| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - problem z centralnym zamkiem
gastro - |21 Lip 2005|, 2005 09:55 Temat postu: problem z centralnym zamkiem mam mały problemik padł centrakny zamkmołem go z pilota i niechce sie z niego otworzyc po włozeniu kluczyka i otwarciu wyje alarm lecz po otwarciu z prawej strony wszytko wraca do normy poza tym ze z pilota nici głuchy prosba o pomoc mój elektryk mjał wypadek niewiadomo kiedy wróci do pracy ps zapomniał bym niemozna uta zamknoc kluczkiem z lewj strony
Adam_2000 - |21 Lip 2005|, 2005 11:54
Cześć
Witamy na forum kolejnego posiadacza wieloryba
Podejrzewam, że problem tkwi w module zamka od strony kierowcy. Może jakiś niekontakt (standard ), albo coś się rozłączyło.
Najpierw trzeba to dokładnie zdiagnozować. Czy masz na tablicy, kontrolki otwartych drzwi (samochodzik) ?... nie święci się któraś ?
gastro - |21 Lip 2005|, 2005 16:05
niestety jestto najprostsza wersja bez zadnych bajerów w tym stylu zreszta takiego szukałem gdysz wiem ze u forda elektryka niejest mocna strona ale mimo to dalej mnie zaskakuje
w dzwiach jeszcze nie grzebałem auto padło tusz pszed wyjazdem na urlop wczoraj wrócilłem bede miałczeas zaajzec doniego dopiero w sobote stad moje pytanko nie skromne o pomoc dzieki za odpowiedz
|
|