Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Elektryka - Trochę o elektryce

Szuler - |2 Lut 2006|, 2006 17:35
Temat postu: Trochę o elektryce
Jedna sprawa to pamięć foteli a lusterka. Jak włączam jakieś ustawienie to razem z fotelami powinny się ustawiać lusterka, tak? No i prawe się ustawia prawidłowo, a lewe ani drgnie.. Zaznaczam, że normalnie regulacja lusterka lewego działa..
Druga sprawa, to czy jak ma się pełną elektrykę to nie powinno działać domykanie szyb i szybra? U mnie tego nie stwierdziłem...
Trzecia sprawa, to czytałem, że jak się wrzuca wsteczy to prawe lusterko powinno się zniżyć tak by było widać koło. Czy to było w każdej wersji?

Pozdrawiam
Szuler

Rafał A.(antek) - |2 Lut 2006|, 2006 17:46

1 padly czujki polozenia juz ci odpisalem
2 powinno, kto wie co i jak czy ci czegos nie odlaczyli... alerm oryginalny działa? bo juz nie pamietam
3 powinno sie znizyc, to bylo w wersji z pamiecia siedzen i lusterek

Szuler - |2 Lut 2006|, 2006 18:19

Czy działa alarm to nie wiem, nic mi jeszcze nie wyło. Ale otwieranie na pilota działa. Gdzie dotykać samochód by się alarm właczył? :)

Pozdrawiam
Szuler

Rafał A.(antek) - |2 Lut 2006|, 2006 18:53

inaczej jak zrobisz w prawo i w lewo w zamku kluczykiem to wlacza sie 2 ryglowanie i mrygaja kierunki?
Szuler - |2 Lut 2006|, 2006 19:05

Tak, jak robię tak kluczykiem to rygluje podwójnie i mruga kierunkiem. Tak samo mruga jak zamykam czy otwieram z pilota.

Pozdrawiam
Szuler

Marcin - |2 Lut 2006|, 2006 19:29

Szuler napisał/a:
Gdzie dotykać samochód by się alarm właczył?

otwórz sobie maske [znaczy pociagnij za dźwignię przy kierownicy] wyjdź z auta, odpal podwójne ryglowanie i podnieś maske. jak wyje to alarm działa :wink: