Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Spotkania i Zloty - Scorpio dookoła Europy - zabawa dla twardzieli

Waski - |4 Mar 2011|, 2011 00:27
Temat postu: Scorpio dookoła Europy - zabawa dla twardzieli
Witam

Powstała taka idea coby Europę zrobić Scorpiem
Jako, że już raz próbowałem okrążyć południową część Europy Fiestą i prawie się udało może uda się zrobić to scorpio

Raczej nie będzie to okrążenie całej europy bo po dzikich ludach nie chce mi się jeździć ale ... może ze 15-20 tysi by zrobić ? - wszystko kwestia dogadania i wypracowania jakiegoś konsensusu

Jako, że do tej wyprawy należy się przygotować nie tylko logistycznie ale i finansowo mało możliwe jest żeby w tym roku się ona odbyła - bardziej może na wiosnę roku 2012 (muszę sprawdzić kiedy ten koniec świata miał być żebyśmy zdążyli)

W tym temacie przyjmuję zapisy chętnych na wyjazd - potraktujcie to poważnie bo w momencie rozpoczęcia działań logistycznych pobiorę zaliczki od zgłaszających się

Reasumując

Cel: objechać scorpiem jewropę dookoła
Kiedy: wiosna roku 2012 lub jeśli uczestnicy zadecydują to w innym terminie
Koszty: 5-10 tys pln - (każdy płaci swoje koszty)
Kto: tylko zdecydowani w 1000%, którzy wg ogólnych opinii nie mają co z czasem i kasą zrobić :)

Dobre towarzystwo gwarantowane,

Poniżej proszę zgłaszać swoje uczestnictwo w tym jakże szalonym pomyśle - tylko proszę liczyć zamiary na siły bo ten kto na wyrost się zgłosi może się okazać pośmiewiskiem dla reszty - zanim się zgłosisz przemyśl to wiele razy - przedyskutuj z małżonką, matką, ojcem, kochanką i psem - chomika zostaw w spokoju bo ma Cie głęboko ....

Proszę mi nie dyskutować w tym temacie - od tego jest temat w hajtparku - tutaj tylko zgłoszenia - obiecuje warny i bany za dyskusje

Pozdrawiam
Wąski
ps. pomysł jest na gorąco więc nie czepiać się szczegółów - wszystko wyjdzie w praniu

Kevin Xy - |4 Mar 2011|, 2011 03:08

zainteresowany !!
wegus - |20 Mar 2011|, 2011 21:37
Temat postu: Re: Scorpio dookoła Europy - zabawa dla twardzieli
Waski napisał/a:

Proszę mi nie dyskutować w tym temacie - od tego jest temat w hajtparku - tutaj tylko zgłoszenia - obiecuje warny i bany za dyskusje

gdzie jest temat w hajd parku ?

Zysio - |20 Mar 2011|, 2011 21:39

http://ford-scorpio.pl/fo...p=524469#524469
VValdek - |14 Wrz 2011|, 2011 00:46

I co z tym tematem? Padł śmiercią naturalną, czy jest kontynuowany na tajnych zebraniach?
Waski - |14 Wrz 2011|, 2011 11:55

nie padł jeszcze ale jak będzie takie zainteresowanie to padnie jako forumowy a będzie jako bardzo prywatny :)