Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Spotkania i Zloty - SYLWESTER 2004

Asia - |6 Gru 2004|, 2004 13:38
Temat postu: SYLWESTER 2004
Z powodu problemów z odczytywaniem postów otwieram nowy temat
jako kontynuacja tematu "WSPÓLNY SYLWESTER FST - KONTYNUACJA PILNE !!!! "

AKTUALNA LISTA

Struna
Hryniak +3
Agawoj +3
Mu +3
Maup +1
Kayman +1
Cossy
Antek
Emoo + 2
Przemko + 2
Zbyszek Ww +2
Asia

Określajcie sie proszę - kto co przywiezie do jedzenia

Kilka osób jedzenie
jedna owoce
jedna napoje

Musimy określić do jakiej kwoty "gotujemy"
Czyli do jakiej kwoty jeden ma kupić jarzyn do sałatki
a drugi ile ma wydać na gotowe pieczone udka :wink:

Ps. Przemko, no co Ty :D

Przemko - |6 Gru 2004|, 2004 14:30

:) Ja jestem na to jak na lato!
Jeśli jest miejsce to będę ja z moją żonką i córką(3,5 roku).
Do ustalenia są jeszcze stroje! Czy jest w planach jakiś oficjalny bankiet? Muszę wiedzieć, co powiedzieć małżonce.
Co do jedzenia to mogę przygotować dowolnie wybraną potrawę. Jakieś owoce i napoje też mogę przywieźć.
Przemek

Asia - |6 Gru 2004|, 2004 15:52

Ok.
Proszę wpłacać pieniądze za noclegi.
Numer konta wysłałam mailem do wszystkich zainteresowanych.

Cena za dobę:
15 zł – dorosły
10 zł – dziecko do 10 lat

W temacie proszę podac nicka z forum, oraz ilość noclegów i osób z zaznaczeniem dzieci poniżej 10 lat.
Notabene, wydaje mi się że wypada zwrócić Strunie za wycieczke do Tęgoborza w celu zorganizowania imprezy. Nie chciał się przyznać, ale obliczyłam że stracił na gaz ok.70 zł.
Na liście jest 12 klubowiczów, jeśli do każdego przelewu dodalibyśmy 5 zł – byłoby ok.
Ja dodaję.

Jest jeszcze do poruszenia kwestia posiłków. I nie mówię tu o Sylwestrze, myślę że większość z nas zostanie do niedzieli.
Możliwe jest wykupienie posiłków w cenie np. - obiad 10 zł
Jeśli będzie zainteresowanie – warto zamówić, niż czekać godzinę na swoja kolej w jakimś przydrożnym barze.

Ps. Co do strojów... Przemko
Hmm jako kobieta powinnam być za wykwintnymi strojami, ale jako klubowiczka jestem za jeansami :wink:
Bankietu nie będzie, raczej luźna impreza
Co oczywiście nie przeszkadza sie pięknie ubrać :D

Emoo - |6 Gru 2004|, 2004 20:19

No ja tez sie moge dopisac do paliwka Strunki. Moze nawet jeszcze mu na browarka wystarczy, bo jakby nie bylo to chyba zasluzyl. Pierwszy toast wypije za Jego zdrowie w gescie wdziecznosci :)
Co do jedzenia, to ja najchetniej zrobie caly byczy garnek salatki. Przewioze w przenosnej lodowce i bedzie jak znalazl.
Jesli ma byc cos wiecej, to czekam na sugestie.
Co do stroju, to zdecydowanie jestem za swobodnym strojem - co komu do glowy przyjdzie.
Pozdrawiam.
:mrgreen:

hryniak - |7 Gru 2004|, 2004 00:11

My możemy zapodać leczo (jak na pierwszym zlocie w kraku hehe) i bigos. Szkoda, że Cozy'ego nie ma na liście, kto nam będzie "czarne oczy" puszczał :-)
_Mu. - |7 Gru 2004|, 2004 08:32

Popieram wniosek Asi o zwrócenie kosztów Struny. Poniósł koszta i trzeba mu to zwrócić.
Natomiast co do noclegów itp. nie wchodzi u mnie w grę wariant spania czterech osób na 3 łóżkach. Musze miec pokój 4-osobowy. Ew. 4-łóżkowy. Czy to realne? (:

Struna - |7 Gru 2004|, 2004 09:41

Hmm Mu - a może pokoik z jednym tzw. Małżeńskim łóżkiem ( ogromniaste coś koło 2x2 ) plus jedno zwykłe ?? bo z 4-ma łóżkami nie było pokoi.
irek - |7 Gru 2004|, 2004 10:32

Czy są jeszcze wolne miejsca tak z 2. czy już lista zamknięta.
_Mu. - |7 Gru 2004|, 2004 13:14

Struna - może być jedno duże łózko dla dwojga, ale potrzebne sa jeszcze dwa pojedyncze łózka. Nie da się czegoś dostawić?
Struna - |7 Gru 2004|, 2004 13:29

Nie zmieści się - trzy normalne łózka albo jedno bolsze plus jedno normalne.
Struna - |7 Gru 2004|, 2004 13:48

W zasadzie łóżek jest 19 więc licząc wszystkich zapisanych dotychczas można powiedzieć, że niestety ale lista już zamknięta.
irek - |7 Gru 2004|, 2004 15:13

Hej

Czyżby miejsce się zwolniło ?? jak co to wskoczyłbym na nie ze swoją połówką :)

Chyba że nadal jest ciasno

Asia - |7 Gru 2004|, 2004 15:45

zwolniło sie jedno miejsce
ale myślę że się zmieścicie :D

AKTUALNA LISTA

Struna
Hryniak +3
Agawoj +3
Mu +3
Maup +1
Kayman +1
Cossy
Irek +1
Emoo + 2
Przemko + 2
Zbyszek Ww +2
Asia

POTRAWY: (każda na ok.30 osób)
1. Emoo - sałatka
2. Hryniak - leczo
3. Asia - owoce (banany, winogrona, ananasy, pomarańcze, jabłka, mandarynki etc)
4. Struna - sałatka z tuńczyka
5. Cossy - szampan (Sowietskoje Szampanskoje Igristnoje)

DO OBSADZENIA: :D
-napoje bezalkoholowe
-ciasta
-wędliny
-mięso na ciepło
-chleb + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki, ketchup, musztarda etc)
- fajerwerki

Aha! do jakiej kwoty robimy żarcie - piszcie!
Mysle że 50 zł/osoba byłoby ok (w to wliczona byłaby konsumpscja oprócz alkoholu)
Alkoholu przywieźta ile wypijjeta :twisted:

Ps. Emoo jaka sałatka? :D

irek - |7 Gru 2004|, 2004 18:54

Witam

Chciałbym obsadzić napoje bezalkocholowe :) czyli woda min, gazowana i niegazowana, cola lub pepsi i inne typu płynnego napoje. Dadatkowo moja dziewczyna upiecze jeszcze z dwie blachy ciasta więc kawałek ciacha też zabezpieczam.

Pozdrawiam

Asia - |7 Gru 2004|, 2004 19:55

Aktualizacja

POTRAWY (każda na ok.30 osób) :
1. Emoo - sałatka
2. Hryniak - leczo
3. Asia - owoce (banany, winogrona, ananasy, pomarańcze, jabłka, mandarynki etc)
6. Irek - napoje bezalkoholowe (gazowane, niegazowane, soki)

DO OBSADZENIA:
-ciasta
-wędliny
-mięso na ciepło
-chleb + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki, ketchup, musztarda etc)
- fajerwerki

ps. Irek nie zapominaj że masz do wydania 100 zł na napoje, chcesz jeszcze piec ciasta :wink: ?

maup - |7 Gru 2004|, 2004 19:57

Dysponuję składanym łóżkiem (typ bazarowy ale jedna osoba się prześpi, jeszcze nie używane), mogę udostępnić - chyba _Mu rozwiązuje to problem a jechać będzie chyba i tak przez Tarnów (jak z Wawy).
_Mu. - |8 Gru 2004|, 2004 01:28

Struna napisał/a:
Nie zmieści się - trzy normalne łózka albo jedno bolsze plus jedno normalne.

No to odpada. Chociaż szkoda.... Musiałbym zrezygnować z towarzystwa kobiety, jednego z chłopców lub wypoczynku. Nie wchodzi to w grę, podobnie jak męczenie się - nie po to w końcu jadzie się kawał drogi.
Natomiast piszę się na kolejny zlot - przyjadę sam i nie będzie problemu z gnieżdżeniem się i logistyką. (:

rjvg - |8 Gru 2004|, 2004 02:08

przepraszam ale nie dojedzemy moim wielorybem , chociaz wstepnie mowilem ze delegacja z gdanska dotrze :( .Wlasnie sie dowiedzialem ze tego sylwestra spedze bez mojego autka - wyjazd za granice ( australia) ps obiecuje zdac foto relacje jesli tam spotkam jakiegos scorpiaka.
hmm życze udanego sylwestra i spokojnej drogi powrotnej hej

Przemko - |8 Gru 2004|, 2004 06:56

Ja mogę przywieźć np. krokiety i bigos. Do tego coś z ciast i pieczywo.
Rozumiem, że na miejscu jest kuchnia do naszej dyspozycji?
Przy okazji chciałbym zapytać o rodzaj sprzętu grajacego, czy będzie czytał MP3? Jeśli tak to wezmę trochę płytek z jakimiś przebojami.

_mu: nie poddawaj się! Coś może się da skombinować.
Przemko

Emoo - |8 Gru 2004|, 2004 06:56

Hej

Z tego co ustalalem z moja lepsza polowka, to salatki beda dwie.
1. Standard - czyli jarzynowa z majonezem (ziemniaki, marchewka, jajka i co bedzie w lodowce :) )
2. Ryzowa - tez majonez, ale troche inny sklad - wyborna.

Jeszcze musze jakies garki wielkie poznajdywac zeby to przewiezc, ale cos wymysle.

Jesli chcecie to moge zabrac ze soba mikrofale, zawsze bedzie mozna cos podgrzac, chyba ze bedziemy miec swobodny dostep do kuchni.
Co z posciela, naczyniami.
Beda czy trzeba brac swoje?
Pozdrawiam.

agawoj11 - |8 Gru 2004|, 2004 07:50

witam.bardzo mi przykro ale nie mogę uczestniczyć w wypadzie sylwestrowym :cry: bardzo bym chciał,cała nasza familia już się napaliła na ten wyjazd aż do wczorajszego wieczoru kiedy podjechał kumpel i powiedział że w norwegii na mnie czekają od 15 stycznia. wiąże się to z poważnym wydatkiem, muszę założyć LPG,kupić tonę żarcia i mieć tochę kasy ze sobą a też muszę coś zostawić w domu aby nie zjedli nawet parkietu. tym sposobem każde 500zł jest w tej chwili dla nas ważne.z tego co teraz przeczytałem na forum to na nasze miejsce napewno ktoś się znajdzie.przepraszam że blokowałem miejsce dla innych zainteresowanych ale zrozumcie moją sytuację. myślę że jeszcze nie raz się spotkamy a teraz życzę wszystkim udanej zabawy.pozdrowionka z olkusza. ps.zapakujcie zdjęcia na forum przed 15 stycznia
irek - |8 Gru 2004|, 2004 07:59

Hejka

To na osłodzenie imprezy postarm sie przywieźć jeszcze słodycze - wkońcu pracuję w najsłodszej firmie MIESZKO (może ktoś zna) :)

Pozdrawiam

Asia - |8 Gru 2004|, 2004 10:38

AKTUALNA LISTA

Struna
Hryniak +3
Maup +1
Kayman +1
Cossy
Irek +1
Emoo + 5
Przemko + 2
Zbyszek Ww +2
Asia

POTRAWY (każda na ok.25 osób) :
1. Emoo - sałatka jarzynowa i ryżowa
2. Hryniak - leczo
6. Irek - napoje bezalkoholowe (gazowane, niegazowane, soki) + dwa ciasta
7. Przemko – krokiety i bigos

DO OBSADZENIA:
-ciasta
-wędliny
-mięso na ciepło
-chleb + dodatki (barszcz czerwony INSTANT(do krokietów),kawa, herbata, cukier, ogórki, ketchup, musztarda etc)
- fajerwerki

Emoo mikrofala – świetny pomysł, jeśli możesz – bierz. Naczynia prawdopodobnie będą, jestesmy w trakcie ustalania. Ps. Ponieważ przyjeżdzasz grupą sześciu osób – wybierz sobie jeszcze jakąś potrawę lub dwie z powyższej listy w zależności od tego ile przywozisz dzieci. Proponuję chleb + dodatki i wędlinę, bo w końcu nikt ise tego nie podejmie :D

Irko – jasne słodycze tak dobre – mile widziane, tylko wiesz co, może wobec tego zajmiesz się ciastami i słodyczami,,, bo nie chciałabym mieć dużo słodyczy kosztem mniejszej ilości napojów, które zobowiązałes się przywieźć. Napoje będą bardzo ważne, a zwłaszcza rano :wink:

Przemko jest kuchnia, Mp3 bierz.

irek - |8 Gru 2004|, 2004 10:49

Hej

Napoje przywiozę a co do słodycze to i tak nie wiemna 100 % czy uda mi się przywieźć odpowiednią ilość - a słodycze nic mnie nie kosztują :)

Emoo - |8 Gru 2004|, 2004 11:46

Asia mikrofale zabieram, nie ma sprawy. :wink:
Sprawa wedlin OK. Biore to na siebie, mam znajoma masarnie, moze tam kupie hurtowo. Ale za bardzo nie wiem ile i czego, bo moje gusta moga nie wspolgrac z Waszymi wiec czekam na propozycje. Co i ile?

Przemko - |8 Gru 2004|, 2004 11:49

Cieszę się, że jest ktoś taki jak Asia :!:
Bez Ciebie i Struny nic by z tego nie było :!:
Wypijemy za wasze zdrowie na miejscu :!:

Co do barszczu to mogę przywieżć.

Emoo: z wędlin to lubię piwo :wink: Tak serio myślę, że po 15 dkg na twarz wystarczy. Wybór dowolny np. szynkowa, krakowska, mielonka itp. byle z mięcha.
Przemek

Asia - |8 Gru 2004|, 2004 12:09

Przemko no co Ty :oops: :D
Beze mnie i Struny sam byś sie tym zajął :D

1. Emoo - sałatka jarzynowa i ryżowa + wędliny
2. Hryniak - leczo
7. Przemko – krokiety+barszcz i bigos

DO OBSADZENIA:
-ciasta
-chleb + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki konserwowe, pomidory świeże,ketchup, musztarda etc)
- fajerwerki, balony

Trzy pozycje dla trzech klubowiczów : Maup, Kayman, Zbyszek Ww wybierajcie.

Sztućce, talerze, kieliszki i obrusy są na miejscu.
Kuchnia jest, kuchenka palnikowa jest , mikrofalę przywiezie Emoo.
Sprzęt grający załatwia Hryniak, można brać płyty CD i Mp3.

Przemko dopisuje Ci barszcz (najlepsze sa te w szklanych słoiczkach W*niary :wink: )
Emoo - tak jak mówi Przemko - wszystkiego po trochu szynka, krakowska, polędwica, boczek faszerowany, pasztetowa :D co Ci wpadnie w ręce, byle by dobre i świeze.
I koniecznie pokrojone już w plasterki.
Co do pytania "ile" - odpowiedz brzmi dorosła osoba ma kupić za 50 zł wyznaczonego towaru. Nie odpowiedziałes ile z Was to doroślaki, wieć nie potrafię Ci odpowiedzieć.
A nie ograniczajmy sie do 15 dkg na głowę, bo pamiętajmy że śniadanie tez można z tego zrobić.

