| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Poliuretany ??? cena niezla moze sie skusimy?? tylko mk1,mk2
mmmk - |14 Paź 2005|, 2005 23:38 Temat postu: Poliuretany ??? cena niezla moze sie skusimy?? tylko mk1,mk2 tu jest temat ze sierrafana:
http://www.wetcentrum.pl/...pic.php?t=21490
wrzucilem to do ogolnego bo nie ja to sprzedaje nawet nie wiem ile tego bedzie nic na ten temat nie wiem oprocz tego,ze poliuretany sa duzo wytrzymalsze niz nasze zwykle gumki no i z tego co mi sie wydaje zawsze kosztowaly bardzooooo duzo no i byly zolte. moze ktos z naszych 2 forumowcow zrobi jakies rozeznanie czy nam tez sprzedadza?? czy nie warto sobie tym glowy zawracac? w sumie zwykle gumy kosztuja juz po 22 zl a tamte 5 razy dluzej pewnie nie wytrzymaja ale odpadala by robota. no i tez gdzies kiedys czytalem,ze to jest twardsze i ze lepiej sie wtedy jezdzi no i ze nadwozie dostaje bardzo w kosc. ktos ma na ten temat jakas lepszejsza wiedze
pozdrawiam
maciek
p.s. tylko mk1 i mk2 bo sierry zazwyczaj maja stabilizatory 23mm a my 28mm nie wiem jak ma wieloryb
bOOmbeeL - |15 Paź 2005|, 2005 14:11
sierry mają 26 do 28mm
Scorpio 28.
wiec pewnie Olo ma jednąi druga wersje.
mmmk - |15 Paź 2005|, 2005 15:40
no ale to to sie prawie niezuzywa. jak wywalilem te swoje a widziales jak to moje "cudo" wygladalo zanim to kupilem i doprowadzilem do w "miare porzadku" no i te gumy kupilem niedawno u krzycha w automobilu no i moje stare nie byly wcale zuzyte czyli montaz tam tych lepszych nie ma chyba sensu. ja chce jezeli wogole to tylko te wahacz stabilizator. tylko nie wiesz ile Olo tego bedzie mial?? czy kupil na swoje potrzeby i ma kilka w zapasie czy ma tego duzo i ma jakies dojscie od dystrybutora?? bo ja bym sie dopytal ale mnie na sierrafanie juz nie ma i nie bedzie....
pozdrawiam
maciek
Struna - |17 Paź 2005|, 2005 14:50
ale jak to 4 punkty mocowania - przeciez się wymienia tylko na łączeniu stabilizator-wahacz gumy to jakby 2 punkty.
|
|