| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Spotkania i Zloty - Ogólnopolski Zlot FST 2014 - Stara Jedlanka - POWROTY
Jankes - |21 Cze 2014|, 2014 17:08 Temat postu: Ogólnopolski Zlot FST 2014 - Stara Jedlanka - POWROTY Melduje nasz powrót, cali i zdrowi dotarliśmy na działkę.
Dziękujemy wszystkim i każdemu z osobna, a w szczególności Kindze i Julkowi za wspaniałą organizacje zlotu
Oby do następnego
Vaux - |21 Cze 2014|, 2014 23:01
I ja również melduję powrót z niestety tylko jednodniowego wypadu - było świetnie jak zawsze! Pozdrowienia dla całej ekipy zlotu
zibi8556 - |22 Cze 2014|, 2014 08:27
Pozdrowienia dla was chłopakiJankes, Vaux, byłem jeszcze wczoraj kilka godzinek było zaj..... | Jankes napisał/a: | | Oby do następnego |
konrad85 - |22 Cze 2014|, 2014 11:54
dzisiaj rano(przed 10-ta) i ja przelotem zawitałem,pogadałem z paderem,pooglądłem autka kolegów,Kevina bordo obejrzałem,obok stał ładny czarny polift(chyba polift, ale mam wrażenie że zrobiony na polifta bo nadwozie ash black)z zaciskami od mondka mk3 i tarczami 300mm,Julkowe sreberko i dorchester stały ale podobno julki dopiero sie budziły do życia więc nie dzwoniłem,no i jeszcze kilka innych aut było,w tym adamowa volovinka,pepi mi zwiał bo miał być do południa
zibi8556 - |22 Cze 2014|, 2014 14:25
| konrad85 napisał/a: | | obok stał ładny czarny polift(chyba polift, ale mam wrażenie że zrobiony na polifta bo nadwozie ash black) |
No przecież to nowy nabytek Aro (Irkowy)
Pozdro dla obydwu wymienionych i dla Ciebie konrad85,
pader - |22 Cze 2014|, 2014 16:05
wrócili i my dzięki za imprezę i do następnego
Adam_2000 - |22 Cze 2014|, 2014 16:56
Melduje się już w domciu, po obiadku i piffku
Dziękuje wszystkim za miło spędzone chwile, a szczególne podziękowania dla Kingi i Julka za kawał super wykonanej roboty - jesteście wielcy !
Dzięki Wąski za gościnę
Cygaro - |22 Cze 2014|, 2014 16:58
My już też we Wirach.
Dzięki Kinga i Julek za extra zlot!
Pozdrowienia dla wszystkich!
J&A&M
Zysio - |22 Cze 2014|, 2014 17:09
Zyś po 15.00 się zameldował w Sandomierzu.
Podziękowania dla wszystkich razem i każdego z osobna - za spotkanie w znakomitej atmosferze, dla Julka i Kingi - za organizację, a dla Ara i Krychy - za przygarnięcie
maup - |22 Cze 2014|, 2014 18:14
maupiarnia na miejscu. serdeczne pozdrowienia dla wszystkich i obowiązkowe wyrazy szacunku dla WCz Organizatorów!
Brawo!
qhen - |22 Cze 2014|, 2014 18:57
Dawac foty łobuzy
pablo19 - |22 Cze 2014|, 2014 19:09
My śmignęliśmy boczkami z małym koreczkiem w Rykach. Wielkie podziękowania dla Kingi i Żuliana za kolejny wspaniały zlot i wskazówki jak nie stanąć w korku z innymi wyjeżdżającymi z Warszawy.
Dziękuję też Jankesowi za wskazanie fajnej trasy do ominięcia ronda w Kołbieli
Pozdrawiam brygadę AA z kierowniczką(dosłownie ) Anetą spotkaną na trasie powrotnej
YaKuZ - |22 Cze 2014|, 2014 19:31
I ja w domu kombi dostojnie pędziło po trasie
keller - |22 Cze 2014|, 2014 19:32
Od 10 minut w domu.
