| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Ogólne - Maly dylemacik
masa300789 - |14 Lis 2011|, 2011 19:26 Temat postu: Maly dylemacik Jako ze wymienilem motorek ,zastanawiam sie czy oddac ten stary na zlom czy tez porozkrecac i moze ktos bedzie cos potrzebowal ?I podobne pytanie odnosnie opon wyrzucac czy....?Niestety handel nie jest moja mocna strona :)Moze i glupawe to pytanie ,ale jestem ciekaw co o tym sadzicie
gufer-posepny - |14 Lis 2011|, 2011 19:36
wystaw itemki może akurat się coś sprzeda .
masa300789 - |14 Lis 2011|, 2011 19:46
Tak ,ale zeby wystawic to trzeba albo miec rozebrane albo sie ruszyc z tym a ja nawet oleju nie spuscilem jeszcze z motorka poprostu brak czasu a wieczorem odpoczynek ale dzis zona zeszla do piwnicy po ziemniaczki i jak zobaczyla ten" Sajgon "to odrazu natchnela mnie do dzialania a na oponkach jeszcze smigam (zimowki)mam zamowione inne z bieznikiem 7-8mm a te maja z 4-5mm dla mnie raczej za malo i tez nie wiem kiedy dostarcza mi "nowe" ale mysle ze jesli cena bedzie w "kropeczki" to komus napewno sie przydadza ale pewnie koszty przesylki przewyzsza koszt zakupu opon
gufer-posepny - |14 Lis 2011|, 2011 20:01
na allegro "geniusze" prawie łyse zimowe biorą no bo to zimowa to będzie jechało . ja ganiałem używane opony i standardowe popularne rozmiary idą a wynalazki typu 235/40 jak starta nawet w połowie to wywlokłem na śmieci bo za 20 zł to mi się nie chce tego targać na pocztę czy pakować .
|
|