| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Silnik + zasilanie paliwem - Gumowe Kolanko BOB
irek - |31 Lip 2013|, 2013 15:20 Temat postu: Gumowe Kolanko BOB No dobra coby nie wywarzać otwartych drzwi niech mi ktoś zdradzi tajemnicę jak to cuś wymienić cobym jak najmniej się naklął w kanale lub co gorsza podpalił cossa
Mam nowe oryginalne kolanko, a stare zaczyna niestety od góry się za bardzo wycierać o klimę
Pozdrawiam
kat - |31 Lip 2013|, 2013 15:24
łapa sprezarki na bok i masz dostep do wezyków
zanim sie za to wezmiesz ,to wymien ten z glowicy od razu,ktory lezy u mnie i od razu góra
po co dwa razy robic nieprzyjemna prace i zlewac płyn
irek - |31 Lip 2013|, 2013 15:39
no jutro pewnie po ten z głowicy wpadnę ale czy ja mam ochotę na takie męki to ja nie wiem aby od razu i górny robić chyba za duzo rozkęcania
Czy wystarczy barany odkręcić ? nie chciałbym aby coś mnie nagle zaskoczyło typu jakieś uszczelki ? jedynie mam nowe gumki do łączenia baranów se leżą na półce
aviator - |31 Lip 2013|, 2013 16:00
No to wszystko masz jeszcze uszczelki pod barany, kropla płynu do naczyń aby wysmarować od srodka waz przez głowice - wciskanie weza za pierwszym razem jest mocno wkurzające...
Struna - |31 Lip 2013|, 2013 16:12
jak się wprawy nabierze i opaska nie jest jakoś ciulato ustawiona to i bez zdejmowania baranów zrobisz - ale jak nigdy nie robiłeś, to raczej marne szanse.
irek - |1 Sie 2013|, 2013 10:07
| Struna napisał/a: | | jak się wprawy nabierze i opaska nie jest jakoś ciulato ustawiona to i bez zdejmowania baranów zrobisz - ale jak nigdy nie robiłeś, to raczej marne szanse. |
oo to to trzeba spróbować jak znam życie zacznę sam będę rzucał wszytkim do okoła wpadnie tato i zrobi on ma dar to takich nietypowych robót tzn nie ma rzeczy niemozliwych
tylko teraz musze pomysleć kiedy by to zrobić
|
|