Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Ogólne - Sprzedałem liftbacka

maup - |22 Cze 2005|, 2005 21:06
Temat postu: Sprzedałem liftbacka
Przyszedł kupiec i kupił.
A ja stałem jak ten baran na parkingu i patrzyłem jak odjeżdża.
Miałem już ze dwadzeiścia różnych samochodów i jak sprzedawałem to się cieszyłem, że problem z głowy i kasa w kieszeni.
A tu jakoś tak dziwnie.... :?

mmmk - |22 Cze 2005|, 2005 21:24

no i dobrze. masz kare za swoje zachowanie. co za samochod bedzie teraz??
pozdrawiam
maciek

monter - |22 Cze 2005|, 2005 21:55

Jaka kara ?? Kara jest wdedy jak kots sprzeda Scorpio i nie kupi od razu nastepnego tylko cos innego np Omege czy Mondeo (:) :) :))
No to Maup kiedys obaj mielismy bordowe gaznikowe weterany a teraz juz obaj sie tego pozbylismy :) No w przeciwienstwie do Ciebie ja jednak sie cieszylem ze klopot z glowy :)

maup - |22 Cze 2005|, 2005 22:16

mmmk: popatrz na mój avatar - ja NAJPIERW kupuję następne auto a potem pozbywam się poprzedniego (kiedyś zrobiłem odwrotnie i do dziś mnie otrząsa jak sobie przypomnę)

monter: twój w sumie o ile dobrze pamiętam dobrze dawał popalić a mój się raczej bez powodu nie buntował (no, chyba że mu próbowałem linkę sprzęgła w podróbce zakładać :twisted: )

mmmk - |23 Cze 2005|, 2005 00:50

no z 1 strony fakt nie doczytalem :oops: ale czepiajac sie pierdół skad mam wiedziec jaka bude ma ta zielona przejsciowka :mrgreen: . to ja jak pozbylem sie mojego buraka to nic. zero zalu(bynajmniej teraz juz nie pamietam tego uczucia) ale to moze dlatego,ze jego serce i dusza jest teraz w mlodszym i sexowniejszym ciele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam
maciek

kuba - |23 Cze 2005|, 2005 07:59

To fakt, choć ja za prawie za każdym razem jak sprzedawałem Scorpio to gdzieś tak smutno na sercu było.
Najgorsze jest to że z 9 scorpio jakie przeszły przez moje rączki, obecnie zachowały się chyba 3, reszta już nie jeździ, bo nowi właściciele pozawijali sie nimi na drzewach, lub porobili inne cuda ztymi autkami. :(
Maupeczku, daj znać za ile poszedł - pytam, bo po wakacjach będę chciał zacząć historię od początku - 2.0 OHC 85', .... :D

marcys - |23 Cze 2005|, 2005 20:10

heh ja po wakacjach chce ta historie odłożyć do lamusa:) maup ile dostałes?
Matth - |23 Cze 2005|, 2005 21:56

Witam
Kuba no to zapraszam moja gablota OHC z akurat 85 roku jest do wziecia za godne pieniadze.. GL'ka z h\gazikiem wtryskiem i do tego najwyzszy wariant mocy bez rdzy na nadkolach.. w wisienkowym kolorku:) polecam ja sie zakrece za czyms nooowszym jak dobrze pojdzie

kuba - |24 Cze 2005|, 2005 09:32

Matth - mówisz i masz, ale dopiero po wakacjach. :mrgreen:
monter - |24 Cze 2005|, 2005 21:19

A ciekaw jestem co sie z moim poprzednim dzieje, Po jego sprzedazy przez jakis czas nie zagladalem na forum wiec nie wiem czy moze choc epizodycznie sie nie pojawial jakis czlowiek z Krakowa z OHC'em '85 burak ?? Przypomnijcie sobie. Jesli tak to na bank zapelnial dzial problem. Krakusy powinni pamietac czy jakis ziomus sie pojawial. Jak ktos cos kojarzy to dajcie info.
maup - |25 Cze 2005|, 2005 00:30

Szczerze jak na spowiedzi dostałem 2400.
Spuściłem na uszkodzony tył (zderzak i narożnik) i na jakiś dziwne łomoty w przednim zawieszeniu.