle jak sie klima wlacza obroty nie zwiekszaja sie itp i on mi kazal jechac do jakiegos elektryka samochodowego czy ktos ma kogos takiego we wroclawiu albo mogl by polecic mi tu w okolicy dolnegoslaska? przez dwa dni po wizycie u niego mi chodzila bo na zlaczke na zderzaku ktora idzie do osuszacza popryskal wd-40 ale jak ja juz sprobowalem tego samego niestety to sie nie udalo bezpieczniki mam sprawne wszystko ok klima chodzila i przestala nie wiem gdzie szukac na co moglem to prysnalem wd 40 kazda mozliwa zlaczka ale nic to samo co z absem jak wilgotno to swieci co za badziewie ten samochod !! a chcialem auto z klima.. brak slow |
|
|
|
 |
fiebik

Auto: citroen C5 '05 2.2 hdi asb kombi
Pomógł: 14 razy Wiek: 56 Dołączył: 16 Paź 2005 Skąd: Iława Warm-Maz
|
Wysłany: |21 Maj 2007|, 2007 23:04
|
|
|
| Hes napisał/a: | | nie, nie próbowałem bo nie mam pojęcia jak to zrobić |
TUTAJ znajdziesz instrukcję (czasami w punkcie piątym tez trzeba przytrzymac obydwa przyciski) |
_________________ `93 2.9 V6 12V asb nolpg
citroen C5 `05 2.2 hdi asb kombi - żony
z powodów technicznych nie używam wielkich liter za co z góry przepraszam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |