| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Skrzynia biegów + przeniesienie napędu - Mocowania ASB!!
mlody92 - |6 Cze 2014|, 2014 00:46 Temat postu: Mocowania ASB!! Witam Panowie ! Jestem W Opałach bo potrzebuje poduszke skrzyni Automatycznej oraz podpore wału jestem scorupa na wyspach a tutaj niemaja czesci do takich dinozaurow,
pytanie gdzie moge to dostac zamowic bylem u dealera forda tez nie maja, niechce sie pozbywac scorupy mam zamiar go ratowac, Pomozcie gdzie uderzyc gdzie dzwonic i z kad moge to zalatwic
Jankes - |6 Cze 2014|, 2014 08:26
Na wyspach czylli u angoli...prosze nie osłabiaj mnie ze nie ma gratów na wyspach.
Jankes - |6 Cze 2014|, 2014 08:39
| Speedo napisał/a: | moze na owczych jest |
No w sumie o tym nie pomyślałem
mlody92 - |6 Cze 2014|, 2014 11:02
Panowie niema, Wieloryby liczy sie tu na palcach, niema opcji nawet u dealera forda a ja mam auto na warsztacie a poduszka zdechla razem z podpora , gdyby byly czesci bym nie prosil o pomoc ale niemaja niestety
pablo19 - |6 Cze 2014|, 2014 11:05
To może tu zapytaj: http://www.fordscorpio.co.uk/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
Jankes - |6 Cze 2014|, 2014 12:09
| mlody92 napisał/a: | Panowie niema, Wieloryby liczy sie tu na palcach, niema opcji nawet u dealera forda a ja mam auto na warsztacie a poduszka zdechla razem z podpora , gdyby byly czesci bym nie prosil o pomoc ale niemaja niestety |
taaa a od bajek dla dorosłych to był Kobuszewski
mlody92 - |6 Cze 2014|, 2014 23:54
Moze i byl wiem gdzie mieszkam wiem gdzie szukac czesci ale scorpio nie jest to juz na tyle popularne auto w uk a egzemplarze w stanie przed zlomowym kosztuja nawet do 600f;) dzieki, poradzilem sobie zalatwilem od kolegi z niemiec:) bo kolega jankes widze mocno upiera sie przy swoim;)
Jankes - |7 Cze 2014|, 2014 05:55
Z tym ze nie jest to popularne auto które widzimy za każdym rogiem ie zgodzę, ale z tym ze nie można dostać nowych części sie już nie zgodzę.
Pozdrawiam i życzę udanych napraw, a przy okazji zapraszamy na OZFST 2014
aviator - |7 Cze 2014|, 2014 08:58
Patrz jaka ciekawostka a ja juz dwa razy kupowałem części do swojego scorpio w uk i wysyłałem do Polski - u nas niedostępne a tam ich jest od groma....
Gdyby nie chwilowy brak nadkoli to byłoby to juz nawet 3 razy.
mlody92 - |7 Cze 2014|, 2014 11:49
Ja nie mogłem dostac obu podzespolow nawet podajac numery rejestracyjne auta z ta sama specyfikacja bo tutaj dziala nietylko vwin ale numery rejestracyjne i niestety tego w uk nieotrzymalem dostalem w niemczech
|
|