Przemko - |8 Gru 2004|, 2004 12:48

Pisząc o barszczyku myślałem raczej o naturalnym z prawdziwych buraków czerwonych.
Jakoś się może uda go dowieźć. Jeśli nie to tylko w ostateczności instanty :?

Asiu sam raczej nic bym nie załatwił bo po pierwsze jestem z lubelskiego, więc teren płaski i dość nudny. Po drugie to nie za bardzo znam się na organizacji takich imprez i bym się pewnie pogubił. Wspólnymi siłami zawsze łatwiej.

Mam w planach letni zlocik w moich okolicach. Jest u nas takie fajne lotnisko, na którym można by sobie poszaleć scorpionkami.

Zastanawiam się nad pozostałymi potrzebnymi potrawami i dodatkami czyżby nie było komu tego „obsadzić”? Może powinniśmy inaczej rozplanować całość? Każdy po 1 chlebie i jakieś zakonserwowane i ukiszone warzywaka przywiezie i po jednej kilogramowej petardzie?
Przemko

Emoo - |8 Gru 2004|, 2004 12:51

Wszystko jasne.
Kupie taka fure miecha, ze jeszcze nam zostanie. Doroslych osob jedzie 4, wiec bedzie za co kupic.
Cala reszte ustalimy na zlocie, jesli bedzie jeszcze co ustalac.
:)

Asia - |8 Gru 2004|, 2004 13:48

Przemko - własnej roboty - jeszcze lepszy. A z Instantem będzie prościej w razie czego :D
Co do chleba ciasta i fajerwerków, zostało trzech klubowiczów i między siebie to podzielą.

Emoo - czyli za 100 zł sałatke i za 100 zł wędliny, możesz pomieszać proporcje, wiadomo że sałatka jest tańsza i dla większej ilości osób, a za 100 zł niewiele wędliny dla 30-typa :wink: Zrób tak żeby było ok :D

kayman - |8 Gru 2004|, 2004 16:13

Witam

Ja chetnie zajme sie fajerwekami, balonikami itp.
Poza tym moze udaloby sie jeszcze zabrac 1 mlodzienca, ktory wlasnie oznajmil mi ze chcialby jednak pojechac??
Pozdrawiam
Kayman

Asia - |8 Gru 2004|, 2004 16:27

1. Emoo - sałatka jarzynowa i ryżowa + wędliny
2. Hryniak - leczo
8. Kayman - fajerwerki, balony, serpentyny

DO OBSADZENIA:
-ciasta
-chleb + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki konserwowe, pomidory świeże,ketchup, musztarda etc)

Dwie pozycje dla Maup'a i Zbyszka Ww wybierajcie.

Kayman sprawa wygląda tak: macie dwa łóżka, jeśli połączycie je - bedzie sporo miejsca dla trzech osób. Twój wybór :D
Ps. Co do fajerwerków... myśle że lepszy jest jeden potężny widowiskowy wybuch niż dwadzieścia pierdziawek :wink:

maup - |8 Gru 2004|, 2004 21:57

Mogę się zająć pieczywkiem (siostra w piekarni, swieżutkie będzie ;) ), jakąś musztardką etc. umilaczami życia. Oczywiście mam nadzieję, że pomożecie sporządzić specyfikację asortymentowo-ilościową bo ja jestem cienki z zakupów ;)
W razie w mogę jeszcze przytaszczyć parę mrożonek (oferta w starym wątku), np. szaszłyczki lub fasolka po bret. (skoro będzie mikrowelka, można na szybko odgrzać)

Jeszcze jedno ważne - ja jestem z bliska, jeżeli ktoś BARDZO będzie chciał, mogę oddać nocleg - najwyżej uczczę NY w trzeźwości ;)

Propozycja łóżeczka dla chcącego nadal w mocy ;)

maup - |8 Gru 2004|, 2004 21:58

MOgę się zająć pieczywkiem (sostra w piekarni ;) ), jakąś musztardką etc.
W razie w mogę jeszcze przytaszczyć parę mrożonek (oferta w starym wątku), np. szaszłyczki lub fasolka po bret. (skoro będzie mikrowelka, można na szybko odgrzać)

Jeszcze jedno ważne - ja jestem z bliska, jeżeli ktoś BARDZO będzie chciał, mogę oddać nocleg - najwyżej uczczę NY w trzeźwości ;)

Propozycja łóżeczka dla chcącego nadal w mocy ;)

Asia - |9 Gru 2004|, 2004 10:15

1. Emoo - sałatka jarzynowa i ryżowa + wędliny +ciasta
2. Hryniak - leczo
9. Maup - pieczywo + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki konserwowe, świeze pomidory, ketchup, musztarda... )

Ps. Maup nie bierz mrożonek, będzie dużo świeżego jedzenia, za to pomyśl o umilaczach. Skontaktuj się ze mną na gg, pomyślimy razem :D
A reszta niech pisze propozycje, wszak diabeł tkwi w szczegółach, jeszcze jak zabraknie chrzanu to ktoś powie że impreza była nie udana :wink:

Zysio skontaktuj się z Maupem, jeśli załatwi Ci nocleg u siebie lub na przywiezionym łóżku - możesz się szykować :D

irek - |9 Gru 2004|, 2004 12:37

WItam

Prosze się wypowiedzieć :) czy ma być więcej napojów gazowanych czy niegazowanych ?
A może po połowie

Asia - |9 Gru 2004|, 2004 13:01

Właśnie, dobre pytanie Irek.

Proponuje żeby wszyscy pisali do Irka na maila lub priva czy wolą gazowane czy nie
żeby nie burzyć przejrzystości tego tematu,
bo już widzę jak rozpocznie sie burzliwa dyskusja :D
i jeszcze nie daj boże na temat innnych potraw :D

hryniak - |9 Gru 2004|, 2004 19:29

Zbyszek WW zapoda ciasta
hryniak - |9 Gru 2004|, 2004 19:36

Hej musimy dopisać jeszcze do listy Mateusza (który wynorał lokal) z bratem.
Póki co nie jest posidaczem skorpiona ale podjarany jest na maxa )stwierdził, że przed sylwerstrem kupi, żeby miał do niemców jechać :-))

Asia - |11 Gru 2004|, 2004 13:33

Muza

Zwykle przez pierwsze dwie godziny wszyscy przepychaja się i chcą puszczać muzę
a potem bezpańsko leci byle jakie "co bądź" albo radio :wink:

Udało mi się na razie poskładać 4 godziny przeróżnej muzy...

Macie dobre składanki dance? Biesiadę lub inne?
Albo najnowsze kawałki w mp3?
W sylwestra zapominamy o naszych wysokolotnych upodobaniach muzycznych :wink:
Bawimy się, odrzucamy wszystko przy czym nie da rady poszaleć :D

Jeśli chcielibyście kawałek bez którego nie przeżyjecie sylwestra :wink:
albo chcielibyście zrobić niespodziewajkową dedykację ukochanej/ukochanemu a nie macie tego,
lub pamiętacie tylko parę słów, to dawajcie na priva/maila/gg

ps. Cossy, „czarne oczy” i „zorbe” już mam :D

Asia - |14 Gru 2004|, 2004 12:01

Na zlocie podjeliśmy decyzję, że wykupujemy obiady na miejscu,
wychodzą dwa obiady, każdy po 10 zł,
doliczcie do noclegów.

