| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Poszukuję blacharza-lakiernika [Warszawa i okolice]
Kasia - |15 Paź 2012|, 2012 08:00 Temat postu: Poszukuję blacharza-lakiernika [Warszawa i okolice] Nie wiem czy dobry dział, przepraszam z góry jeśli zły.
Jak w temacie. Poszukuję sprawdzonego blacharza-lakiernika do zrobienia progów i nadkoli w rozsądnych pieniądzach w Warszawie lub okolicach.
Stoper - |15 Paź 2012|, 2012 08:46
Mam takiego jednego magika w Ząbkach, ale on do najtańszych nie należy, acz cuda zdziałać potrafi.
Kasia - |15 Paź 2012|, 2012 09:11
Hehe, cudów to mój Fordzik nie potrzebuje bo aż tak źle nie jest ;p. A nie orientujesz się ile tak mniej więcej zawoła? Może jakiś namiar?
Stoper - |15 Paź 2012|, 2012 09:31
Namiar podam później bo chyba gdzieś w aucie wizytówkę powinienem mieć. Co do ceny to ciężko mi teraz powiedzieć bo dawno u niego nie byłem (na szczęście).
Jakby co to mam jeszcze innych w Rembertowie, ale u mnie nie do końca udało im się lakier dobrać swego czasu, ale progi i nadkola się trzymają. U mnie policzyli coś w okolicach 1500zł trochę ponad 2 lata temu. Kontakt też dam później.
Kasia - |15 Paź 2012|, 2012 09:36
Ok, to czekam. Jeśli możesz to podaj do tych Panów jeszcze w Rembertowie bo troszkę mi się spieszy i chcę się szybko dostać. Dzięki za info.
|
|