| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - oświetlenie nóg
lucas_luc - |28 Kwi 2013|, 2013 21:32 Temat postu: oświetlenie nóg Witam Panowie
Chciałem dołożyć sobie oświetlenie nóg (samorób mocne led ukryte za schowkiem, pod siedzeniami z tyłu itd...) gdzie mogę się wpiąć tak żeby działało z lampką 20sek a co za tym idzie z pilota...
Dodam że ostatnio wpinałem zegary HI w moduł komfortu żeby choinka działała jak należy i zastanawia mnie myśl czy tam jest może sygnał który wykorzystać a może pod bimbadełko..
nie chce z lampki kabli ciągnąć
Dzięki za pomoc
Zysio - |28 Kwi 2013|, 2013 21:40
| lucas_luc napisał/a: | | Chciałem dołożyć sobie oświetlenie nóg (samorób mocne led ukryte za schowkiem, pod siedzeniami z tyłu itd...) gdzie mogę się wpiąć tak żeby działało z lampką 20sek a co za tym idzie z pilota.. |
lampki sufitowe
lucas_luc - |28 Kwi 2013|, 2013 22:27
Ja wiem ze lampki... ale to ciągnięcie kabli
pytanie co steruje lampkami że mają opóźnienie i na jakich pinach są sygnały (same lampki nic w sobie nie mają czasowego)
chce się wpiąć gdzieś na dole a nie rzeźba podsufitki itd...
Adam_2000 - |28 Kwi 2013|, 2013 23:04
Musisz się wpiąć do modułu TIMER-a (pin nr 22).
bingo - |29 Kwi 2013|, 2013 07:30
pamiętaj jednak, że lampki mają zasilanie z przekaźnika, a z modułu tylko idzie zasilanie tego przekaźnika. możesz podpiąć się we wtyczkach dużej skrzynki, tam wychodzi zasilanie. poszukaj w tematach o lamkach i alarmach, to znajdziesz kolor i wtyczkę.
|
|