| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Spotkania i Zloty - Zlot FST - atrakcje
monter - |9 Maj 2006|, 2006 23:48 Temat postu: Zlot FST - atrakcje Moze zastanowimy sie nad jakimis atrakcjami ??
Napewno zbiorowe foto to na 100%. Co jeszcze ?? Ktos ma jakies propozycje ??
Poprzednio mielismy szkolenie z pierwszej pomocy dzieki braciszkowi Korka.
Wymyslmy jakies atrakcje, konkursy, itp. itd.
wegus - |10 Maj 2006|, 2006 00:07
Zawody wędkarskie, serio, jest tam staw , nie trzeba karty, ubaw będzie po pachy , w końcu przez 3-4 dni coś trzeba robic oprócz......
fiebik - |10 Maj 2006|, 2006 00:41
| wegus napisał/a: | | Zawody wędkarskie, serio, jest tam staw , | Czyli co mam zabrać wędkę? Ale jak lecisz sobie i jako jedyny zabiorę wędkę, to przynajmniej wygram konkurs na najmniej potrzebną rzecz na zlocie
monter - |10 Maj 2006|, 2006 08:23
| fiebik napisał/a: | | wegus napisał/a: | | Zawody wędkarskie, serio, jest tam staw , | Czyli co mam zabrać wędkę? Ale jak lecisz sobie i jako jedyny zabiorę wędkę, to przynajmniej wygram konkurs na najmniej potrzebną rzecz na zlocie |
To od razu kup sobie nagrode za 1 miejsce i sam sobie ja wrecz
Ja tam lowic moge ale kto mi zalozy robaka ?? No chyba ze na ciasto to sam sie obsluze
Oli - |10 Maj 2006|, 2006 08:36
| fiebik napisał/a: | | wegus napisał/a: | | Zawody wędkarskie, serio, jest tam staw , | Czyli co mam zabrać wędkę? Ale jak lecisz sobie i jako jedyny zabiorę wędkę, to przynajmniej wygram konkurs na najmniej potrzebną rzecz na zlocie |
Ja tam na poprzednim zlocie miałemn wędkę... ale nieło jej nawet kiedy z bagażnika wyciągnać... No ale teraz... dosyć długi zlocik - biorę znów wędeczke...
wegus - |10 Maj 2006|, 2006 09:15
| Oli napisał/a: | | biorę znów wędeczke... |
dokladnie, zlot bedzie dlugi a staw jest na miejscu
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 09:18
| Oli napisał/a: | | biorę znów wędeczke... | weź i dla mnie bo ja nie mam a połowić mogę z przyjemnością
Oli - |10 Maj 2006|, 2006 09:18
tylko co w stawie??? i jak on jest duzy?? przezucę go z brzegu na brzeg??
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 09:40
Jakiś mecz, piłka, siatka zależnie co będzie tam możliwe. Propounję drużyny MK1 i KM2 kontra wieloryby. Można inny podział wymyśleć, rzędówki kontra v-ki itp
Super byłoby karaoke ale z tym są problemy natury technicznej...
Są może jakieś atrakcje w okolicy, można by gdzieś podjechać i coś zwiedzić.. Byłóby to raczej realne w pierwszych dniach przed weekendem..
Pozdrawiam
Szuler
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 09:48
| Szuler napisał/a: | Super byłoby karaoke ale z tym są problemy natury technicznej...
| hmmmm, serio serio ? jak by byli chętni to może mógłbym coś zorganizować.
wegus - |10 Maj 2006|, 2006 10:17
| Oli napisał/a: | | tylko co w stawie??? i jak on jest duzy?? przezucę go z brzegu na brzeg?? |
kufa, to jest jezioro...
propozycja nr 4 - wyscigi na rowerach wodnych........na 1/4 mili..... no moze 1/8 .....
Oli - |10 Maj 2006|, 2006 11:37
e tam na rowerach.... :702: na materacach...
a mech mozna w nogę...- mnie sie podoba dokopiemy oczatym albo rzędowym :702:
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 12:23
| Struna napisał/a: | | Szuler napisał/a: | Super byłoby karaoke ale z tym są problemy natury technicznej...
| hmmmm, serio serio ? jak by byli chętni to może mógłbym coś zorganizować. |
U Cosmy na zlocie zorganizowali karaoke i to się okazało rewelacją zlotu i główną atrakcją. Oczywiście im dalej w las, więcej alkoholu tym lepiej z głosami i z odwagą Luzie się bawili do białego rana, a rano nikt nie mógł głosu z siebie wydobyć . Teksty czytało się normalnie z monitora, był mikrofon i szafa gra . Z uwagi na pogodę cała akcja odbywała się w dużej świetlicy jaka byłą na terenie ośrodka..
Jak karaoke nie wypali to śpiewy przy gitarze też są cool...
Pozdrawiam
Szuler
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 12:57
Szuler, na sylwestrze FST mieliśmy karaoke - i trzeba przyznać że zabawa była przednia. jak coś to w sumie powinienem dać radę skombinować sprzęt do tego
Rafał A.(antek) - |10 Maj 2006|, 2006 13:10
szuler ja sadze ze jak ci sieuda przygotuj konmurs nanaj scorpio zlotu
ale moze byc w kilku kategoriach
najladniejszy
najbardziej dopieszczony najsprawniejszy itp
o ile nie wzbudzi to jakis konfliktow.
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 13:12
a najlepiej palący gumę może być ? żebym jakieś szanse miał
fiebik - |10 Maj 2006|, 2006 13:37
| Rafał A.(antek) napisał/a: | | o ile nie wzbudzi to jakis konfliktow. | Z całą pewnoscią wzbudzi
Wieloryb - |10 Maj 2006|, 2006 13:52
Ja bym wygrał w konkurencji na najszybciej ubywający płyn chłodniczy
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 14:53
Spoko Antek, przygotuję wszystko. Myślę, że są tu normalni ludzie i potraktujemy to wszystko jako zabawę. Zastanawiam się nad jakimiś symbolicznymi nagrodami, kubek, koszulka itp (oczywiście z logo FST). Nie wiem czy można na to przeznaczyć kasę klubową czy może zebrać od każdego po 2zł na poczet nagród (2zł od osoby to nie majątek, a uzbiera się spokojnie na koszulke, kubek czy coś w tym stylu). Możemy też przyjąć, że konkursik robimy bez nagród i też pewnie nie będzie problemu. Ale fakt faktem, że zawsze miło coś wygrać
Co do kategorii to proponuję naj MK1, MK2 i MK3. Pod pojęciem naj rozumiałbym najładniejszy wizualnie, zadbany, wypasiony itp. Mim zdaniem każdy by miał kartę do głosownia i każdy miałby zagłosować na jedno MK1, 2 i 3 (albo wskazać po trzy najładniejsze w każdej grupie i wtedy przypisać punkty od 1 do 3). Tym sposobem po podliczeniu głosów oprócz zwycięzców w grupach można by wyłonić najscorpio zlotu.
Chyba nie ma sensu robić kategorii naj tuning .
Myslałem jeszcze o konkursie car-audio ale nie wiem czy będzie wielu chętnych (ja mam w tym roku kaseciaka i zero sprzętu). Jeśli jednak byliby chętni to po prostu zbierze się ze 3 osoby co im słoń na ucho nie usiadł i zrobimy odsłuch konkursowych aut. Brałoby się pod uwagę dźwięk i zabudowe.
Proszę o wypowiedzi co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
Szuler
[ Dodano: 2006-05-10, 14:54 ]
| Struna napisał/a: | a najlepiej palący gumę może być ? żebym jakieś szanse miał |
Struna - może być na najbardziej zdezelowany . I wygrana w kieszeni . Nagroda główna - młotek do wypukania karoserii
Pozdrawiam
Szuler
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 15:19
| Szuler napisał/a: | | Struna - może być na najbardziej zdezelowany | hmmm, czyżbyś tak nisko oceniał niedawny pojazd Olego ? no no, nieładnie.
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 15:28
Nieeeee! Ja mam na myśli ten zabytek co masz w avatarku Sam pamiętam na ostatnim zlocie te szałowe dziury w zderzaku, poobijanie itp I tak w ogóle to wszystko miało być z przymrużeniem oka, tej
Pozdrawiam
Szuler
Oli - |10 Maj 2006|, 2006 15:29
:693:
oj, zeby ten wygrany młoteczek nie wymcknął się z reki i nie spadła na ładna oczatową czyjaś blacharke... :702:
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 15:43
Grrrrr... Przecież wyjaśniłem, że ja wciąż miałem na myśli starą skorupę Struny. Ją widziałem na ostatnim zlocie i utkwiła mi w pamięci i póki co Strunę kojarze z tym skorpionem. Już niedługo wyryję sobie w pamięci nowy obraz, obraz Struny z jego nowym nabytkiem!
PS. Struna, Oli - nie wiem jak w ogóle mogliście tak pomyśleć. Przecież stara fura Oliego to bym porządny furacz i z pewnością miano zdezelowanego do niego nie pasuje...
Pozdrawiam
Szuler
Oli - |10 Maj 2006|, 2006 15:48
Szuler dziobie.... :702: boi sie o swoje autko...
ja tyz bym sie bał......
fiebik - |10 Maj 2006|, 2006 16:02
| Szuler napisał/a: | | Myślę, że są tu normalni ludzie i potraktujemy to wszystko jako zabawę. | Święta racja, święta racja.
| Szuler napisał/a: | | (2zł od osoby to nie majątek, a uzbiera się spokojnie na koszulke, kubek czy coś w tym stylu). | Prawda, można by to potraktować jako wpisowe do przystąpienia do konkursu.
| Szuler napisał/a: | | Pod pojęciem naj rozumiałbym najładniejszy wizualnie, zadbany, wypasiony itp | Hmmm.... jak połączysz zadbany z wypasionym to może się trochę kłocić ze sobą takie zestawienie, Bo to nie jest wina tego, co dba o wóz, że np ma słaby wypas.
| Szuler napisał/a: | | Tym sposobem po podliczeniu głosów oprócz zwycięzców w grupach można by wyłonić najscorpio zlotu. | No to w MKIII już raczej przesądzone, kto wygrał jeszcze przed zlotem. ( I znowu ten Poznań) hihihihi
Ale Szuler, - generalnie chwała ci za pozytywną inicjatywę i w pełni cię popieram.
