| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Silnik + zasilanie paliwem - Koncówki wtrysków 2,5 TD VM
1czarek1 - |23 Paź 2005|, 2005 15:09 Temat postu: Koncówki wtrysków 2,5 TD VM Czy ktoś wie jaki jest koszt wymiany i zakupu końcówek wtrysków do 2,5 TD VM . i czy ktoś zna namiary na sklep gdzie można je kupić w Warszawie
Nowy - |25 Paź 2005|, 2005 10:59
W Stolycy to nie wiem,ale TUTAJ maja sporo części.Najlepiej zadzwoń bo maja sporo uzywanych,których nie ma w sklepie.
Nie powiem,żeby wszystko było tanie.Pewne rzeczy są tanie,a inne strasznie drogie....
Prowadzą sprzedaż wysyłkową więc jak cos to sobie poradzisz...
Pozdro...
1czarek1 - |25 Paź 2005|, 2005 11:11
Udało mi się znaleść końcówki tylko nie nik nie potrafi albo nie wie co zrobić z wtryskiek sterującym ( ten z kabelkiem ) jedyna prpopzycja to zakup nowego za 940 zł . Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić taniej bo do pozostałych 3 koszt to około 100 za sztuke bosch w intercars i trzeba powiedzieć że do alfy to wtedy znajda bo pd fordem nie maja .
Tomek Z - |28 Paź 2005|, 2005 19:14
Czarek A szukałeś na Allegro pozdro !!!
Jurand - |6 Lis 2005|, 2005 13:25
A po co chcesz wymieniać cały wtrysk sterujący ? Popsuł się ? W nim jest taka sama końcówka jak pozostałe 3 sztuki. Dziwna sprawa, że w Intercarsie nie potrafili namierzyć końcówek wtrysku do tego samochodu, chociaż może na jakiegoś melepetę sprzedawcę trafiłeś. Programik ESITronic Boscha pięknie pokazuje jakie końcówki wtrysku powinny być w tym aucie. W poniedziałek mogę to sprawdzić w robocie i podam Ci numer oryginalny. Jak chcesz, to jestem w stanie sprowadzić Ci takie końcówki po coś w granicach 80 PLN za sztukę. Ale będziemy musieli się spotkać bo już na czyjąś prośbę sprowadziłem nietypową jak na mój sklep część i musiałem sam ją sobie kupić. Jeśli jesteś zainteresowany to albo PW albo GG albo kontakt w jakikolwiek sposób. W Radomiu wymiana końcówek wtryskiwaczy z regulacją jakieś 50 PLN za sztukę.
Sobas - |29 Lis 2005|, 2005 12:35
nie zawsze koncówke trzeb awyminić,dobry skutek daje podszlifowanie koncówek,robi sie to twardym drewnem.NI ejestem specjalistą,ale mni ew serwisie diesla to zrobili i powiedzilei że na ok 50-100 tys km w zlaeżności od jakości paliwa wystarczy pozdrawiam
|
|