Julek - |22 Cze 2014|, 2014 20:08
My też zjechaliśmy bezproblemowo, tym razem na... 4 auta?
Ode mnie i Kingi - stokrotne dzięki dla wszystkich Zlotowiczów za to, że JESTEŚCIE, chcieliście przyjechać i bawić się wszyscy razem!
Dopóki tak będzie, ta cudowna grupa ludzi skupiona w jakiś magiczny sposób, wokół bądź co bądź kawałka stali i plastiku, żyje i żyć będzie.
Pan Ford, projektując Scorpio na pewno nie zdawał sobie sprawy jak bardzo wpłynie na nasze życie, jak wielu wartych wzajemnego poznania ludzi spotka się w jednych miejscu - z różnych miast, z różnych środowisk, o diametralnie różnych zainteresowaniach, którzy tak zdążyli się polubić
Dedykuję Wam słowa piosenki naszego ulubionego zespołu - Kult:
"Lat parę już minęło, jak się wszystko zaczęło
Jedni przyszli i poszli, ale paru zostało
Tak widać na tym świecie jeszcze ciągle dojrzewasz
I w miarę jak dojrzewasz, przyjaciół dobierasz
To co myśle o świecie nie musi być typowe
Lecz ważne by rozumieć się, gdy padną pierwsze słowa
Gdy źle napiszesz słowo, to szybko potem wróć
Ale ważne jest by między sobą dobrze się czuć
Zaprawdę, powiadam wam, nie ma takiej szajki jak ta(...)"
DO ZOBACZENIA ZA ROK! ALBO SZYBCIEJ
Waski - |22 Cze 2014|, 2014 20:29
I ja żem dotarł tylko dwakroć się zatrzymując na minut kilka co do mnie niepodobne bo zwykł żem zawijać po drodze na kaw kilka w towarzystwie doborowym pitych.
Jak zwykle fajny Zelot, za któren dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna a przede wszystkiem i ponad wszystko Oryganizatorom w osobach Julka i Żulietty.
Pozdrowieni bądźcie
Wąski
wegus - |22 Cze 2014|, 2014 21:09
My dotarli o 15.00 - przynajmniej na drogach pusto było.
Adam_2000 - |22 Cze 2014|, 2014 21:12
wegus, a masz jeszcze gdzie mieszkać ?
Waski - |22 Cze 2014|, 2014 21:12
Adaś ......!!!!!
wegus - |22 Cze 2014|, 2014 21:30
| Waski napisał/a: | | Adaś ......!!!!! |
Tytuł tematu brzmi POWROTY, a nie POTWORY
irek - |22 Cze 2014|, 2014 21:51
I ja się melduję do domu za jechaliśmy na 17stą. Fajnie było Was znów spotkać i pogadać o Skorpio i nie tylko.
Aneta - |22 Cze 2014|, 2014 21:58
Dwie ekipy A&A też dotarły do domów.
Dziękujemy wszystkim za mile spędzone chwile, super było spotkać stare dinozaury i młodsze dinozaurki.
Dla Państwa Organizatorstwa specjalne podziękowania za beznadziejny zlot
pablo19, również pozdrawiamy, już nie "na", a "po" trasie
Struna - |22 Cze 2014|, 2014 22:24
My również dotarliśmy - choć po ostatniej nocce to myślałem, że będę musiał przedłużyć pobyt ale jakoś się udało
Szacun dla organizatorów za kolejny wspaniały zlot.
Waski - |22 Cze 2014|, 2014 22:27
Jurek - o 4 twierdziłeś, że jak wstaniesz to będziesz jak nówka sztuka nie śmigany a się okazuje nie wyspałeś się
leo - |22 Cze 2014|, 2014 22:28
leo-śki też szczęśliwie już w domu, ale nadal pod wielkim wrażeniem minionych kilku dni (i nocy). Niskie ukłony dla Kingi i Julka za kawał dobrej roboty, oraz dla wszystkich pozostałych obecnych za niepowtarzalny klimat zlotu i możliwość ponownego spotkania. Zagrać dla Was i zaśpiewać, to nie tylko zaszczyt, ale przede wszystkim przyjemność. Bywajcie i ... do następnego!!!
Struna - |22 Cze 2014|, 2014 22:30
| Waski napisał/a: | | się okazuje nie wyspałeś się | oj nie wyspałem
ford2fast - |22 Cze 2014|, 2014 22:41
Pięknie dziękuję za wspaniałe spotkania i ciekawe dyskusje wszystkim zlotowiczom
Oraz za wspaniałą organizację Kindze i Julkowi
Mam nadzieję , że kiedyś spotkamy się w jeszcze większym gronie
Maross - |22 Cze 2014|, 2014 23:40
Maross i Daross zjechali na chatę o 20:00 , o dziwo skrzynka trzymała prawidłowy poziom a 12v z przedmuchem całkiem dobrze leci .Dzięki za wsio ,tego się nie da opowiedzieć ,pokazać na fotkach ,tam trzeba być
[ Dodano: |22 Cze 2014|, 2014 23:54 ]
apropos fotek i filmów -dawać kto co ma prywatnie
Srebrny - |23 Cze 2014|, 2014 03:34
"Srebrne w domu", a że nie jako powrót przez Kozłówke, Kazimierz Dolny, Czarnolas, wrażenia się potęgują.
"Kult" " Kultem"
ale
NA ZACHOWANIE
Co bez przyjaciół za żywot? Więzienie,
W którym niesmaczne żadne dobre mienie.
Bo jeslić się co przeciw myśli stanie,
Już jako możesz, sam przechowaj, panie!
Nikt nie poradzi, nikt nie pożałuje;
Takżeć, jeslić się dobrze poszańcuje,
Żaden się z tobą nie będzie radował,
Sam sobie będziesz w komorze smakował.
Co ludzi widzisz, wszytko podejźrzani,
W oczy cię chwali, a na stronie gani.
Nie słyszysz prawdy, nie słyszysz przestrogi,
Być wierę miały uróść na łbie rogi.
Uchowaj Boże takiego żywota,
Daj raczej miłość, a chocia mniej złota!
Jan Kochanowski
Dziękuję FST i Julek Team
trzypion - |23 Cze 2014|, 2014 07:26
To i ja sie zamelduję, bom wczoraj padł niezywy. Cali, zdrowi, ręcyma i nogyma sie podpisujemy pod peanami zasłuzonymi dla Kingi i Julka
Reader - |23 Cze 2014|, 2014 09:37
Reader & Co. dziękują wszystkim za dobrą zabawę i mile spędzony czas.
Julce i Kingowi dodatkowo za organizację.
A mieszkańcom "34" , "17" i "22" również za oddanie głosu na mój wehikuł.
...
Powrót bez problemowy, czasami czułem się śledzony przez Paderów.
Na siódemce lekki korek 30 min z powodu kolizji.
Trasa wycieczki na zlot: 640km.
krzyhoo - |23 Cze 2014|, 2014 14:49
Dotarliśmy bezpiecznie, zgodnie z planem wczoraj o 20.00, pomimo zwolnieć w Rykach, wypadku i zatoru na zjeździe z A2 na Łódź, korka na bramce w Koninie i ostatnich 20 minut jazdy w beku na cały głos młodszej Nie mogliśmy się doczekać żeby zobaczyć Wasze pyski i tym bardziej przykro było się żegnać. I co dziwne i miłe wszyscy wyglądają jak lata temu - tylko po dzieciach widać, ile czasu minęło od pierwszych spotkań
Cosma - |23 Cze 2014|, 2014 18:19
my też wróciliśmy jakby co wczoraj - każdy do swojego punktu docelowego
Jeszcze raz Julki - brawo za organizację, zwłaszcza za zebranie ludzi do kupy w jednym miejscu na zlocie i to każdego wieczora co nie jest takie łatwe wcale, ciekawe konkursy w odpowiedniej ilości, miejscówkę w Lubartowie.
