|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
Sklepy, Hurtownie, Szroty... |
Autor |
Wiadomość |
Marcin
-=Marcin=-
Auto: Honda CB500S / Toyota Camry
|
Wysłany: |18 Maj 2007|, 2007 06:04 Sklepy, Hurtownie, Szroty...
|
|
|
Sklepy, Hurtownie, Szroty... Polecane
1. |
_________________ Było:
-Scorpio sedan; 2.0 DOHC; 1990r
-Scorpio sedan; 2.3 DOHC; 1996r
- Toyota Camry 2,2 DOHC; 1996r
Jest:
- Honda CB 500S 0,5DOHC; 1998r |
Ostatnio zmieniony przez Marcin |18 Maj 2007|, 2007 06:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Wrz 2007|, 2007 12:31
|
|
|
auto -max na ulicy przemyslowej przy torach kolejowych (w sumie nie wiadomo po co one sa bo nic od 20 lat tam nie jezdzilo) najlepszy sklep w slupsku znajda wszystko i nie doradzaja szlifowania klockow -poleeeeecam
inter cars-przemyslowa troche dalej od maxa-maja wszystko i wiedza ze maja a jaknie maja to beda miec rano nastepnego dnia-polecam
[ Dodano: 2007-09-16, 13:32 ]
szrotow jest kilka ale najlepsze wymienie(czyt te ktore cos maja na skladzie)-tanix(tak to jest ta sama firma ale jakze inna od sklepu z nowymi czesciami poszukaja pogrzebia i znajda za niezla kase), i szczypior tez ma ale juz wiecej wola za czesci, reszta chce za uzywki drozej niz za nowe ze sklepu
ok to wszystko narazie jak sobie przypomne cos to dopisze
_________________ |
|
|
|
|
KorczAndSehr [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Lut 2008|, 2008 12:41
|
|
|
Polecam
1. Rozruszniki i alternatory na hutniczej w Gdyni, dobra obsluga, informowanie na biezaco o wszelkich zmiana, solidnie i szybko. Zadnych problemow ani stresow.
2. Stacje obslugi Shell'a na Morskiej ( kolo akademii morskiej ), mimo kolejek zawsze udawalo mi sie wymienic olej itp tego samego dnia. |
|
|
|
|
łukasz194 [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Mar 2008|, 2008 22:37
|
|
|
A ja polecę sklep EPC Ford w Gdańsku Wrzeszczu znają się na rzeczy i co najważniejsze ludzkie ceny i szybki transport zamówionych części |
Ostatnio zmieniony przez łukasz194 |3 Lip 2008|, 2008 12:46, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
artur.k
Auto: BOB,Chevy Tahoe
|
Wysłany: |12 Lut 2012|, 2012 12:31
|
|
|
Polecam Sklep Forda w Gdyni na ul. Śląskiej oto link (http://www.kkford.brcs.pl/ ) Ci goście mają pojęcie o tym co robią, o częściach, na dodatek właściciel chyba miał swój warsztat, bo jego wiedza techniczna co do fordów jest ogroomna. poza częściami nowymi i używanymi, doradzą, mają niezłe ceny i na miejscu naprawiają takie rzeczy jak zamki stacyjki przełączniki itp. kupuje od nich od lat i polecam |
|
|
|
|
kaczmartom
Auto: Ford Scorpio 2,3L 16v DOHC 98r ASB,LPG
|
Wysłany: |10 Lip 2013|, 2013 11:20
|
|
|
zrobiłem małe rozeznanko w sklepach we Wrzeszczu..Polecam sklep motoryzacyjny NADOLNY ul Partyzantów Gdansk... bardzo pomocny Pan i Pani, bardzo miła obsługa:)zamawiałem tam parę rzeczy miedzy innymi spreżyny przód i dostałem je po 125 za szt KYB O połowę taniej niz w innym sklepie:) który wskażę w odpowiedniej rubryce:) |
_________________ JEST:)
Ford Scorpio GHIA sedan
2,3L 16V DOHC
107KW (147 KM)
instalacja gazowa
automatyczna skrzynia biegów A4LD(E)
napęd RWD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |