Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Spotkania i Zloty - Ocena płyty z III Ogólnopolskiego Zlotu Ford Scorpio Team

Adimo - |7 Gru 2005|, 2005 12:51
Temat postu: Ocena płyty z III Ogólnopolskiego Zlotu Ford Scorpio Team
Witam !!!

Prosiłbym wszystkich którzy oglądali film ze zlotu o opinie, pomogą mi one wykonywaniu kolejnych dokumentów z podobnych imprez FST.

Jeżeli oczywiście pozwolicie, a film będzie się podobał

Pozdrawiam
Adimo

mario - |9 Gru 2005|, 2005 23:29

Płytka super. Bardzo fajna oprawa muzyczna i a w szczególności graficzna. Wszystko zmontowane zwieźle bez zbednych dłużyzn. Szkoda tylko, że w scenach wieczornych oświetlenie było dość słabe ale poza tym wszystko ok. W końcu wiadomo kto jest kim (chodzi o podpisy klubowiczów).Mam nadzieje, że na następnym zlocie frekwencja dopisze i lista podpisów zostanie rozszerzona. Bardzo fajna pamiątka.
monter - |9 Gru 2005|, 2005 23:35

Veni vidi vici...
REWELACJA !! Wszystko suuuper. Mam nadzieje ze next time nakrecimy wiecej materialu coby film dluzszy wyszedl :) Tak czy inaczej nam sie straszebnie podobal :)

P.S.1. Niestety nie ma rozy bez kolcow... jedt jeden blad krytyczny. Pewien z naszych kolegow zostal opisany jako "Narcyz" a jest to "Marcyś". Mam nadzieje ze Marcys to wybaczy.

P.S.2. Jak na to popatrzylem to mi sie lezka zakrecila i wpadlem na taki genialny pomysl. Co wy na to zeby zrobic w nastepne wakacje riplej w tym samym miejscu. Duzo pozytywow: wszyscy zgromadzeni w jednym miejscu, stoliki krzeselka parasole oswietlenie, ewentualnie osrodek obok (tam gdzie Wegus nocowal) - jest ogrodzony wiec jeszcze bardziej kameralnie. Poza tym po tym filmie i fotkach pewnie bedzie wiecej chetnych. To taka moja wolna mysl.

Adimo - |10 Gru 2005|, 2005 13:16

Dzięki, wielkie dzięki

Bardzo przepraszam, za ten błąd nicku, ale zawsze się coś wkradnie, postaram się to skorygować, bo jeszcze nie wszyscy przysłali mi na czym mam wypalić i gdzie wysłać.

W imeniu swoim Marcyś bardzo Cię przepraszam, i obiecuje że jeżeli powstanie następny film, będziesz miał 10mim sesję zdjęciową oczywiście ze swoim autkiem :D

Pozdrawiam
Adam

mmmk - |10 Gru 2005|, 2005 13:23

tez mi sie podobalo. spodziewalem sie czegos bez takiej oprawy graficznej a tu zaskoczenie. full profesjonalizm. i wreszcie wiem kto jest kto bo widzialem to w TV a nie na konczacym sie monitorze 14cali. no i to 1 plyta ktora rusza w moim stacjonarnym DVD bo inne to chodzily tylko na kompie a DVD czyta CDR i CDRW. no i kartka w kopercie tez niezla :wink:
pozdrawiam
maciek

fiebik - |10 Gru 2005|, 2005 15:05

A co z tym wrzuceniem na serwer? Cos sie dzieje w tym kierunku czy umarło i tylko płytki?
Adimo - |10 Gru 2005|, 2005 15:48

Nie umarło będzie na serwarze ale w postaci Iso, niestety tak jak to opisaem najlepiej żeby ktoś wrzucił kto ma lepszy transfer bo ja mam 128 ale dzisiaj w nocy będę próbował jeszcze raz bo poprzednio zakończyło się to niepowodzeniem.
marcys - |14 Gru 2005|, 2005 14:16

Adimo napisał/a:
W imeniu swoim Marcyś bardzo Cię przepraszam, i obiecuje że jeżeli powstanie następny film, będziesz miał 10mim sesję zdjęciową oczywiście ze swoim autkiem

nie ma sprawy cale szczecie ze auto mam bardziej fotogeniczne :mrgreen: korzytajac z okazji spytam jak tam mozliwosc sciagnieca z serwerka :mrgreen:

Adimo - |14 Gru 2005|, 2005 14:22

Dareg ma się tym zająć, tak się dogadaliśmy, ja próbowałem wrzucić przez sobote i niedziele, i chba spełzło na niczym