Emoo - |16 Gru 2004|, 2004 18:29

Odnosnie wolnych miejsc to rezerwuje kolejne 2.
I w tym przypadku pewnie bede musial sie zajac jeszcze ciastami.
Prosze o potwierdzenie organizatorow. :)

Asia - |16 Gru 2004|, 2004 20:53

AKTUALNA LISTA

Struna
Hryniak +3
Maup +1
Kayman +1
Cossy
Irek +1
Emoo + 6
Przemko + 2
Asia

Emoo zabieraj te dwie kolejne osoby :D Niech zajmą sie ciastami. Wyślij kasę Strunie + dodatek za obiady i 5 zł na gaz.
Pozostaje mi stwierdzić, że szkoda iż wśród reszty klubowiczów nikt nie ma ochoty na wspólnego sylwestra.
Wiem że dwóch klubowiczów szykuje się w ostatniej chwili dołączyć, ale to jest jeszcze nie pewne :D

kayman - |17 Gru 2004|, 2004 19:13

Hej!
Dopisuję jedną dorosłą osobę i jedno nie tańczące jeszcze dziecko! Sałatek też jeszcze nie je.A z napojów najbardziej lubi mleko.
Huknięcia już mam. Jeszcze tylko krętlinki i dmuchawce. A propos - czy ktoś może zabrać pompkę do materacy? A może elektryczną do kół?
Pozdrowionka. Kayman

Asia - |17 Gru 2004|, 2004 19:51

AKTUALNA LISTA

Struna
Hryniak +3
Maup +1
Kayman +2
Cossy
Irek +1
Emoo + 6
Przemko + 2
Asia

Oki Kayman, wobec tego dokupcie jeszcze huknięć za 50 zł :D

Asia - |21 Gru 2004|, 2004 17:56

Wpłacajcie kase za noclegi,
nie będziemy przecież w sylwestra biegać z kapeluszem na pieniądze.
I tak będzie sporo zamieszania :D

Przemko i Irek, dzięki, jako jedyni wpłaciliście juz całość.

W razie pytań - kontaktujcie się.

irek - |22 Gru 2004|, 2004 08:45

Witam

Poproszę o zamieszczenie adresu ewentualną mapkę gdzie i na jakiej ulicy no chyba że Tęgoborze nie jest wielkie :)

Ze sobą zabirę także laptopa więc jeśli ktoś będzie smutny bez forum FST to będzie sobie mógł poklikać a o północy zamieścimy nowy temat z życzeniami noworocznymi :)

Pozdrawiam

Asia - |22 Gru 2004|, 2004 17:34

Irku mapka będzie po świętach.
Hihh nie przesadzajcie z tą komputeromanią :D

swobi - |22 Gru 2004|, 2004 19:53

Witam !
Mam pytanie ...Czy lista uczestników jest juz zamknięta?:-)

Asia - |22 Gru 2004|, 2004 20:04

Zamknięta Swobi, czyli nie ma już wolnych łóżek.
Ale jeśli weźmiesz ze sobą materac lub łóżko, możesz przyjechać :D

swobi - |22 Gru 2004|, 2004 20:10

A po co mi łózko w sylwestra.....:-)...Nie no żartuje ...Tak sobie mysle ...pomimo tego ,że mam kombi to chyba mojego nie wstawie...ale materac....hmmm...dawno nie spałem na materacu :-) ...ale czy jeszcze jedna osoba nie sprawi jakiegos kłopotu pozostałym uczestnikom???
Asia - |22 Gru 2004|, 2004 20:15

Nie żartuj :D Jaki kłopot?

Jak się namyślisz to daj znać.
Dwa noclegi - 30zł
dwa obiady w sobote i w niedzielę - 20 zł
plus coś do jedzenia za 50 zł na sylwestra
w sumie 100 zł

Asia - |22 Gru 2004|, 2004 20:56

1. Emoo - sałatka jarzynowa i ryżowa + wędliny +ciasta
2. Hryniak - galareta
4. Struna - jajka w sosie tatarskim
9. Maup - pieczywo + dodatki (kawa, herbata, cukier, ogórki konserwowe, świeze pomidory, ketchup, musztarda... )
10. Swobi - chipsy, orzeszki, paluszki
11. Mateusz - pieczone udka z kurczaka

Aktualna lista
Struna
Hryniak +3
Maup +1
Kayman +2
Cossy
Irek +1
Emoo + 5
Przemko + 2
Swobi
Mateusz + 1
Asia

