|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Nakrętki |
| Autor |
Wiadomość |
Julek
510 571 845

Auto: '91 2,9 LSD,
Pomógł: 32 razy Wiek: 42 Dołączył: 15 Lut 2007 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 16:50
|
|
|
| Stefen napisał/a: | | a tak na serio to dzis taka pogoda ze mi się nie chce jechać i ich zmieniać |
A po co jezdzic, wystarczy ciepla bluza, kawalek kostki/asfaltu na lokalnej drodze i heja do roboty - 30 minut i po sprawie. No i kolejne "za" dla lampek z ghii w drzwiach odnalalzlem - po otworzeniu drzwi slicznie oswietlaja miejsce podczepiania podnosnika!:) |
_________________ Tak to jest normalne, że nie gadasz z bandytami. Nie zapraszasz ich do domu, nie odwiedzasz ich samych. Kto z kim przystaje, takim się staje... |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 16:52
|
|
|
| Julek napisał/a: | | Stefen napisał/a: | | a tak na serio to dzis taka pogoda ze mi się nie chce jechać i ich zmieniać |
A po co jezdzic, wystarczy ciepla bluza, kawalek kostki/asfaltu na lokalnej drodze i heja do roboty - 30 minut i po sprawie. No i kolejne "za" dla lampek z ghii w drzwiach odnalalzlem - po otworzeniu drzwi slicznie oswietlaja miejsce podczepiania podnosnika!:) |
mam do dyspozycji duży garaż z dobrym oświetleniem ale jeszcze wypadało by je wyważyć.
Miejmy nadzieje za 11.11 będzie odpowiednia pogoda na spota |
|
|
|
 |
Luke [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 19:45
|
|
|
Wracając do tematu nakrętek to gdy dzisiaj zamieniałem koła w Centrum Ogumienia u siebie w Lubiniowie to dowiedziałem się, że owszem te nakrętki podejdą ale w razie złapania kapcia i aby tylko na nich dojechać do wulkanizatora a więc bez większego bólu głowy (myślenia ) kupiłem w serwisie 20 szt i kuniec Nie wiem czy to do końca jest prawda ale mam już dość debaty na ten temat bo w końcu do wiosny tych kółek nie założę |
|
|
|
 |
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Lis 2007|, 2007 23:13
|
|
|
| po ile sztuka? |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |7 Lis 2007|, 2007 10:30
|
|
|
| ptaku1954 napisał/a: | ale zapowiadają ze to parę dni a później chyba lato | w związku z tym ja nadal na letnich ( ale to w sumie z braku czasu żeby przekładkę zrobić ) |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
Luke [Usunięty]
|
Wysłany: |7 Lis 2007|, 2007 14:36
|
|
|
| do cent napisał/a: | | po ile sztuka? |
ok 3,5zł szt |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |