| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Prawie debiut
Srebrny - |22 Paź 2005|, 2005 07:44 Temat postu: Prawie debiut Witam ponownie.
Po kilkutygodniowej batali z serwisem wreszcie mam sprawny notbook, zresztą batali było więcej.
Między innymi byłem świadkiem potrącenia pieszego i wobec braku reakcji w stosunku do poszkodowanego ze strony uczestników zdarzenia i gapiów , podjąłem czynności zabezpieczające poszkodowaną do czasu przybycia pogotowia.
Nie przeceniałbym swojej roli w ratowaniu tego człowieka ale bez wiedzy zdobytej na zlocie w Sułowie nie odważyłbym się na podjęcie jakichkolwiek czynności.
Jeszcze raz gratuluję organizatorom pomysłu i dziękuję.(aczkolwiek wydawało mi się żę jestem opanowany to rękawiczek w apteczce nie znalazłem , a były)
Pozdrawiam R.K.
omni - |22 Paź 2005|, 2005 09:03
gratulacje oby takich postaw było więcej!!!
..a tekst klawo jak.... to "Gang Olsena"
monter - |24 Paź 2005|, 2005 07:50
Hej Rysiek.
Gratuluje zachowania. Ja juz tez kilka razy w zyciu mialem takie sytuacje ze stoi grupka ludzi i gapi sie z rozbite auto z siedzacym w nim zakrwawionym kierowca jak na film w kinie ale nikt nie podejdzie i nie pomoze.
Korka brat duzo nas nauczyl i to w fantastycznej atmosferze. Mysle ze zawsze bedziemy go zapraszac na nasze zloty ale musowo z noclegiem. Trzeba czlowiekowi wieczorkiem "podziekowac" za to ze przez 3 h gardlo suszyl
kuba - |25 Paź 2005|, 2005 10:12
Miałem przyjemność rozmowy z bratem Korka - bardzo fajny , spokojny i opanowany gość.
KOREK - |25 Paź 2005|, 2005 19:36
Dzięki w imieniu brata...
Czytał ten wątek i bylo mu bardzo miło, że tak dobrze pamiętacie to co mówił
Jest z Was dumny
|
|