| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Nadwozie - nie mozna otworzyc bagaznika kombi 95 rok
gazik93 - |22 Mar 2009|, 2009 19:56 Temat postu: nie mozna otworzyc bagaznika kombi 95 rok witam mam problem z otwarcim bagaznika napoczatku otwierał sie ale ciezko a teraz wcale nie idzie go otworzyc nawet kluczykiem pomozcie dotyczy to kombi z 95
karollo82x - |22 Mar 2009|, 2009 19:59
witam
co to znaczy nie można otworzyć
kolega gazik93, wciska wkładkę bagażnika i nie ma reakcji ?
gufer-posepny - |29 Mar 2009|, 2009 20:44
Primo gdzie tego posta zapodałeś ?
Jak kluczyk się zakleszcza w zamku to jest zużyty . Jak naciskasz wkładkę i nie reaguje to albo się kiedyś wcisnęła i tak została przepalając elektromagnes albo kabelkownia i bezpieczniki do obadania . A tego na forum jest troszkę w dziale elektryka . I to dokładnie tego problemu .
ZOMO - |30 Mar 2009|, 2009 07:56
pojawia się pytanie, co ma bagażnik kolegi gazik93 do ford scorpio team? nie wiadomo, odpowiedź prawdopodobnie znajduje się tutaj http://ford-scorpio.pl/forum/viewtopic.php?t=19905
 3pkt
Domyn0 - |3 Kwi 2009|, 2009 14:27
Witam, jestem nowy na forum i mam troche podobny problem jak kolega gazik93. Widze, że dostał juz warna , wiec moje pytanie jest takie: gdzie moge zamiescic swoj temat aby nie skonczyc tak samo, skoro problem z klapa nie pasuje do dzialu Problemy->Nadwozie
Prosiłbym o podpowiedź
Struna - |3 Kwi 2009|, 2009 14:28
| ZOMO napisał/a: | | co ma bagażnik kolegi gazik93 do ford scorpio team? | ta wypowiedź sugeruje gdzie wcześniej ten temat był a być nie powinien. Są tu tacy, co "sprzątają" i pilnują nieco porządku.
sucre79 - |3 Kwi 2009|, 2009 14:29
Domyn0, teraz już temat jest w odpowiednim dziale-został przeniesiony więc pytaj tutaj.
Domyn0 - |3 Kwi 2009|, 2009 14:51
Dzieki, rozumiem. Mianowicie chodzi o to, że zakupiłem wielorybka niecaly tydzien temu. Stan ogólny ok jak dla mnie za tą kase, ale jest pare rzeczy ktore chcialbym doprowadzic do stanu uzywalnosci.
Dokładnie rozchodzi sie o klapę bagażnika, otóż nie dziala otwieranie z pilota, po nacisnieciu przycisku mignął tylko kierunki i tyle. Nie oreintuje sie co ma otwierac klapę, czy silniczek czy też elektromagnes, ale przy próbie otwarcia nie dochodzą zadne dzwięki z okolic bagaznika wskazujace na to ze jakis mechanizm probówałby wogole otworzyc kufer. Od czego mam zacząc sprawdzanie tej usterki?? Z góry dzieki za pomoc
Struna - |3 Kwi 2009|, 2009 15:00
| Domyn0 napisał/a: | | czy silniczek czy też elektromagnes | silniczek.
|
|