Ford Scorpio Team
Forum miło¶ników samochodu marki Ford Scorpio

Ogólne - TIS na inne fjordy

Darol - |3 Lis 2010|, 2010 09:10
Temat postu: TIS na inne fjordy
Znajde gdzies cos takiego ? Jest jakas wersja na hamerykanskie automobile ? Bo akurat te mnie najbardziej interesuja.
ford2fast - |4 Lis 2010|, 2010 09:14

Jaki¶ szary rapid czy có¶ ? :)
Darol - |8 Sty 2011|, 2011 07:15

Odgrzebie troche temat, bo jestem wlasnie w pilnej potrzebie, a na autozone nie moge sobie poradzic, schematy sa calkiem niezle do niektorych modeli ktore mnie intersuja a do niektorych nie ma wogole, co najlepsze te co sa niezle, wygladaja jak z jakiegos amerykanskiego TIS-a, np crown vic, do explo costam jest, ale niewiele, do expedition nic a nic :( Pomocy
ford2fast - |15 Sty 2011|, 2011 14:16

Darol napisał/a:
Odgrzebie troche temat, bo jestem wlasnie w pilnej potrzebie, a na autozone nie moge sobie poradzic, schematy sa calkiem niezle do niektorych modeli ktore mnie intersuja a do niektorych nie ma wogole, co najlepsze te co sa niezle, wygladaja jak z jakiegos amerykanskiego TIS-a, np crown vic, do explo costam jest, ale niewiele, do expedition nic a nic :( Pomocy

Dokładnie do jakiego modelu potrzebujesz ? :)

Darol - |17 Sty 2011|, 2011 08:11

dokladnie to nie zebym mial byc zachlanny, ale im wiecej tym lepiej ;) Bo jeszcze nie kupilem nic, wybieram i mam maly problem prawny jeszcze, fajnie by sobie bylo przejzec te auta w tisie, udalo mi sie sciagnac pdf-a do explorera mk2 67 stron, pelne schematy elektryczne calego auta w wersjach 4.0 cologne i 5.0 windsor, jakby ktos byl chetny to przesle i teraz co ciekawe, generalnie sa to schematy starszego formatu jak do sierry czy scorpio mk1/mk2, ale niektore fragmenty wygladaja jak tis2004, sa nr wtyczek az sie chce kliknac i obejrzec :) najbardziej interesuje mnie explo zastanawiam sie nad mk1 i mk3 jeszcze a nie mam schematow i expedition mk1. No i jakies instrukcje mechanczne bo to by najbardziej sie przydalo. Czy jest cos takiego jak TIS USA czy cos podobnego ?
Adam_2000 - |17 Sty 2011|, 2011 09:27

Darek, szukaj softu AllData.
Waży toto ok. 9GB (amerykańce), ale masz tam prawie wszystko.

ford2fast - |17 Sty 2011|, 2011 22:08

Cytat:
TIS USA

Owszem jest :)
Rok publikacji 1992
Przyda Ci się co¶ takiego ? :)