| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Zawieszenie i układ jezdny, hamulce - Problem ze wspomaganiem w 50%
TCQ - |9 Lut 2008|, 2008 02:11 Temat postu: Problem ze wspomaganiem w 50% Panowie, jeszcze nie załatwiłem poprzedniego problemu, a już mam następny
Dziś bez żadnych wcześniejszych objawów coś się stało ze wspomaganiem Mianowicie w prawo działa bez zarzutu, a w lewo w ogóle nie mam wspomagania. Płyn zrobił się tak troszkę mętny jak by mleko, a wymieniałem go jakieś dwa miesiące temu. Odpowiedni powinien być na pewno ponieważ lałem taki jaki producent przewidział w katalogu. Gdzie zacząć poszukiwania przyczyny tej historii ??
maup - |9 Lut 2008|, 2008 12:11
mętny... może gazowany? Weź odrobinkę do strzykawki, wlej do kieliszka i zobacz po godzinie, dwóch czy ta mętność to aby nie były drobne pęcherzyki powietrza?
Byniek - |9 Lut 2008|, 2008 12:14
| TCQ napisał/a: | | Mianowicie w prawo działa bez zarzutu, a w lewo w ogóle nie mam wspomagania |
Płynu nie ubywa? Moim zdaniem problem będzie dotyczył maglownicy i przewodów wysokiego ciśnienia.
TCQ - |9 Lut 2008|, 2008 16:53
Płyn jest jednak ok, wczoraj wieczorem mi się taki wydawał. Płynu niestety ubywa, ale nie wiele. W poniedziałek wywalam przekładnie i wiozę znajomemu magikowi.
|
|