| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Wnętrze + klimatyzacja - Wymontowanie stacyjki. Jak?
youngman - |13 Lut 2005|, 2005 14:26 Temat postu: Wymontowanie stacyjki. Jak? Witam,
moj problem polega na tym ze przesiałem ostatni kluczyk . Mam już goscia który mi dorobi nowy, ale musze mu dostarczyć stacyjke. No i własnie jak? Zdjałem już plastikowe oprawy. Odpiołem kableki samochod odpala na śrubokręcik, ale jak mam wymontowac srodek? Kierownica oczywiście zablokowana:(. Prosze o Pomoc , wręcz błagam:D
Struna - |13 Lut 2005|, 2005 14:28
A to już ktoś przerabiał - użyj funkcji wyszukiwania. Dosyć spory esej zdaje się był o tym.
Rafał A.(antek) - |13 Lut 2005|, 2005 17:59
nie wiem czy nie prościej wyjac zamek z klapki wlewu paliwa, lub z bagazniek jak masz do niego dostęp.
_Mu. - |13 Lut 2005|, 2005 21:00
Jeśli obsługiwałeś wszystkie zamki tym samym kluczykiem to nie powinno być problemów. Weź inny zamek. Bez kluczyka nie wyjmiesz wkładki nie wyłamując niczego po drodze. Nie prościej wymienić bębenek stacyjki razem z kluczykiem? Miałem podobny problem, ale kupiłem komplet zamków, po czym... kluczyk się znalazł.
Teraz mam dwa, ha ha ha. I zapasową stacyjkę, jakby co.
youngman - |14 Lut 2005|, 2005 10:34
Poddalem sie . Wymontowałem zamek z drzwi i dziś zaniosłem do dorobienia, płace 100zł na pierwszy kluczyk, następne po 50. Mam nadzieję ze będzie OK . I obiecuję że od dziś zadbam o moje maleństwo . Kobieta odeszła, to trzeba się kimś zaopiekować . Pozdrawiam
Struna - |14 Lut 2005|, 2005 10:57
No przykra sprawa - ale zdarza się. Trzymaj się i powodzenia z autkiem.
|
|