|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Demontaz podsufitki MK1 |
| Autor |
Wiadomość |
robkom

Auto: Omega '98 MV6 nivo
Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 02 Lut 2007 Skąd: Osięciny
|
Wysłany: |23 Mar 2008|, 2008 15:39
|
|
|
podsufikę do blachy dachu podklejałem taśmą dwustronną super klejącą, i do tej pory ładnie dach siedzi. A materiał do podsufitki kleiłem taką masą do profili zamkniętych, dawałem małe kropki i rozprowadzałem nożem żeby były równe placki, a dlatego tą masą a nie np silikonem czy innym klejem bo to nie przesiąkało przez materiał, czyli nie zostawiało plam. Zresztą temat klejenia poruszany nie raz, szukać....
[ Dodano: 2008-03-23, 15:46 ]
| Speedo napisał/a: | | a wyjmowalem drzwiami takze herezje prawisz kolego | jak wyjmowałeś to dobrze, ja się nie męczyłem w kombinacje przeginania, wyginania i pod kątem wyjmowania drzwiami... najprostrzą metodę zastosowałem i skuteczną!! | Speedo napisał/a: | | a zreszta powiedz zeby se wyciagali bagaznikiem kolesiom z butla za siedzeniem | no i co z tego że mają butle??????????? a co butla sięga pod samą półkę z głośnikami????? sądzę że nie... a jak nie to wystarczy Ci kilka cm żeby ją wyciągnąć... |
_________________ Jest:
Omega '98 B 3,0 MV6 ASB TECH, HANA, GOLD
Vectra B 1,6 '96 LPG
Były:
MK3 Coss '98 Ghia AGIS |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |