| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Elektryka - Grzane fotele
Pierre - |2 Sie 2008|, 2008 19:43 Temat postu: Grzane fotele Potrzebuje schemat podłączeina grzania dupska w oczatym. Niby wszystko mam, ale w wiązce foteli jest ucięta jakaś "ftyczka" diabli wiedzą od czego. Drugi problem to nie bardzo wiem od czego są kabelki w głownej wtyczce. Jest ich pięc, plus i masa to wiadomo, sterownie do przekaźnika na "po zapłonie" to też wiem. czwarty do podświetlania jak mniemam. A PIĄTY??? Po co on? No i jeszcze pytanko czy autka (wieloryby) są przygotowane i wystaczy podpiąc pod coś wiązkę foteli czy czeka mnie rzeźba?
Wtyczki do foteli sa, do przełączników sa, do przekaźnika jest i do zapalniczki jest, główna jest, pozostają cztery ucięte kabelki... "a cio to"???
gufer-posepny - |3 Sie 2008|, 2008 14:20
Grzanie to masz 4 kableki spod siedzenia i oparcia w szereg dajesz i zasilanko . Na upartego dorzeźbiłem zasilanie z zapalniczki . . Potem zasilanie silników i pewnie reszta to do pamięci ustawień fotela ( widać że z mega wypasu ) .
Struna - |4 Sie 2008|, 2008 10:29
w mk3 jest jeszcze żółty przekaźnik pod konsolą podłogową i jest on w obwodzie grzania foteli właśnie.
Pierre - |4 Sie 2008|, 2008 12:34
Struna, Przekaźnik mam w zestawie Tylko czy bede miał pod co podpiąc wiązke?
Rafał A.(antek) - |5 Sie 2008|, 2008 01:25
nie bedzie. co do kabli to bys musial dac foto wtyczek i kabli i kolory
|
|