|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Ogrzewanie przedniej szyby |
| Autor |
Wiadomość |
hilly [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 10:59
|
|
|
witam !
właśnie wczoraj przerabiałem ten temat, też mi nie grzeje lewa połówka. Rozebrałem część podszybia i sprawdziłem przewody doprowadzające napięcie no i wszystko grało a szyba (połówka) nic. Jimbo i Rafał mają racje , coś z nitkami, ale jeszcze sprawdze przy okazji wyciągnięcia szyby , może ćoś sie tam gdzieś dalej odlutowało? |
|
|
|
 |
alekv6 [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 11:52
|
|
|
| A sprawdzales czy jest napiecie na kablu ktory zasila tę część szyby jakims miernikiem i jakie to jest napiecie ? bo moze podaje napiecie ale za slabe ?... |
|
|
|
 |
George [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 16:37
|
|
|
| Rafał A.(antek) napisał/a: | Ok moge sie pokusis o porownanie, niejeździłem co prawda wszystkimi ale paroma owszem
ale to moze w uinnym temacie.
A co do szyby, jak nie gdzeja jakies pasy w ktorejs z połowek to tylko wymiana szyby, jak cała połowka to moze cos nietak z doprowadzeniem pradu.
A patent szyby niezly musze przyznac właczasz silnik, sktrobiesz boczna szyby i z tylniej zrzucasz snieg a przednia odmarznieta tylko machnac wycieraczkami |
nie dobijaj mnie Rafał tymi wrażeniami z ogrzwanej szyby przedniej bo też u mnie nie działa |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 16:46
|
|
|
jak u duzej ilosci osob z forum wsrod nich i ja. ale w koncu 800 czy cs w tym stylu u szybiarzy za cos sie placi.....
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
George [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 16:57
|
|
|
| mmmk napisał/a: | jak u duzej ilosci osob z forum wsrod nich i ja. ale w koncu 800 czy cs w tym stylu u szybiarzy za cos sie placi.....
pozdrawiam
maciek |
czyli zosytaje nam bolesne skrobanie szyby kilka miesięcy w roku |
|
|
|
 |
alekv6 [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2005|, 2005 17:01
|
|
|
Tak ? Hm...
Chyba spanie mi dachówka na przednią szybę, jak dobrze że mam AC
POLSKA - Tu nie można życ normalnie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |