Ford Scorpio Team
Forum miło¶ników samochodu marki Ford Scorpio

Techniczne - Co do mobilków i forum...

Boni - |6 Lis 2010|, 2010 23:16
Temat postu: Co do mobilków i forum...
Takie cu¶ mnie się przypomło - ten nowy disclaimer dla niezalogowanych, co się wy¶wietla w lewym górnym rogu, to jest jako¶ kijowo skalowalny, i jak przegl±dam na telefonie forum to zasłania ekran jak jasny gwint. Nie wiem czy tak ma tylko ta moja nokia na symbianie z bliżej niewiadom± przegl±dark±, czy inne fony też, ale może by to zmniejszyć jako¶, jedn±-dwie linijki zrobić z tego chociaż, czy co¶.
kulinek - |6 Lis 2010|, 2010 23:29

@Boni, zainstaluj Opere Mini / Mobile, zaloguj sie z zapamietaniem loginu i hasla, potem po prawej pod tabelami poodznaczaj co nie potrzebne i bedzie git (zniknie Twoj avatar i pare drobiazgow, a w domu bedzie normalnie)- sam glownie z Opery Mobile korzystam i wiem co czujesz ;)
Zysio - |6 Lis 2010|, 2010 23:35

kulinek napisał/a:
@Boni, zainstaluj Opere Mini / Mobile, zaloguj sie z zapamietaniem loginu i hasla, potem po prawej pod tabelami poodznaczaj co nie potrzebne i bedzie git (zniknie Twoj avatar i pare drobiazgow, a w domu bedzie normalnie)- sam glownie z Opery Mobile korzystam i wiem co czujesz ;)

No, na Operze Mini nic się nie dzieje, jako¶ nie rzucił mi się ten monit w oczy.

kulinek - |6 Lis 2010|, 2010 23:39

Bo jak ptaszka zaznaczyc i potwierdzic zapamietanie hasla to problem z glowy - raz na jakis czas wyloguje jak zapomne na kompie okienko zamknac ;)
Boni - |7 Lis 2010|, 2010 16:36
Temat postu: Re: Co do mobilków i forum...
Speedo napisał/a:
Boni napisał/a:
może by to zmniejszyć jako¶, jedn±-dwie linijki zrobić z tego chociaż, czy co¶.

generalnie takie jest przeslanie tego disklajmra, zeby zmuszal uzytkownika do zalogowania/zarejestrowania sie :)

Się wie, ale jak się kiwasz nad czyj±¶ skorup± w drugim końcu Polski i usiłujesz na szybkiego na telefonie bez dotykówki znale¶ć kluczowe co¶tam na szukajce forum, to ten disklajmer powoduje że ma się ochotę wyrwać komu¶ figgina. A skoro szukajka nie wymaga rejestracji, to trochę to niekonsekwentnie wygl±da.

kulinek - |7 Lis 2010|, 2010 16:42

no to zmienia postac rzeczy :)
maup - |7 Lis 2010|, 2010 18:20

Boni napisał/a:
wyrwać komu¶ figgina

oddaj się w opiekę wszystkich pomniejszych bóstw i próbuj tej Opery :)