Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Nadwozie - hak w scorpio

dajmispokoj - |3 Gru 2008|, 2008 13:01
Temat postu: hak w scorpio
witka

mam oryginalny hak w autku...i chcialem go ostatnio zdemontowac. Jednak patrze ... i potrzebny jest jakis fachowy klucz do tego ... czy ktos cos sie orientuje ? czeka mnie wyjazd i musze go móc zdjac :/

Struna - |3 Gru 2008|, 2008 13:10

dajmispokoj napisał/a:
Jednak patrze ... i potrzebny jest jakis fachowy klucz do tego
no potrzebny jest do tego kluczyk specjalny - jak nie masz to trzeba zerwać zamek.
gawełek - |26 Gru 2008|, 2008 03:05

Jeśli chcesz go zdemontowć tylko dlatego że jedziesz za gramanicę bez ogona to nie rób tego.jak ten hak jest orginalny to nie mogą Ci nic zrobić.Ja latam swoim do francji i nigdy się nikt nie czepiał.Jak już zapytał to zawsze mówiłem że fabryka tak zrobiła(zgodnie z prawdą) i nie było problemu.
ford2fast - |26 Gru 2008|, 2008 10:30

Zrób zdjęcia tego haka
Całkiem możliwe , że nie istnieje możliwość demontażu zaczepu
Nie będziesz musiał się tym przejmować :)

dajmispokoj - |26 Gru 2008|, 2008 12:44

ok, cykne dzisiaj fotke i zamieszcze, a dokladnie... chce go zdemontowac ze wzgledu na wyjazd. Z tego co widze po roznych rysunkach na haku jest mozliwosc, tylko ewidentnie potrzebny jest jakis magic key :D
buku - |9 Maj 2009|, 2009 20:25

Ja też o haku ale z innej mańki. Mam hak z kluczykiem, jutro musze go rano zamontować i nie wiem kurna jak goczamontować?Co sie przyciska w jakiej kolejności po co ten kluczyk itp.
Rafał A.(antek) - |10 Maj 2009|, 2009 11:49

a jaki masz model haka? foto zamkniecia?
ford2fast - |10 Maj 2009|, 2009 22:09

buku napisał/a:
Ja też o haku ale z innej mańki. Mam hak z kluczykiem, jutro musze go rano zamontować i nie wiem kurna jak goczamontować?Co sie przyciska w jakiej kolejności po co ten kluczyk itp.

Jakiej firmy ? :)