Asia - |27 Gru 2004|, 2004 12:22
Temat postu: MAPKA

Tęgoborze 94
tel. 018 444-91-82
w razie czego pytać o panią Pierzchałę

w raze większych problemów (tfuu.. tfuu... na psa urok :wink: ) dzwonic do Struny 608-834-512

Jadąc od Brzeska
Wjeżdzając do Tęgoborza zjeżdża się z górki w dolinę.
Po prawej stronie ukaże się stacja benzynowa.
Przed stacją benzynową należy skręcić w lewo, jechać krętą drogą ( około 500m ) aż po prawej stronie ukaże się duży biały dom - to tu :D

kayman - |27 Gru 2004|, 2004 16:05

Halo!
Jak się wjeżdża do Tęgoborza to najpierw jest stara, mała stacja CPN po lewej, a na końcu Tęgoborza nowa, duża stacja benzynowa po prawej. Ja rozumiem, że mamy skręcać przed starą stacją po lewej i w lewo, bezpośrednio po zjeździe z serpentyn.
Pozdrawiam. Kayman :wink:

Struna - |27 Gru 2004|, 2004 17:08

Dokładnie - zaraz po zjeździe z serpentyn przed stacją jest skrzyżowanie - takie małe - i tam w lewo, potem drogą kilkaset metrów i po prawej będzie wjazd na podwórko z takim sporym białym domem no i jakieś scorpiaki będą na podwórku :)
Asia - |28 Gru 2004|, 2004 15:15

O której będziecie?

Hryniak będzie już w czwartek.
Struna i ja prawdopodobnie też, ale najpóźniej w piatek ok.12:00.
Irek - piatek ok. 12:00.
Emoo- piątek ok.16:00
Przemko - piatek ok.15:00

Emoo - |29 Gru 2004|, 2004 07:08

Ja + osoby wpisane do mnie bedziemy ok. 16 w piatek.
Przemko - |29 Gru 2004|, 2004 07:39

My będziemy w piątek około 15.
irek - |31 Gru 2004|, 2004 16:07

I SIĘ ZACZĘŁO :) SYLWESTER, IMPREZA,
Marcin - |31 Gru 2004|, 2004 17:41

Tylko napiszcie ralację z imprezy....
sierars1 - |1 Sty 2005|, 2004 02:17

A czy ASIA dojechałą bo wiem z rozmowy ze STRUNĄ że mniała problem z samochodem na autostradzie a ja nawet nie mogłem pomóc bo tak byłem zawalony robotą w pracy że nie wiedziałem gdzie palce wsadzić, ale rasumując to też w ten sam dzień po 22.00 w kierunku na opole za zjazdem na Wrocław Wschodni skorupka odmówiła posłuszeństwa zadymiło się zgasło całe oświetlenie i czekałem na hol do wrocka bo nie byłem w stanie jechać co dodałem gazu to podświetlenie zegarów zaczeło się mocniej świecić i po chwili nastpował reset zegarów a światła gasły wieć sylwka mniałem w tym roku udanego.:))
I w poniedziałek samochód jedzie do elektryka i do mechaniorów niech zobaczą gdzie ten wyciek jest tego oleju.

Pozdrawiam
Jacek M.
SIERARS1 2.9 24V COSWORTH

irek - |1 Sty 2005|, 2004 19:26

Hej

PISZĘ PROSTO Z IMPREZY

Dzisiaj już wszyscy odpoczywaja po ciężkiej nocy sylwestrowej :) ASiA jest z nami i się dobrze bawiła. Wszyscy co byli zapisani to dojechali.

Okolica przepiękna - szkoda tylko że bez śniegu.
Jutro ostatni dzień pobytu - napewno długo będziemy wspominać wspólnego sylwestra.

maup - |1 Sty 2005|, 2004 20:38

To był chyba mój najsympatyczniejszy sylwester w ostatnich leciech :D
Impreza trwała do rana, były tańce, hulanki, swawole i jajka. Dużo jajek.
Ci co nie byli, mogą już zacząć żałować :twisted:

A tu macie garść fotków:

sylwester FST