|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Potrzebny scheamat elektryka bahażnika + ogrzewanie szyby |
| Autor |
Wiadomość |
Mariusz2 [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Lut 2007|, 2007 10:57 Potrzebny scheamat elektryka bahażnika + ogrzewanie szyby
|
|
|
Witam! Proszę o pomoc w następującej kwestii : pewnego pięknego dnia latem padło mi ogrzewanie tylnej szyby (a że padało i parowało - dlatego też używałem). Mój pierwszy typ to był bezpiecznik, ale po włożeniu nowego i włączeniu przycisku grzania- padł znowu. Potem wymieniałem zamek klapy bagażnika razem z siłownikiem z centrala. Doszedłem do puszki, która w mojej opinii jest sterownikiem zamka, ogrzewania szyby i jednocześnie anteną i może jeszcze ma inną funkcję, ale tego nie jestem pewnien. Proszę o podanie jakiegoś schematu elektrycznego tej częsci auta (bagażnik + szyba + ośw. tablicy rejestracyjnej) bo mam tam też kilka kabelków które są wolne i nigdzie nie wpięte (zaizolowane). Z bagażnikiem jest tak - jak otworzę z kluczyka - to do momentu zamknięcia drzwi centralem nie zatrzasnę klapy - bo zamek elektrycznie odbija. Ktoś tam wcześniej zdrowo namieszał - a ja teraz chcę poprostować. Z góry dzięki za wszelką pomoc! |
|
|
|
 |
berton [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Lut 2007|, 2007 12:14
|
|
|
| podaj majla to prześlę ci schemat całej furmanki.... |
|
|
|
 |
Mariusz2 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |