| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - zwarcie ?? problem z elektryka
kotara88 - |3 Paź 2010|, 2010 00:29 Temat postu: zwarcie ?? problem z elektryka witam . od czasu do czasu w moim scorpio jest tak ze gdy wlanczam dkydie swiatla to zrzazy sie lewa lampa i swieca cie wszystki lewe kierunki i gdy włacze kierunek lewy to zalancza sie tylnia wycieraczka , dodam jeszcze ze nie dziala mi rowniez podgrzewanie tylnej szyby . i zawiesza sie guzik od sterowania prawej szyby w lewychh drzwiach i nie dziala podgrzewanie lewego fotela , co moze byc przyczyna ze lewa strona elektryki nie dziala w samochodzie ??
zbyszek - |3 Paź 2010|, 2010 00:34 Temat postu: Re: zwarcie ?? problem z elektryka
| kotara88 napisał/a: | | i zawiesza sie guzik od sterowania prawej szyby w lewychh drzwiach | a przypadkiem nie odwrotnie?
Skrzynki robiłeś?
Zysio - |3 Paź 2010|, 2010 03:03
Nie odwrotnie, sterowanie szybą pasażera z drzwi kierowcy Zbyszku
Skrzyneczki do regeneracji niemniej jednak.
kotara88 - |5 Paź 2010|, 2010 20:11
po wyczyszczeniu wszytskich bezpiecznikow teraz jest tak ze nie dochodzi wogule ze stacyjki prad zeby odpalic samochod, na krotko rozrusznik kreci , teraz nie ma juz problemu z zwarciem na wycieraczce ale powstal inny problem , nie dizlalaja mi dlugie swiatła wogóle . i jest problem,m ze jak wyl;acze siwtła pokretłem to one i tak sie siweca dopuki sie silnika nie wyłaczy
bingo - |6 Paź 2010|, 2010 15:06
| kotara88 napisał/a: | | po wyczyszczeniu wszytskich bezpiecznikow | - jak dla mnie skrzynki do roboty, pewnie albo nie regenerowałeś ich (nie rozebrałeś), albo coś ci się z tym nie udało do końca zrobić.
Zysio - |6 Paź 2010|, 2010 17:19
Same czyste bezpieczniki nie pomogą.
kotara88 - |8 Paź 2010|, 2010 00:15
ile kosztuje regeneracja skrzynek ?? mozna to samemu zrobic ??
Struna - |8 Paź 2010|, 2010 00:16
można
Zysio - |8 Paź 2010|, 2010 00:16
http://ford-scorpio.pl/forum/viewtopic.php?t=24859
Uprzejmie proszę modów o nagrodzenie lenistwa kolegi.
Normalnie ręce opadają. Po raz kolejny.
Może się uniosę, ale kolega szanowny ma w dupie przejrzenie działu warsztat. Tam wiele rzeczy wytłumaczone jak chłop krowie na miedzy. Opisane, obfotografowane, wystarczy chwilę poświęcić.
Jeszcze rozumiem, jakby od wczoraj tu przebywał i mu się auto miało za moment zamiar spalić, ale to już kolejny objaw ignorancji.
|
|