Zysio - |23 Cze 2014|, 2014 20:47
| krzyhoo napisał/a: | | I co dziwne i miłe wszyscy wyglądają jak lata temu |
Dobrze się konserwujemy
fiebik - |24 Cze 2014|, 2014 11:03
serdeczne podziękowania dla wszystkich - wielkie to były dni i wielkie wspólne święto;
podziękowania za to, że dotarliście - wielu musiało sporo poświęcić wysiłku i wyrzeczeń, żeby tam się pojawić;
podziękowania za wiele wzajemnej życzliwości, a nawet sporo przyjaźni, które jak widać nie wygasły.
podziękowania za niezapomnianą jak zwykle atmosferę, za wspólną zabawę i te biesiady do samego rana
podziękowania specjalne dla organizatorów zlotu - julek, kinga - nie potrafię podziękować - co by tu nie napisać będzie zbyt banalne;
podziękowania specjalne dla całej zarówno byłej jak i obecnej administracji forum fst - bez was ta cała historia nie zaistniała by;
co roku planuję wolne na wekhend "bożo ciałowy" - ale nie co roku udaje się przyjechać na zlot.
w tym roku o mały włos - też bym w ostatniej chwili musiał zrezygnować z wyjazdu, ale szczęśliwie udało się
a żeby nie było całkiem ot
odnośnie powrotów - kiedy tylko dotarłem i wszedłem do domu napadły na mnie dwie niedoszłe zlotowiczki i siłą wydarły z torby swoje zlotowe koszulki,
które natychmiast ubrały i już paradowały w nich do końca dnia, żeby choć troszeczkę złapać resztki zlotowej atmosfery
dwie moje ukochane laski fiebikówki serdecznie was wszystkich pozdrawiają
pablo19 - |24 Cze 2014|, 2014 13:24
Szalone dziewczyny Przekaż pozdrowienia dla nich Dobrze, że nie musiałeś ich wozić Scorupą do końca dnia
janp - |24 Cze 2014|, 2014 17:35
Myśmy też dotarli w dwie scorupki do kraka w okolicach 19stej w niedzielę. Znów się przekonałem, że robota to głupota, bo od niedzieli nie było czasu zrobić wpisu z podziękowaniami. Zatem:
Julek i jego ferajna DZIĘKUJEMY i mamy nadzieję, że jeszcze to powtórzymy, wszystkim obecnym za rodzinną atmosferę, chwała też tym co wożą alkomaty
Pozdrawiamy.
Aro - |24 Cze 2014|, 2014 22:05
I my, po objeździe lubelszczyzny weszliśmy właśnie do domu.
Parze królewskiej dziękujemy za wzorcowe ogarniecie całości imprezy.
Wszystkim dziękuję za niezamknięcie Krychy w tapczanie - poprawi się i będzie grzeczniejsza
Szuler - |27 Cze 2014|, 2014 20:34
I chyba ja jako ostatni dotarłem przed chwilą do domu - trzeba przyznać, że trochę to trwało
Jeszcze oczywiście przeogromne podziękowania dla Kingi i Żuliana - zlot w waszym wydaniu był niesamowity!!! Bardzo było miło widzieć tyle znajomych twarzy ludzi których znam od tylu już lat, cieszy też fakt że nowe osoby również ciągle do nas dobijają - miło było poznać nowe osoby (niektóre jak się okazało po raz powtórny )!!
Czytam co napisałem i czuję brak weny i poloty w tym co napisałem - chyba słowa po prostu nie oddadzą jak fajnie było was wszystkich znów widzieć i bawić się tak wyśmienicie w waszym towarzystwie.
Pozdrawiam
Szuler
|
|