Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

Wnętrze + klimatyzacja - Pokrowce na siedzenia Wielorybek

k0al4 - |21 Cze 2007|, 2007 20:42
Temat postu: Pokrowce na siedzenia Wielorybek
Witam szukam pokrowców macie jakies sprawdzone nie chce by niszczyły sie kanapy i fotele od poniedziałku auto zaczyna prace.
pokrowce szyte na miare? hmm czy jakies inne?

Kuzyn - |21 Cze 2007|, 2007 23:03

Kupić pokrowce, oklejać ranty drzwi gumowymi paseczkami, na zderzaki nakładać łezki z gumy(odboje), auta nie myć bo lakier się psuje, na kierownice założyć plastikową imitację drewna żeby się skóra nie wycierała.

Jak się siedzenie wytrze, a akurat wszystkie dostępne na allegro nagle się zgubią to można oddać do tapicera. Nie rób kaszany z limuzyny.... starej bo starej ale jednak.
Po co mieć ładne auto i nie korzystać z jego uroków, szpecąc go np pokrowcami...

maup - |21 Cze 2007|, 2007 23:17

...a jak np. autko idzie na taxi?
Będzie wymieniał/prał tapicerkę po każdym napranym gościu, który narobi gnoju??
Bez przesady :(

k0al4 - |21 Cze 2007|, 2007 23:37

własnie o to chodzi nie bedzie mnie bawiło sprzatanie co kilka dni...

nie chodzi mi o pokrowce typu koszulka czy cos takiego gruby welur najlepiej pod kolor siedzen

Kuzyn masz racje najelpiej kupic i nie jezdzic. ale nie w typ przypadku jestem ciekaw kiedy zostanie oficjalnie ochrzczone...

maup - |21 Cze 2007|, 2007 23:44

bardzo dobre pokrowce szyje Kegel&Błażusiak z Nowego Targu ale one są chyba jedne z najdroższych na rynku - to już lepiej kupić jakieś mniej firmowe i drugi komplet prędzej..
Stefan - |22 Cze 2007|, 2007 01:37

Witam!
maup napisał/a:
..a jak np. autko idzie na taxi?
-sa myjnie.Pranie siedzenia to(w Szczecinie) 30 zl.
k0al4 napisał/a:
nie bedzie mnie bawiło sprzatanie co kilka dni..
-w "dryndzie" to normalne.
maup napisał/a:
Będzie wymieniał/prał tapicerkę po każdym napranym gościu, który narobi gnoju??
-kazdy moze zamowic taksowke.Nie wszyscy moga(sa w stanie)pojechac...... :one: Pozdrawiam.Stefan.
Kuzyn - |22 Cze 2007|, 2007 21:10

Nie zrozumiałem że to do taxi. No i nie wiem jak brudzą klienci. Pisałeś o niszczeniu foteli. Zniszczyć to one się chyba zużyją razem z całą resztą samochodu w miarę równomiernie. Jeżeli z powodu utrzymania czystości to jestem w stanie zrozumieć.
Pozdrawiam i powodzenia.