Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Ogólne - Czy jest ktoś z okolic Bogatyni ???

artnow - |22 Maj 2005|, 2005 11:39
Temat postu: Czy jest ktoś z okolic Bogatyni ???
I mógłby pomóc w obejrzeniu Scorupki ???
Znalazłem ogłoszenie - dosyć atrakcyjne, ale mnie dzieli ponad 400 km...
Więc jeśli ktoś by mógł je wstępnie obejrzeć, to byłbym wdzięczny.
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C302883

Adam_2000 - |22 Maj 2005|, 2005 11:57

No, ładne to autko :)
I cena dosyć atrakcyjna (tylko pewnie dojdzie jeszcz ok. 2000,-)

mmmk - |22 Maj 2005|, 2005 13:20

Opis pojazdu:
Witam. Spieszcie się bo do 1 czewca niedaleko. !!!

czy to ma byc prezent na dzien dziecka?? :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam
maciek

monter - |22 Maj 2005|, 2005 20:53

Hej spokojnie. Fakt ze bezpieczniej ale przeciez nie wchodzi to od czerwca. Ostatnio w telewizji powiedzieli ze za poltora roku dopiero. Jest tez opcja ze zniosa akcyze bo nie maja wyjscia i nic nie bedzie po prostu za ile sprowadzisz za tyle masz. Tak slyszalem bodajze przedwczoraj w wiadomosciach.
artnow - |22 Maj 2005|, 2005 21:10

Czyli może lepiej się wstrzymać ze sprowadzeniem do czerwca ???

A powiedzcie mi oprócz akcyzy, jakie koszty jeszcze powinienem sobie dorzucić???

awb - |22 Maj 2005|, 2005 23:00

oplaty rejestracyjne czyli jakies 1500 (tlumacz badania itd itp) -a teraz powiem ci tyle kolega przywiozl przejsciuuufkie z 93 roku liftback srebrna bez dodatkow pieknie utrzymana malutenkie slady rdzy tylko po wewnetrznej stronie nadkoli-norma -no i ma padnieta uszczelkie pod glowica -cena 2500 -niestety osiol nie chce sprzedac ale go zlamie i sam sobie wezme i zrobie -to tak dla porownania -stoi takze burak z 92 takze przejsciuuuffka z elektrykami i duperelami wymontowane ma tylko tylne glosniki cena po oplatach 6500 wiec mysle ze cena tego kombi nie jest az taaaak atrakcyjna a znalezc mozesz wielie skorupek za tanie pieniadze bo ludzie sie nie znaja....pozdrawiam -killer on the road -witas