Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Silnik + zasilanie paliwem - Znowu wiązka!! - teraz w Krakowie. Stoję na autostradzie!!!!

Waleczny - |6 Wrz 2005|, 2005 17:25
Temat postu: Znowu wiązka!! - teraz w Krakowie. Stoję na autostradzie!!!!
Koledzy z Krakowa, pomóżcie dobrą radą!
Opisywalem niedawno moje przeboje w Kielcach. Teraz jestem na platnej autostradzie za Balicami w stronę Chrzanowa i czekam na holownik.Auto zgaslo w czasie jazdy i nie raguje na zaplon.Nie pala się żadne kontroli,brak prądu. Pali mi bezpiecznik nr 13 20 A w centralnej skrzynce bezpieczników. Doradzcie mi, gdzie holować auto? Mój telefon 0-607876697 i z góry dziekuję za informacje i wszelką pomoc. Jacek

VIK - |7 Wrz 2005|, 2005 08:06

506088778-to mój kolega
Waleczny - |7 Wrz 2005|, 2005 22:01
Temat postu: Happy end
VIK,dzieki bardzo. Ale stokrotne dzieki chcialbym przekazać Adamowi 2000, J.Strunie oraz T.H. (obaj koledzy z Krakowa).Adamowi za blyskawiczną reakcję i pomocny kontakt zaś kolegom z Krakowa za rewelacyjną pomoc i namiary na elektryków. Jurek, ten gość z Wieliczki jest Królem!! Po prostu jest wielki i zna Coswortha na wylot.
Jeszcze pytanie, muszę zdemonować kolektory wydechowe (jaka mówi Król z Wieliczki - baranki) i muszę zalatwić nowe uszczelki pod te kolektory i oringi do tychże baranków.Gdzie mógbym to dostać i ile to kosztuje? Pozdawiam Wszystkich

Adam_2000 - |7 Wrz 2005|, 2005 22:16

Na tym to wszystko chyba polega, żebyśmy sobie w miarę możliwości oczywiście pomagali, nie :))
Cieszę się, że mogłem się na coś przydać :wink: