Ford Scorpio Team
Forum miło¶ników samochodu marki Ford Scorpio

Techniczne - propozycja na rozroznienie kupie/sprzedam

WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 12:10
Temat postu: propozycja na rozroznienie kupie/sprzedam
Chcialbym zaproponowac pewna zmiane. W tej chwili dzial market ma podzial na kupie, sprzedam itd.,a potem sa podzialy co chce kupic/sprzedac (czesci, samochod, inne). Z tym ze wlasnie te dodatkowe podzialy powoduja ze klikajac na "Zobacz posty nieprzeczytane" nie wiem czy ktos piszac temat chce kupic dana czesc czy sprzedac i zeby sie o tym dowiedziec musze zajrzec do srodka jego tematu. Nie lepszym rozwiazaniem byloby dodanie jakiegos znacznika pozwalajacego na jednoznaczna identyfikacje czy dany temat znajduje sie w dziale kupię czy sprzedam ? (moja propozycja to zmiana "czesci" na "[k] czesci", czesci na "[s] czesci" itd.). Wtedy bez problemu kazdy bedzie od razu wiedzial o co autorowi tematu chodzi.
Kevin Xy - |8 Gru 2010|, 2010 12:12

podpisuje sie pod tym
Vikinger - |8 Gru 2010|, 2010 12:45

Tak, i będzie jak na FEFK'u :-d
WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 12:48

Vikinger napisał/a:
Tak, i będzie jak na FEFK'u

a czy ja napisalem o jakis chorych zasadach ? nie proponuje zeby kazdy z mosobna pisal przed nazwa tematu [k] tylko zeby ogolnie dzial byl wyrozniony jakims znacznikiem. Jakim to mi obojetne,byle jednoznacznie okreslal co ktos chce zrobic piszac w danym dziale.

A o fefku to nie rozmawiajmy,bo tam jest zupelnie inny poziom ludzi niz tutaj.

WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 13:39

Speedo napisał/a:
w sensie wyzszy czy nizszy?

dzieki ze zwrociles uwage :D oczywiscie tu jest wyzszy poziom zwlaszcza intelektualny.

Ale moze wrocmy do tematu, jak pomysl nie ma racji bytu to prosze o wyrzucenie tematu.

Przy okazji przydalaby sie na SB mozliwosc edycji wlasnych wypocin bo kazdemu moze sie pomylic :D

WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 13:56

Speedo, dziekuje bardzo :D

mam nadzieje,ze nikt za ten pomysl mnie nie wyklnie :P

Skoro edycja na SB zabroniona,to ok. Zastosuje sie do proponowanej rady ;)

Struna - |8 Gru 2010|, 2010 13:58

WieSiu napisał/a:
mam nadzieje,ze nikt za ten pomysl mnie nie wyklnie :P
spoko, ukamionujemy Cię na jakim¶ zlocie :)
Kevin Xy - |8 Gru 2010|, 2010 14:00

no i bomba :)
WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 14:00

Struna napisał/a:
spoko, ukamionujemy Cię na jakim¶ zlocie

mnie to tam sobie kamienujcie, ale zostawcie moja rodzine i auto :P

Struna - |8 Gru 2010|, 2010 14:00

WieSiu napisał/a:
zostawcie moja rodzine i auto :P
nie pękaj - już do Ciebie jad± :D
ubijemy tez wszystkich na literę N :D

Vikinger - |8 Gru 2010|, 2010 15:13

WieSiu napisał/a:
Vikinger napisał/a:
Tak, i będzie jak na FEFK'u

a czy ja napisalem o jakis chorych zasadach ? nie proponuje zeby kazdy z mosobna pisal przed nazwa tematu [k] tylko zeby ogolnie dzial byl wyrozniony jakims znacznikiem. Jakim to mi obojetne,byle jednoznacznie okreslal co ktos chce zrobic piszac w danym dziale.

A o fefku to nie rozmawiajmy,bo tam jest zupelnie inny poziom ludzi niz tutaj.

A czy ja napisałem cokolwiek o zasadach, chorych czy zdrowych?

WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 15:38

Vikinger, tak :) przytoczyles ze bedzie jak na fefk :P a ja jestem na to uczulony,bo jestem ostatni do takich zmian :)
Vikinger - |8 Gru 2010|, 2010 20:20

WieSiu napisał/a:
Vikinger, tak :) przytoczyles ze bedzie jak na fefk :P a ja jestem na to uczulony,bo jestem ostatni do takich zmian :)

Przytoczyłem, że będzie jak na FEFK, ale nie napisałem jak tam jest, czy dobrze czy Ľle, więc sk±d ta opinia?

WieSiu - |8 Gru 2010|, 2010 22:56

Vikinger, spoko,ja tam się nie czepiam :)
Vikinger - |9 Gru 2010|, 2010 08:28

W porzo :564: