| |
Ford Scorpio Team Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio |
 |
Nadwozie - tylne blotniki: sedan a lift
pio - |18 Sie 2007|, 2007 10:41 Temat postu: tylne blotniki: sedan a lift witam
mam zamiar ukryc troche rudego na tylnych nadkolach imam pytanie czy blotniki od lifta roznia sie moze od sedana? i jeszcze jedno czy ktos widzial moze gdzies ciut szersze niz te na allegro.? od kierowcy pojawily sie bable rdzy tak z 5 cm wyzej od rantu blotnika a chcialbym i to zakryc wczesniej wszystko dokladnie czyszczac jakas anykorozyjka malnac i na zywice przykleic te nakladki. po zakonserwowaniu blotnika od wewnatrz mysle ze by to mialo szanse wytrzymac z rok-dwa
pozdrawiam
maup - |18 Sie 2007|, 2007 11:01
błotniki różnią się i to dość znacznie
reparaturki zewnętrzne można dopasować od sedana do lifta
wewnętrzne chyba też (chyba bo mój blacharz robi swój włąsny patent i nie sprawdzałem)
a może Ty myślisz o nakładkach???
pio - |18 Sie 2007|, 2007 11:17
tak o nakladkach chromowanych.nie naprawic-ukryc
Pershing - |18 Sie 2007|, 2007 14:12
Nie wiem co ten temat robi w "zawieszeniu." Przenosze do "nadwozia"
Jesli chodzi o roznice nakladki od sedana i lifta sie nie roznia
Zysio - |18 Sie 2007|, 2007 14:38
czemu nakladki mialyby sie roznic jak reparatury takie same nawet z tego co kojarze to do oczatego rowniez da sie wpakowac
Struna - |19 Sie 2007|, 2007 10:08
| Zysio napisał/a: | | nawet z tego co kojarze to do oczatego rowniez da sie wpakowac | można ale jak to wygląda chyba, że by dopaść takie cienkie jak ma Aneta to owszem.
pio - |20 Sie 2007|, 2007 12:05
witam
ok dzieki za odpowiedz. zapytalem zeby czasem w razie roznicy nie wcisneli od lifta. aha spotkalktos sie z tymi szerszymi nakladkami? gdzie tego szukac. na allegrosa tylko 2 aukcje z nakladkami
pozdrawiam
Struna - |20 Sie 2007|, 2007 12:06
| pio napisał/a: | | aha spotkalktos sie z tymi szerszymi nakladkami? | czasem ktoś na forum ma a jak nie to firmy co sprzedaja tekie rzeczy moga pewnie zamówić laminaty do malowania.
pio - |20 Sie 2007|, 2007 12:31
ok dzieki
do cent - |24 Sie 2007|, 2007 21:27
| Struna napisał/a: | | Zysio napisał/a: | | nawet z tego co kojarze to do oczatego rowniez da sie wpakowac | można ale jak to wygląda chyba, że by dopaść takie cienkie jak ma Aneta to owszem. |
jak takie ktos dopadnie to prosze o cynka napewno sie odwdziecze przy okazji jakiegos zlotu browarkiem
|
|