Cytat Struna, :
"hmmmm, serio serio ? jak by byli chętni to może mógłbym coś zorganizować."
No i te karaoke - zapowiada się co raz weselej
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 16:04
Boję się bo dziś odbieram od lakiernika
PS. Dobra, koniec OT. Co sądzicie o zaproponowanych kategoriach i sposobie głosowania?
PS2. Trzeba się zastanowić kto będzie uprawniony do głosowania. Na pewno nie zrobimy tak, że tylko klubowicze bo to by zbytnio zawęziło grono głosujących. Więc albo głosują powiedzmy kierowcy, albo po prostu wszyscy co będą na zlocie i będą chcieli głosować.
Pozdrawiam
Szuler
[ Dodano: 2006-05-10, 16:09 ]
| fiebik napisał/a: | | Hmmm.... jak połączysz zadbany z wypasionym to może się trochę kłocić ze sobą takie zestawienie, Bo to nie jest wina tego, co dba o wóz, że np ma słaby wypas. |
No nie wiem... To co propnujesz? Bo jak gdybym powiedzmy miał wybierać między dwoma super furakami, a jeden będzie miał skórę, a drugi nie to wybiorę ten ze skórą. A to przecież nie wina tej osoby co nie ma skóry, że jej nie ma . Ja myślę, że każdy sobie wybierze sam jakie kryteria uważa za ważne i co jego zdaniem decyduje, że dana skorupa jest dla niego "naj".
| fiebik napisał/a: | No to w MKIII już raczej przesądzone, kto wygrał jeszcze przed zlotem. ( I znowu ten Poznań) hihihihi . |
Niby dlaczego? Fakt, że Aneta ma największy wypas na forum, ale przecież nie powiedziane że musi wygrać, ktoś inny może patrzeć na wiele innych rzeczy...
Pozdrawiam
Szuler
Wieloryb - |10 Maj 2006|, 2006 16:21
| Szuler napisał/a: | | Myslałem jeszcze o konkursie car-audio ale nie wiem czy będzie wielu chętnych |
Ooooo jest jeszcze jedna atrakcja w której mógłbym stanąć w konkury, ale chyba tylko jeżeli chodzi o moc, bo z zabudową kiepsko. Tuba turla się po bagażniku na jakiejś tasiemce. :694:
Struna - |10 Maj 2006|, 2006 16:46
| Szuler napisał/a: | | Sam pamiętam na ostatnim zlocie te szałowe dziury w zderzaku, poobijanie itp | zderzak był potem wymieniony itd - jeszcze nie był taki zły no i dawał czadu
dario_c - |10 Maj 2006|, 2006 16:48
chłopaki możecie brać wędki jak będzie jakiś problem z rybami na miejscu to ja sie wami zajmę
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 17:10
| Struna napisał/a: | | Szuler napisał/a: | | Sam pamiętam na ostatnim zlocie te szałowe dziury w zderzaku, poobijanie itp | zderzak był potem wymieniony itd - jeszcze nie był taki zły no i dawał czadu |
Szkoda... Właście w takim stanie samochód miał swój charakter . Charakter dzikiego driftowca
Pozdrawiam
Szuler
Vaux - |10 Maj 2006|, 2006 19:05
| Szuler napisał/a: | może być na najbardziej zdezelowany . I wygrana w kieszeni . Nagroda główna - młotek do wypukania karoserii
Pozdrawiam
Szuler |
Oj...obawiam się że wiem kto ten młotek może wygrać :694: Szczególnie po zdjęciach które wczoraj na czacie prezentowałem
Aneta - |10 Maj 2006|, 2006 19:19
| Szuler napisał/a: | | Fakt, że Aneta ma największy wypas na forum, ale przecież nie powiedziane że musi wygrać, ktoś inny może patrzeć na wiele innych rzeczy... | Nie mam zamiaru stawać do żadnego konkursu, więc luzik.
Szuler - |10 Maj 2006|, 2006 19:28
Aneta - nigdzie nie musisz stawać, samą obecnością na zlocie bierzesz udział w konkursie
Pozdrawiam
Szuler
Aneta - |10 Maj 2006|, 2006 19:29
| Szuler napisał/a: | | samą obecnością na zlocie bierzesz udział w konkursie | Nic z tego, moje auto w konkursach udziału nie bierze
Adam_2000 - |10 Maj 2006|, 2006 19:32
| Aneta napisał/a: | | Nic z tego, moje auto w konkursach udziału nie bierze |
O'K... to rozmontujemy je na czynniki pierwsze i zobaczymy co ma fajnego w środku
Aneta - |10 Maj 2006|, 2006 19:37
| Adam_2000 napisał/a: | | O'K... to rozmontujemy je na czynniki pierwsze i zobaczymy to ma fajnego w środku |
Tereferekuku, już się rozpędziłam i Wam pozwolę rozmontować mojego złoma Lepiej spalmy auto Plastic'a jak było planowane wieeeki temu
Aneta - |10 Maj 2006|, 2006 20:02
| Speedo napisał/a: | | w tym roku Montera palimy | OK
| Speedo napisał/a: | | Plastic nie ma juz swojego zlotego zelazka | Wiem, ale jakieś auto ma, to jakby co, jest co spalić
Waski - |11 Maj 2006|, 2006 00:11
no jesli bedziemy palic wieczorkiem to bedzie to atrakcja nie tylko zlotu ale pewnie i calej okolicy w tym aresztu sledzczego
a zgodze sie tutaj z Anetą ze spalić plastickowi auta trzeba, nalezy i obowiazkowo musimy ta czynnosc wykonac
Rafał A.(antek) - |11 Maj 2006|, 2006 01:00
| Szuler napisał/a: | | Pod pojęciem naj rozumiałbym najładniejszy wizualnie, zadbany, wypasiony itp. |
to mozna by rozdzilic, bo jak ktos mial by super zadbana CL - ke to by był na straconej pozycji.
Nasunelo mi ssie cos po przed ostatnim top gear - liczyli ilosc niesprawnych urzadzen elektrycznych w aucie i przyznawali pukty za to moze i u nas bo scorki maja w sumie duuzo wypasu konkurs na najsprawnieszy wypas w aucie ??
fiebik - |11 Maj 2006|, 2006 03:40
Liczy się generalnie inicjatywa, a w sumieszczegóły i krytetia konkursów możemy ustalić na miejscu..
monter - |11 Maj 2006|, 2006 15:37
| Rafał A.(antek) napisał/a: | | liczyli ilosc niesprawnych urzadzen elektrycznych w aucie i przyznawali pukty za to moze i u nas bo scorki maja w sumie duuzo wypasu konkurs na najsprawnieszy wypas w aucie ?? |
No jakby sie trafil na zlocie w polowie sprawny Merkur to wszyscy leza
A co do palenia to u mnie bedzie katwiej niz u Plstica bo mam cale oplejonea okleina jak wiadomo szybo sie zajmuje ogniem
Kevin Xy - |13 Maj 2006|, 2006 21:09
z wypasem to mzoe byc problem bo niby jak- bedziemy do kazdego auta zagladac aby zobaczyc czy karteczki za szybe wystawiac jak w komisie ??
Szuler - |13 Maj 2006|, 2006 21:16
Musiałbym zrobić gotową kartkę gdzie byłyby wypisane wszystkie wypasy jakie tylko były w skorupach. Obok wypasów byłyby dwie kratki gdzie w pierwszej by się odhaczało czy dana rzecz występuje w samochodzie, a w następnej czy działa. Do konkursu by się kwalifikowały tylko samochody z określoną liczbą wypasów (coby goła CL która ma sprawne szyby elektryczne nie wygrała konkursu ). Trzeba będzie pomyśleć jaki limit ustalić... Nie będziemy sprawdzać w każdym samochodzie co działa, każdy sam napisze co ma sprawne, a co nie, przecież ufamy sobie. Powiedzmy finałowa trójka może zostać komisyjnie zbadana . Jak znajdę chwilę to stworzę liste wszystkich wypasów.
PS. Tak się zastanawiam np przy klimie. Klima manualna to jak chłodzi to wiadomo, sprawna. A co z klimatornikiem? Chłodzi ale panel wywala jakiś błąd, powiedzby HBR walnięte, tak jest więcej co się spieprzyć i trudno porównywać sprawną klimę manual do sprawnego klimatronika... To samo z fotelami, zwykła elektryka góra dół trudno porównać do pełnej elektryki z pamięcią... Może za te bardziej rozbudowane wypasy dać po 2 punkty...? Sprawę poddaję do rozważenia.
Pozdrawiam
Szuler
monter - |13 Maj 2006|, 2006 22:10
| Cytat: | | Chłodzi ale panel wywala jakiś błąd |
Wazne chhyba ze chlodzi bo takie jej zadanie. A jak wypadnie Ci remis pomiedzy identyczymi wypasami to ten czynnik wtedy moze pomoc.
Rafał A.(antek) - |13 Maj 2006|, 2006 23:10
| Szuler napisał/a: | | Musiałbym zrobić gotową kartkę gdzie byłyby wypisane wszystkie wypasy jakie tylko były w skorupach. |
sadzisz ze jesates w stanie to spisac i nie pominac czegos bo ja nie | Szuler napisał/a: | | A co z klimatornikiem? Chłodzi ale panel wywala jakiś błąd, powiedzby HBR walnięte, tak jest więcej co się spieprzyć |
blad HBC bym pominoł bo malo ktory nie ma tego bledu wazne by działała poprawnie na auto
DareG - |14 Maj 2006|, 2006 00:03
| Szuler napisał/a: | Struna - może być na najbardziej zdezelowany . I wygrana w kieszeni |
no nie wiadomo
ja nie mam z tyłu zderzaka a z przodu mam poklejony ochydną zieloną taśmą
Kevin Xy - |14 Maj 2006|, 2006 03:37
| Szuler napisał/a: | | To samo z fotelami, zwykła elektryka góra dół trudno porównać do pełnej elektryki z pamięcią |
ale dlaczego od razu z pamiecia !! w mojej budzie byla pelna elektryka a pamieci nie dawali tak jak u was elektryka ale jedynie w pionie- jak dla mnie za duzo podzialow- jakby moja kobieta albo corka (ktora pod tym wzgledem wysoce rozwinieta) moglaby sie jednak pogubic, bo to dla nas bardziej temat a nie dla nich !! ja jeten przeciw wypasom, w sumie na swoj narzekac nie moge, ale zaraz dojdzie kolejny podzial niewazne kto cvo ma, wazne u kogo co dziala, ia tak dalej ...
monter - |14 Maj 2006|, 2006 12:54
| DareG napisał/a: | | Szuler napisał/a: | Struna - może być na najbardziej zdezelowany . I wygrana w kieszeni |
no nie wiadomo
ja nie mam z tyłu zderzaka a z przodu mam poklejony ochydną zieloną taśmą |
A drzwi juz wyklepales ze o nich nie wspominasz ??
DareG - |14 Maj 2006|, 2006 15:43
| monter napisał/a: | | A drzwi juz |
raczej błotnik bo drzwi tylko troszke
a gdyby zrobić głosowanie bez żadnych podziałów ale na Scorpiaka wraz z właścicielem??
po prostu na naj.naj.naj
w końcu to ma być zabawa
albo wybierzmy Królową i Króla zlotu
bo może się kiepsko kojarzyć
niski poziom mógłby się zrobić
Rafał A.(antek) - |14 Maj 2006|, 2006 20:17
| DareG napisał/a: | | le na Scorpiaka wraz z właścicielem?? |
tzn co wyglad chesz oceniac? niebardzo rozumiem
DareG - |14 Maj 2006|, 2006 21:19
| Rafał A.(antek) napisał/a: | | wyglad chesz oceniac? |
każdy dostałby karte do głosowania (jak Szuler wspominał) z pełną listą aut bez żadnych kat.
każdy z nas wskazałby 3 auta (I, II, III miejsce punktowane I-3pkt, II-2pkt, III-1pkt)
po zliczeniu okazało by się które auto jest naj,naj,najpopularniejsze a co za tym stoi też jego właściciel
po co tworzyć kategorie, podziały itp
no chyba że ktoś koniecznie chce wygrać jakąś kategorie że ma najhiper wypas
po prostu bawmy się
Kevin Xy - |14 Maj 2006|, 2006 22:39
| DareG napisał/a: | | po prostu bawmy się |
no to to napewno
IBOL - |15 Maj 2006|, 2006 14:07
Mam pare koncepcji, tylko potrzebowalbym jakiegos poparcia, bo narazie nie widze zadnego z niczyjej strony, wiec nie mam ochoty robic nic na sile.
Np. jest tam scena, wiec moglbym uzyczyc wirtuozom elektrycznej gitary i sprzetu grajacego, jako ze nie bede mial daleko z transportem ...
Struna - |15 Maj 2006|, 2006 16:07
ja w sumie elektryka też mam
Rafał A.(antek) - |15 Maj 2006|, 2006 21:57
dawaj propozycje, to i poparcie sie znajdzie
PS a ja obiecywalem ze bedzie w miare cicho
Adam_2000 - |15 Maj 2006|, 2006 22:00
| Struna napisał/a: | ja w sumie elektryka też mam |
Ja w sumie też... nawet dwie
Szuler - |15 Maj 2006|, 2006 22:06
| Rafał A.(antek) napisał/a: | PS a ja obiecywalem ze bedzie w miare cicho |
Dobra, tym razem nie będę sprawdzał o 3 w nocy przy ilu tysiącach obrotów włącza mi się odcięcie w skorupie . Kurde, jak wspominam ostatni zlot to tam nie było głośno, tam było niewiarygodnie głośno . Śpiewanie przy gitarze, koncert Jarre'a na trzy samochody, testowanie odcięcia paliwa itp
Pozdrawiam
Szuler
monter - |15 Maj 2006|, 2006 22:12
Gitarka bankowo Ja moge jedynie klasyczna przywiezc jak wejdzie mi do auta - niestety nie mam Scorpio
Szachy ?? Karty ?? Pilka ?? Bierki ??
A tak wogole to gdzies tam jest bilard ?? Czy tez we wlasnym zakresie
Rafał A.(antek) - |15 Maj 2006|, 2006 22:32
Yest (ogladales foty???)
fiebik - |16 Maj 2006|, 2006 08:42
| monter napisał/a: | | Ja moge jedynie klasyczna przywiezc jak wejdzie mi do auta | Jeszcze jak umiesz grać jakąkolwiek muzykę klasyczną, to już pierwszego słuchacza fana masz zapewnionego
monter - |16 Maj 2006|, 2006 22:37
| Rafał A.(antek) napisał/a: | | Yest (ogladales foty???) |
Wiesz ostatnio troche plilem... a tak powaznie to tylko tak przezucilem ale zaraz nadrobie braki. Jednak bardzo sie ciesze ze jest - aha nie gram z Cossim bo lubie wygrywac
Fiebik powiem Ci tak. 2 lata juz nie gralem a wczesniej i tak nie nabylem tyle umiejetnosci cobym mogl kogos tym uszczesliwic. Mamy jednak na bank jednego gracza w klasie profi czyli Strune. Jesli dobrze pamietam ze Slesina to chyba Adam2000 toz niezle wymiata. I tu mala prosba LABAMBA - czy ktos moze przywiezc nam tego czlowieka ?? No i Leo by sie bardzo w tej kwestii rowniez przydal
Struna - |17 Maj 2006|, 2006 12:27
| monter napisał/a: | | Mamy jednak na bank jednego gracza w klasie profi czyli Strune | no weź nie przeginaj, profi to jest Leo, Labamba A2k oczywiście ( szkoda, że Hryniaka nie będzie - ten to dopiero wycina ) - ja to sobie mogę pobrzdąkać conieco i pofałszować jak się naprawię troszkę
fiebik - |17 Maj 2006|, 2006 15:06
| Struna napisał/a: | | no weź nie przeginaj, profi to jest Leo, Labamba A2k oczywiście ( szkoda, że Hryniaka nie będzie - ten to dopiero wycina ) - ja to sobie mogę pobrzdąkać conieco i pofałszować jak się naprawię troszkę | Tak czy inaczej widzę, że będzie kogo posłuchać
michalkrak - |17 Maj 2006|, 2006 16:23 Temat postu: atrakcje panowie labamba to mój młodszy brat postaram sie go zabrać z kitarką........
Struna - |17 Maj 2006|, 2006 18:01
| michalkrak napisał/a: | | panowie labamba to mój młodszy brat | no o tym to ja wiem
wegus - |17 Maj 2006|, 2006 20:52
| Struna napisał/a: | | no weź nie przeginaj, profi to jest Leo, Labamba A2k oczywiście ( szkoda, że Hryniaka nie będzie - ten to dopiero wycina ) - ja to sobie mogę pobrzdąkać conieco i pofałszować jak się naprawię troszkę |
a jak inni sie naprawią to wszyscy którzy graja są profi..... a co mozna napisac o tych co śpiewają .......
leo - |18 Maj 2006|, 2006 12:37
To się nieźle zapowiada - muzykalne towarzystwo się nam tu zrobiło... bardzo
No i dobrze, bo w końcu to "...muzyka łagodzi obyczaje..." a patrząc na nasze forum odnoszę czasem wrażenie, że brakuje niektórym tej muzyki - ale to taka drobna dygresja.....
Na wszystkich (trzech) zlocikach miałem gitarkę, więc i teraz chętnie wezmę, zwłaszcza że poznałem już zdolności wokalne dużej części koleżanek i kolegów i z wielką radością posłucham tego jeszcze raz
IBOL - ja mam elektroakustyka, więc także i z nagłośnienia można skorzystać
Struna - |18 Maj 2006|, 2006 12:42
no ja tez wezmę klasyka z pewnością a elektryka jak będzie potrzeba to no problem ( odświeży się stare dobre czasy )
Oli - |18 Maj 2006|, 2006 12:47
ja moge wziąść strunę albo kilka klawiszy ale grać nie umiem... no chyba że po duzejjjj integracjii... :694:
leo - |18 Maj 2006|, 2006 13:26
| Oli napisał/a: | | ja moge wziąść strunę albo kilka klawiszy ale grać nie umiem... no chyba że po duzejjjj integracjii... :694: |
z całym szacunkiem Oli - Struna chyba sam będzie w stanie dojechać, a "klawiszy" nam na zlocie nie potrzeba
Oli - |18 Maj 2006|, 2006 13:28
:702:
fiebik - |18 Maj 2006|, 2006 13:43
Jakieś 100 lat temu w 904 roku to i ja jakieś "Stare dobre małżeństwo" wycinałem.
Oli - |18 Maj 2006|, 2006 13:49
| fiebik napisał/a: | | Jakieś 100 lat temu w 904 roku to i ja jakieś "Stare dobre małżeństwo" wycinałem. |
chyba w pień i to nozykiem z krzemienia albo muszli... :702:
monter - |19 Maj 2006|, 2006 23:41
Michalkrak - no nie widze inaczej Zabieraj braciszka Juz moze zaczac rozgrzewac paluszki a o rozgrzanie gardla to sie nie ma co martwic
Leo - czyli bedziesz super jakos nie widzialem Cie na liscie i tak jakos dlatego wspomnialem.
Wegus - Ty tez masz bojowe zadanie Zmobilizuj Wodza do przyjazdu Niech odpala swoje bordowe zelazko i do Cesarki leci
wegus - |20 Maj 2006|, 2006 14:23
| monter napisał/a: | | Wegus - Ty tez masz bojowe zadanie Zmobilizuj Wodza do przyjazdu |
jak na dzisiaj to Wodzu nie przyjedzie bedzie tylko jego druga połowa, choć dzisiaj będę coś z nim "naprawiał" to przeprowadzę ostateczną rozmowę !
Pokażę mu forum może poczuje się niezbędny
[ Dodano: 2006-05-20, 21:29 ]
Witajcie,
To ja Petko z gumy nieślubny syn Wodza Azteków ! A tak naprawdę to Wodzu. !
Po moim dziewiczym zlocie stwierdziłem, iż następnego nie można przegapić!
Więc szykujcie gardła do śpiewania i ....
Tylko proszę o dostarczenie kocyka !
Wodzu!
Waski - |21 Maj 2006|, 2006 00:55
wegus ma dar przekonywania czy zapiski na forum ?
Oli - |21 Maj 2006|, 2006 00:58
| Waski napisał/a: | | czy zapisaki |
Wąski, a po jakiemu toto??? :702:
Waski - |21 Maj 2006|, 2006 00:59
po mojemu
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 00:59
jak to po jakiemu- po takiemu jak korale od Speeda
Oli - |21 Maj 2006|, 2006 01:01
| Kevin Xy napisał/a: | | jak to po jakiemu- po takiemu jak korale od Speeda |
skoro tak to chylę kapelusza...
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 01:12
do korali
wegus - |21 Maj 2006|, 2006 01:28
Korale koralami a po dzisiejszej naprawie Wodzu jedzie z nami
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 01:29
no qrwa Wegus- wygrales nagrode !!!
Oli - |21 Maj 2006|, 2006 01:30
| wegus napisał/a: | Korale koralami a po dzisiejszej naprawie Wodzu jedzie z nami |
Wegus - jesteś wielki wodzu
wegus - |21 Maj 2006|, 2006 01:37
| Cytat: | no qrwa Wegus- wygrales nagrode !!!
_________________ |
ja, oto nagroda , dwa złote na loda ...
przybędziemy w komplecie !!!
a Eurowizję wygrała F I N L A N D I A !!!!
choć Litwa była moim faworytem....
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 01:38
a baniaki zabierasz ??
Oli - |21 Maj 2006|, 2006 01:38
| wegus napisał/a: | | ja, oto nagroda , dwa złote na loda ... |
qrde... a gdzie robią loda za 2 złote?? gdzie ? :694:
wegus - |21 Maj 2006|, 2006 01:39
tak, z cytrynówką, luzacki trunek
PS: Avatary gdzie wje.... wcięło ?
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 01:40
luzacki zlocik zarazem- ja wezme reklamowke, dla luzu
wegus - |21 Maj 2006|, 2006 01:44
| Kevin Xy napisał/a: | | luzacki zlocik zarazem- ja wezme reklamowke, dla luzu |
w Ślesinie Ciebie nie poznałem...
w Sułowie Ciebie poznałem...
a tym razem interesuje mnie tylko Twoja reklamówka
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 01:51
teraz poznasz reklamowke, a za jej mgla mnie ujrzysz, moze ....
jak nie odplyne, wczesniej ....
mmmk - |21 Maj 2006|, 2006 01:59
| Kevin Xy napisał/a: | a za jej mgla mnie ujrzysz, moze ....
jak nie odplyne, wczesniej .... |
gorzej jak po reklamowce zamiast moze zobaczy morze i to bedzie kolo lodzi
pozdrawiam
maciek
p.s. chodzi mi o miasto i morze a nie o pojazd "lodz" no i wode
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 02:02
chlopaki nie placza !! mialem wyjazdy spontany nad morze !!
szkoda Maciek ze nie wiedzialem ze zyjesz bo przez Rumie gnalem !!, gol tu hel .....
mmmk - |21 Maj 2006|, 2006 02:05
no nastepnym razem daj znac to sie spotkamy i staniemy na samym brzegu rozewia i krzykniemy: CALY KRAJ JEST ZA NAMI
pozdrawiam
maciek
Kevin Xy - |21 Maj 2006|, 2006 02:07
| mmmk napisał/a: | | CALY KRAJ JEST ZA NAMI |
MY JETESMY KRAJEM !!
tylko burdel w papierach
DareG - |21 Maj 2006|, 2006 17:01
| wegus napisał/a: | tym razem interesuje mnie tylko Twoja reklamówka |
a zacna ci ona jest oj zacna
| wegus napisał/a: | | w Sułowie Ciebie poznałem... |
KevinXy chłopak niekrzykliwy ale wszyscy go już znają
monter - |21 Maj 2006|, 2006 21:35
No Wegus dobra robota
Kocyk jakis na bank bedzie I guz na glowie Wodza od gitary
Szuler - |12 Cze 2006|, 2006 22:52
Przygotowuję listę opcji jakie mogą się skopać w Scorpio na konkurs "Usterka" . Wygrywa oczywiście Scorpio z najmniejszą ilością nie działających bajerów. Poniżej lista, co zapomniałem?
- elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- elektryczny szyberdach
- podgrzewane lusterka
- ABS
- TCS
- tempomat
- klimatyzacja (tez klimatronik)
- podgrzewana przednia szyba
- samościemniające się lusterko
- elektryka foteli
- pamiec foteli
- pompowanie foteli
- grzanie foteli
- elektryka tylniej kanapy
- spryskiwacze reflektorów
- podgrzewanie dysz spryskiwaczy
- poduchy
- komputer spalania
- parktronik
- webasto
- regulacja radia z kierownicy
- oryginalne domykanie szyb
- załączanie tylniej wycieraczki przy cofaniu
- obniżanie prawego lusterka przy cofaniu
- otwieranie z pilota
- oryginalny alarm
(gdy nieoryginalny – nieliczymy tego)
- odłaczenie elektryki na tył
- podświetlenie lusterka w daszku pasażera
- automatyczna skrzynia biegów
(nie chodzi 4-rka, biegi nie zawsze załączają itp. 1 pkt.)
- samopoziomujące zawieszenie? (dawać to?)
- podświetlenia urządzeń, zegarów itp.
(nie pali 1-5 zarowek - 1pkt, powyzej 5 - 2 pkt.)
Tak myślę, że wpierw będzie się wpisywać co występuje w danym samochodzie, następnie gdy coś nie działa to 1 pkt, gdy działa to zero. Tak myślę, że następnie ilośc punktów karnych dzielimy przez ilość bajerów występujących i wychodzi jakiś procent, odejmujemy ten procent od 1 i mamy wynik. Np. mam średnią Ghia 17 opcji, z tego 3 nie działają: 15/3=0,18 1-0,18=0,82 czyli 82% sprzętu działa. Drugi przykład, goła CLka - 5 opcji, jedna nie działa: 5/1=0,2 1-0,2=0,8 80%.
Może macie jakiś inny pomysł na punktację? Chodzi o to, by nie było tak, że wygra samochód, który z wyposażenia z tej listy ma ABS (działający) i wygrywa bo nie o to chodzi . Jakoś cholerka trzeba to wypośrodkować...
Pozdrawiam
Szuler
Adam_2000 - |12 Cze 2006|, 2006 23:07
| Speedo napisał/a: | | u mnie loozik, mam 100% |
- TCS
- samościemniające się lusterko
- pamiec foteli
- poduchy
- parktronik
- webasto
- regulacja radia z kierownicy
- oryginalne domykanie szyb
- obniżanie prawego lusterka przy cofaniu
... ??????
fiebik - |12 Cze 2006|, 2006 23:07
| Speedo napisał/a: | | u mnie loozik, mam 100% | A ja bedę musiał cossim z padniętą ASB przyjechać, bo do tej pory mech mi srebrnego nie oddał - massakra.
Adam73 - |12 Cze 2006|, 2006 23:23
Panowie a jakeś terminy ,ew.godziny tych atrakcji to można określić (dla tych co" na chwile wpadną"),no bo ja niestety tylko z doskoku bede ( ze Zgierza to rzut kamieniem).Za info serdeczne dzięki. :707:
Struna - |13 Cze 2006|, 2006 11:43
heh - no w moim też niby będzie wszystko działać dopóki nie rozwinie jakiejśtam prędkości
MIREK_ŁÓDŹ - |13 Cze 2006|, 2006 11:55
Jak już pisałem będę też z doskoku.
Czy jakieś grile się znajdą "do wynajęcia " czy muszę targać swojego??Bo w czwartek to chyba wpadnę na cały dzeń. pozostałe dni jeszcze nie wiem na jak długo.
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 11:57
ja tam biorę swojego grilla + kobiete z namiotem
Oli - |13 Cze 2006|, 2006 12:03
| Cytat: | | kobiete z namiotem |
:692: to jaka Ty masz kobietę..??? Zawsze to facet ma namiot.. :702:
oj maca maca...
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 12:04
heheheheheheeheee
no wiesz kobieta ma ............
no brak słów
Adam_2000 - |13 Cze 2006|, 2006 12:18
| maca_maca napisał/a: | | kobieta ma ............ |
2 (dwa) namioty !
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 12:19
| Adam_2000 napisał/a: | 2 (dwa) namioty ! |
hehehehehe słusznie słusznie
Oli - |13 Cze 2006|, 2006 12:39
qr.a... namiot ma kij??? wiec co tu dyskutować... :702:
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 12:41
| Oli napisał/a: | | namiot ma kij??? | jaki kij
podporę albo wspornik
Oli - |13 Cze 2006|, 2006 12:43
| maca_maca napisał/a: | | Oli napisał/a: | | namiot ma kij??? | jaki kij
podporę albo wspornik |
maca maca... luzik... jarnij se cos hahahaha
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 12:45
| Oli napisał/a: | jarnij se cos hahahaha
_________________ | hehe nei ma Kevina obok mnie
Oli - |13 Cze 2006|, 2006 12:47
a co do namiotu, moge z Twoja kobieta zawody zrobic... kto lepszy namiot postawi... tylko nad nagrodą muszę sie zastanowić...
maca_maca - |13 Cze 2006|, 2006 12:49
| Oli napisał/a: | | kto lepszy namiot postawi... | no wiesz
ja tam namiotów nie będę nikomu stawiał chyba że sam sobie :688: :688: :688: :688:
michalkrak - |13 Cze 2006|, 2006 21:29 Temat postu: atrakcje no to moze zawody który namoit szybciej staje....
maca_maca - |14 Cze 2006|, 2006 07:51
| michalkrak napisał/a: | | namoit szybciej staje | hehehe no czemu by nie
MIREK_ŁÓDŹ - |15 Cze 2006|, 2006 10:00
No to jadę sobie na zlot
Jak wrócę wieczorem to napiszę co nieco
|
|