| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Przed zakupem...
Doman - |10 Wrz 2005|, 2005 17:41 Temat postu: Przed zakupem... witam wszystkich na forum,
jeszcze nie jestem posiadaczem, ale już jestem miłośnikiem scorpio - mam nadzieję że jak już zostanę posiadaczem to mi ta miłość nie przejdzie
prawie jestem zdecydowany na zakup kombi '97 ghia z silnikiem 2,3 ale ponieważ nie jestem w stanie samodzielnie ocenić stanu technicznego samochodu (na oko z zewnątrz i wewnątrz - igła) szukam kogoś, kto mógłby dokonać przeglądu "przedzakupowego" takiego auta, zwłaszcza że samochód jest sprowadzany, więc wszystkiego można się spodziewać - czy ktoś z forumowiczów-mechaników podjąłby się takowych oględzin w Myślenicach koło Krakowa? ewentualnie może polecić w Myślenicach lub okolicy mechanika znającego Scorpiony? wystarczy mi również obecność osoby, która wie co należy sprawdzić i na co zwrócić uwagę - obok komisu jest mechanik, ale obawiam się że może być znajomym właściciela; nie zorientowałem się jeszcze jak na forum odwdzięcza się za podobne przysługi, ale ze względu na wagę sprawy jest na to oczywiście przeznaczony pewien fundusz
szukając w internecie opinii na temat tego konkretnie modelu spotkałem się z ostrzeżeniem przed mającymi tendecję do pękania głowicami w silnikach 2,3 - czy ktoś się spotkał z taką usterką?
pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję szybko zmienić swój opis, generalnie innych samochodów już od jakiegoś czasu nie oglądam
Adam_2000 - |10 Wrz 2005|, 2005 17:52
Jest kilku kolegów z Krakowa, na pewno Ci pomoga
barroz - |10 Wrz 2005|, 2005 18:33 Temat postu: Re: Przed zakupem... szukając w internecie opinii na temat tego konkretnie modelu spotkałem się z ostrzeżeniem przed mającymi tendecję do pękania głowicami w silnikach 2,3 - czy ktoś się spotkał z taką usterką?
Witaj na forum
można też napisać ,że nowa klassa S wraca do serwisu jak wierny pies do właściciela
kupuj Scorpio
|
|