|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
sklep z czesciami nie polecam |
Autor |
Wiadomość |
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Maj 2007|, 2007 14:19 sklep z czesciami nie polecam
|
|
|
Kolo słupska w miejscowosci kobylnica znajduje sie sklep o zachecajacej nazwie "tanix".Nazwa nie ma nic wspolnego z cenami jakie tam serwuja za nawet najmniejsza czesc.Ale maja przewaznie wszystko poza łącznikiem stabilizatora do wieloryba wedlug tych oto znawców nikt nieprodukuje takowych cześci i poradzili mi zebym rozejrzal sie w uzywkach lub aso natomiast za "płotem" jest kolejny sklep w ktorym jednak jakims cudem maja tego na kilogramy od reki.A i jeszcze jedno nie wiem czy to zarazliwe ale mi tez polecali tak jak mmmk zeszlifowac klocki od bmw bo sa podobne. |
|
|
|
|
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Maj 2007|, 2007 18:32
|
|
|
moze 2 oddzial otworzyli?? tanix szlifiernia |
|
|
|
|
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Maj 2007|, 2007 18:39
|
|
|
kiedys u nich rurke doprowadzajaca cieple powietrze do filtra w vectrze kupilem i pytalem sie czy wytrzyma wysoka temperature oni ze tak nie ma problemu, zalozylem i na drugi dzien sie stopila bo sie okazalo ze aluminium bylo powleczone folia pvc, szczescie ze nieduzy koszt byl bo stracilem 10zl i troche czasu. |
|
|
|
|
megalith [Usunięty]
|
Wysłany: |3 Maj 2007|, 2007 18:44
|
|
|
jeżu, nazwa mówi sama za siebie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |