|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
stuki w kole przy skręcaniu |
| Autor |
Wiadomość |
anymous [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 18:01 stuki w kole przy skręcaniu
|
|
|
mam problem od pewnego czasu przy lewych winklach słycsze potworne stukanie w prawym kole dosłownie tak jaik bym miało zaraz odpaść i dzieje sie to tylko na lewych winklach ale jak normalnie skręcam w ulice to nic nie słychac ... czy ktos wie co to może być ??? |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 18:11
|
|
|
| Sprawdź sworzeń wahacza. |
|
|
|
 |
anymous [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 18:25
|
|
|
| a jak go sprawdzić ? |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 18:29
|
|
|
| podnieś to koło które stuka i zobacz czy nie ma luzów |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 18:29
|
|
|
| A jak wyglądają łączniki ? kiedy je wymieniałeś ? |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Kwi 2007|, 2007 19:37
|
|
|
| ja bym tam pojechal na szarpaki. jakos sam nie dalem rady nigdy tak poruszac kolem zeby wyczuc luz a co pukalo to pukalo i na szarpakach im wyszlo albo wahacze albo np koncowki drazka kierowniczego czy inne takie tam podobne |
|
|
|
 |
anymous [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Kwi 2007|, 2007 23:25
|
|
|
łączniki wymieniałem jakos w listopadzie i juz tez są do wymiany ale to nie łaczniki raczej bo to tak jak by całe koło latało ... no nic podjade do warsztatu i za 20 zł mi sprawdza cała zawieche ...
[ Dodano: 2007-04-14, 18:19 ]
podniosłem sam koło i szok koło ma taki luz na sworznu że aż sie załamałem nie wiem jak tak mocno mogło sie to wyje..... jak spróbuje sam wymienić wachacz to co jeszcze msze do niego wmienić te wszystkie tuleje ? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |