|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Kierunkowskazy |
| Autor |
Wiadomość |
Bauer1000 [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Gru 2006|, 2006 14:47 Kierunkowskazy
|
|
|
Witam
Mam problem z kierunkami
Jak swiatla sa wylaczone to dziala ok
Jak wlacze mijania to razem z kierunkiem miga dioda na wlaczniku przeciwmgielnych ( czasem zamias kierunku na zmiane mija pozycyjne z przeciwmgielnym)
Jak wlacze przeciwmgielne to kierunek nie dziala
Co moze byc nie tak
Jak to naprawic
Z gory dzieki za podpowiedzi |
|
|
|
 |
adwes [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Gru 2006|, 2006 15:15
|
|
|
moze masa przy tylnych lampach niedokrecona ? |
|
|
|
 |
Bauer1000 [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Gru 2006|, 2006 21:13
|
|
|
| A w którym miejscu znajduje się fabryczna masa?? |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 00:24
|
|
|
zazwyczaj wystarczy wypiac lampe wyczyscic styki ewentualnie cos dogiac przy kostkach i dziala. jak dalej nie to mam w garazu swoje hehe jak to sie nazywa?? srodki lamp tylnych?? (dla ulatwienia dodam, ze to to w czym sa wkrecone zarowki) od mk1 buraka i mi sa niepotrzebne i nawet chyba wiem gdzie one leza w tym balaganie wiec jak nie zrobisz swoich to ja moge dac Ci swoje
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Bauer1000 [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 00:33
|
|
|
| mmmk napisał/a: | | mk1 buraka i mi sa niepotrzebne i nawet chyba wiem gdzie one leza w tym balaganie wiec jak nie zrobisz swoich to ja moge dac Ci swoje | to może po nie wpadne i zlookam czy na nich bedzie dzialac jak tak to pogrzebie przy swoich jak nie to poszukam przyczyny gdzie indziej |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 00:36
|
|
|
no ok tylko sprawdz na gg najpierw czy jestem w domu. tylko w jakim to jest stanie to nie wiem lezy w garazu od czasu rozebrania buraka czyli juz z poltora roku
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Bauer1000 [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 17:02
|
|
|
mmmk wsadzilem te "srodki" od Ciebie i teraz nie miga dioda w przeciwmgielnych ale za to jak wlacze swiatla to nie miga kierunek tylko pozycyjne i w dodatku szybciej o jakies 2 razy |
|
|
|
 |
adwes [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 18:25
|
|
|
na tylnej sciance w bagazniku,pod tapicerka,pomiedzy lampami powinien byc taki kabelek
zakonczony oczkiem i przykrecony do blachy(tak jest przynajmniej w wiekszosci samochodöw), znajdz go ,oczysc z rdzy i porzadnie przykrec
[ Dodano: 2006-12-26, 18:29 ]
jezeli kierunek miga dwa razy szybciej ,to masz spalona jedna zaröwke od kierunku
[ Dodano: 2006-12-26, 18:29 ]
ale najpierw zröb ta mase |
|
|
|
 |
Bauer1000 [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Gru 2006|, 2006 19:16
|
|
|
Adwes kierunek miga 2x szybciej jak sa wlaczone swiatla, jak swiatla sie nie swieca to jest ok
[ Dodano: 2006-12-26, 19:17 ]
a co do masy to zrobie jutro do swiateczna praca w gów.. sie obraca |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |