| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Zawieszenie i układ jezdny, hamulce - zawieszenia dane doustawioenia
gastro - |14 Wrz 2005|, 2005 08:20 Temat postu: zawieszenia dane doustawioenia czyktos zna dokładne wymiary i konty ustawienia geometri zawieszenia do wieloryba 20.8w1996rok chodzi o konty zbieznosci pszedniego itylnego zawieszenia potszebuje dokładnych danych zgóry dziekuje
ps pszeszukałem wszystkie posty i tego nie znalazłem
kuba - |14 Wrz 2005|, 2005 08:57
Stary nie gniewaj się, ale mimo mojej dysleksji, piszę chyba lepiej niż ty. Wyedytuj ten post bo to się "nie da jeść". Pisząc to poprawnie - upraszczasz mi robotę, nie muszę się domyślać o co Ci chodzi.
Co do namiarów to powinien je znać diagnośta który ci to będzie robił. O ile mnie pamięć nie myli, to ustawiasz tylko zbierzność, kąty sa na stałe.
ORION - |14 Wrz 2005|, 2005 09:50
Ja myslalem ze to forum scorpio a okazuje ze jest to forum profesora Jana Miodka...
gastro - |14 Wrz 2005|, 2005 17:20
pisze z pracy i niedokonca mam czas na zastanawianiesie wiec sory za błedy jesli tokogos razi
pozatym auto po pszejsciach rozwalony był tył auta i jest zbyt mocno zbierzny stad moje pytania wieloryb idzie na tak zwany karosaż atam niestety maja tylko wymiary płyty podłogowej ustawią tył tak jak powino byc podwarunkiem ze znajde nastawy i katy tylnej belki pszedni zawias to jusz pikus
|
|